[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1335110 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1335110

Odpowiedzi 5178

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Pomiędzy farmą Lobarta a murem miejskim, znajdziesz.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Idziesz poludniowa brama  jak na farme Lobarta i skrecasz w lewo

JDOrka

JDOrka

Użytkownicy
posty42
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam mały problem w Świątyni Śniącego, mianowicie z bossem-duchem Li'Kerhem. Musiałem czegoś nie zauważyć, ale gdy po raz trzeci staje się nieśmiertelny, nie jestem w stanie owej nieśmiertelności się pozbyć. Z tego co wnioskuje, pierwsza przechodzi sama, drugą znosimy mu używając kapliczek, jednak nie wiem co z trzecią.

SonGoku

SonGoku

Użytkownicy
posty123
Propsy46
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam mały problem w Świątyni Śniącego, mianowicie z bossem-duchem Li'Kerhem. Musiałem czegoś nie zauważyć, ale gdy po raz trzeci staje się nieśmiertelny, nie jestem w stanie owej nieśmiertelności się pozbyć. Z tego co wnioskuje, pierwsza przechodzi sama, drugą znosimy mu używając kapliczek, jednak nie wiem co z trzecią.

Druga nieśmiertelnośc zbijasz Środkową kapliczka
trzecia ja zbiłem używając najpierw Lewą potem Prawą

JDOrka

JDOrka

Użytkownicy
posty42
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@SonGoku Zadziałało dziękuję bardzo za odpowiedź, ja oczywiście głupio odpalałem wszystkie trzy kapliczki na drugiej nieśmiertelności.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mozna gdzies nauczyc sie wykuwać rapiery z rudy poza ramirezem? bo nie wykonalem misji z koncertem i nie chcę mnie nauczyć dalej niz czarna smierc

edit, w jaki sposób pozyskać reputacje dla gildii złodziei?

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki jest kod w świątyni śniącego tam, gdzie we wcześniejszych wersjach trzeba bylo ustawić na kolumnach 4 klejnoty i co ważniejsze w jaki sposób powinienem wpaść według twórców na odpowiednią sekwencję?
W zadaniu zaginionego brata była przynajmniej zrobiona z tego fajna łamigłówka.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
A to jest akurat proste. Przestaw tylko przełączniki, które się palą, w kolejności od najmniejszego do największego płomienia.

You didn't grow.
You didn't improve.

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba przespałem wieczór, w który miał zostać ubity Wambo, moge jakoś wątek gildii zabójców naprawić, czy jestem w dupsku?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Woad

Woad

Użytkownicy
posty82
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
@BAc Jeśli jesteś strażnikiem miejskim, to jeszcze da się to naprawić.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam dwa pytania.

1. Czy "zupa rybna" daje tylko jednorazowy bonus?
Raz dostałem +1 do zręczności za 40 zjedzonych sztuk, i już coś nie wchodzą kolejne bonusy.

2. Jak odczytać książki "opowieści starożytnych" ?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18
1. Tak, ogólnie zupy, które uczy Edda mają jednorazowy bonus
2. Te książki tylko dla magów ognia, jeśli nim nie jesteś to daj je gallahadowi

@Woad masz pewność, że się da? Z tego co wiem, jak już zaczniesz wątek od Gerbrandta to już nie możesz u Lorda Andre i na odwrót. Albo-albo.

Jedynie da się to naprawić przez GVE ale to już pytać speców.

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@R.Loos

Dzięki, książki i tak już oddałem gallahadowi i właśnie dlatego się pytałem, bo bałem się że niepotrzebnie to zrobiłem :]

Co do zup to trudno, będzie trzeba złowić więcej ryb i na ciasta :]
Bo narobiłem 300 zup rybnych :D

Swoja drogą ja nie ogarniam jak w swojej torbie bezi może posiadać 300 zup :]

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Heh kretoszczur ma mnie na hita pomimo 60hp pancerzu skórzanym i pierscienou +7 defa na wszystko .. Jprdl chore xD

Gdzie sie lowi te rybska

Yy no i oddałem książki gallahadowi i on daje życie nie mane... Tak ma być?

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18 jeśli grasz pod zrękę to koniecznie tylko na ciasta, liczba ryb jest na swój sposób nieograniczona, więc spokojnie, prędzej ci chleba braknie.
Co do torby, to pal sześć 300 zup, jak Bezi jest w stanie nosić 80 broni białych w tym halabardy większe od niego samego, 60 łuk i kusz itd. Ale dobrze, że może, nie chciało by mi się bawić z ograniczeniami :D

@Sorfarius łowi się w porcie na tych molach rybackich, np koło Martina. Wcześniej kupujesz wędke np od Halvora i będąc na tym molo przy wodzie naciskasz Lshift + 8.
Co do kretoszczura to pewnie grasz na koszmarze albo walczysz z tym bossem na farmie onara przy polnych bestiach

Grasz magiem czy wojem? Magom daje mane, a wojom życie

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
@garry18 jeśli grasz pod zrękę to koniecznie tylko na ciasta, liczba ryb jest na swój sposób nieograniczona, więc spokojnie, prędzej ci chleba braknie.
Co do torby, to pal sześć 300 zup, jak Bezi jest w stanie nosić 80 broni białych w tym halabardy większe od niego samego, 60 łuk i kusz itd. Ale dobrze, że może, nie chciało by mi się bawić z ograniczeniami :D

@Sorfarius łowi się w porcie na tych molach rybackich, np koło Martina. Wcześniej kupujesz wędke np od Halvora i będąc na tym molo przy wodzie naciskasz Lshift + 8.
Co do kretoszczura to pewnie grasz na koszmarze albo walczysz z tym bossem na farmie onara przy polnych bestiach

Grasz magiem czy wojem? Magom daje mane, a wojom życie

Nie jestem w zadnej gildi a no i dal mi hp.. Wiec bede musial z tym poczekac gdy zostane guru :d

A co do np straznikow u bengara jak ich pokonac? Magiem oczywiscie jakies rady?

Co do torby to bezi jest bogiem xD on ma torbe bez dna

Bo w sumie nie musze zabijac tych straznikow teraz moge poczekac na rune i wiecej many.. Tylko testa torlofa nie zalicze wtedy

No.i tez gdzie znajde rude zelaza do kopania? Potrzebuje kasy kojazy mi sie ze w jakiejs jaskini.. Chyba z bandytami tylko ja nie mam szans ich zabic a co najwyzej biec z nimi do miasta..

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

MjakMemiarz

MjakMemiarz

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest teraz Klan Wysokiej Skały? Za świątynią Śniącego dali Wolną Kopalnię, bo połączyli z GD.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@R.Loos

I to lubię w Gothicu, ta nieskończona torba.
Lepsze to niż ciągłe wracanie się z lootem do skrzyni jak w oblivionie czy skyrimie, choć jak w t ograłem to i tak instalowałem moda na nieskończony udźwig.

Ostatnia rzecz jakiej brakuje w returnie, to jakiejś segregacji itemków w bagu.

I nie nie idę pod zręczność, tylko pod siłe, a zręczność i tak się przydaje, do np: kradzieży czy obrażeń od łuków.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@MjakMemiarz Jest teraz nad jaskinią lodowego smoka. I chyba nie jest już klanem, tylko oddziałem orków po prostu... w każdym razie na drodze z NO do Wolnej Kopalni.

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry