[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1336397 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1336397

Odpowiedzi 5178

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Sorfarius : "Żeby dołączyć do myśliwych trzeba udać się do ich obozu (Obóz znajduje się obok schodów do farmy Bangara) i zagadać z Falkiem. Falk zleci nam przyniesienie 3 skór cieniostwora (AB 1 skóra), skóry można znaleźć:
Pierwsza z polowania z Bartokiem , kolejną skórę zdobędziemy zabijając z Laresem cieniostwora obok kamiennego kręgu w lesie na północy i ostatnia znajduje się w namiocie w obozowisku obok farmy Onarra w którym zabijamy wilki dla Pepe. Jedna skóra jest też w namiocie w obozie bandytów za farmą Sekoba. Oddajemy skóry Falkowi i stajemy się członkiem gildii myśliwych". Jezeli dobrze skumalem potrzebne sa do zadan dla mysliwych tak ? :)

Patrix

Patrix

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
Necromicon daje 5 many i 1 inta tylko? Czy np po nauce języka demonów premia będzie większa? Bo nie wiem czy oddawać Xardasowi

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Black mist to czarna mgła - mikstura niewidzialności.
Ale czemu szukasz listu pożegnalnego Lucii w namiocie Elvricha? xD

Dobra XD pokickialo mi sie ale mniejsza z tym XD gdzie znajde 3 skore cienio skoro tam w namiocie jej niema :) mam z obou bamdytow sekoba no i ta z pepe

Falk chce 3 skory na koszmarze kazdy pn na wage zlote wiec pytam czy bede musial skorowac tych skurwieli

Tak serio to 3x skora cieniostwora to zbyt duze wyzwanie dla poczatkukacego mysliwego i musimy po prostu je znalezc lub upolowac z lepszym mysliwym.. Troche naciagane chyba ze Falk to taka kurwa to wtedy tak moglo by tak byc

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Się ciesz, że nie chce skóry czarnego trolla, jak w oryginalnym Returnie. xD
Jeszcze powinna być jedna w jaskini bandytów, którzy napadli na Hakona.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Przypomniałby ktoś jak rozpocząć questa w Forcie Azgan z panem rączką i magazynem?

Ani z Lordem varusem ani z rączką w czasie rozmowy nie ma questa na ten magazyn w forcie, trzeba było coś zrobić?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Pogadaj z Raynem najpierw.

You didn't grow.
You didn't improve.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18 Zanim oddasz paladynowi srebrny puchar to musisz wykonać zadanie strażnika magazynu (nie pamiętam imienia, siedzi przed magazynem albo stoi z kartka na lewo od wejscia do magazynu przy skrzynkach). Wykonujesz zadanie z pomocnikiem i jak wyda ci puchar to powie ze nie ma tego klucza.

Gdzie przeniesli tego zielarza we wschodnim lesie? ten co miał domek obok destylarni na klifie

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Się ciesz, że nie chce skóry czarnego trolla, jak w oryginalnym Returnie. xD
Jeszcze powinna być jedna w jaskini bandytów, którzy napadli na Hakona.

A ktorzy to? Tam gdzie jest list w rybie czy poza miastem jak idziesz z bartokiem

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Prokhorovoka Idź za Pepe i trzymaj się skały po prawej stronie. I nie chcesz tam iść, mając słabego bohatera.
@Sorfarius List w rybie.

You didn't grow.
You didn't improve.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@garry18 Zanim oddasz paladynowi srebrny puchar to musisz wykonać zadanie strażnika magazynu (nie pamiętam imienia, siedzi przed magazynem albo stoi z kartka na lewo od wejscia do magazynu przy skrzynkach). Wykonujesz zadanie z pomocnikiem i jak wyda ci puchar to powie ze nie ma tego klucza.

Gdzie przeniesli tego zielarza we wschodnim lesie? ten co miał domek obok destylarni na klifie

No to spieprzyłem to zadanie, bo oddałem mu puchar i nie pogadałem ze strażnikiem magazynku.

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wyjść z miasta nieumarłych w dolinie cieni? Doszedłem do pokoju z przełącznikiem, który podnosi kratę w 1. dużej komnacie ale korytarze, którymi przyszedłem zostały zamknięte podczas walki z widmem-bossem. Teleporty nie działają.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
W takim razie znajdź save z czasu tej walki, bo się zbugowała - korytarze powinny się otworzyć zaraz po pokonaniu bossa.

You didn't grow.
You didn't improve.

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Opłaca się zostać czeladnikiem u Bospera, myślę o tym przez wzgląd na możliwości dostępu do dobrych łuków na start, czy jednak harad?

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Opłaca się zostać czeladnikiem u Bospera, myślę o tym przez wzgląd na możliwości dostępu do dobrych łuków na start, czy jednak harad?

Wiekszosc poleca harada z uwagi na nieskonczone zrodlo kasy z ogramiczeniem na limit kopania dziennie no i sile podbijasz gdy kujesz :) bosper jest ok ale harad najlepszy na koszmarze tym bardziej na gothicu juz zalezy jaki poziom trudnosci preferujesz

Nie wiem jaki to luk daje bosper ale watpie by byl wart tego ze bedziesz mial problem z kasa

Post połączony: 2019-03-10, 17:29
@Prokhorovoka Idź za Pepe i trzymaj się skały po prawej stronie. I nie chcesz tam iść, mając słabego bohatera.
@Sorfarius List w rybie.

Gdzie sa ci bandyci tam gdzie byla w NK jaskini a to jej niema

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zadanie ze strażnikiem na farmie lobarta, lepiej skłamac czy go zaprowadzic do szkieletów Xardasa?

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakas alternatywa dla Uriziela pod zręczność? Bo pominąłem z przyzwyczajenia kwestie xardasa i nie wiem czy jest sens wypruwać sobie teraz o to żyły

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Taka sama jak była w podstawie

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Podbijam gdzie bandyci z listem w rybie no ich tam niema albbo ja slepy xD przeniesli ich czy co tam jest tylko pagorek ze Szczawiem i drzewo

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Bandyci są tam, gdzie byli, więc szukasz pewnie w złym miejscu.

You didn't grow.
You didn't improve.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Bandyci są tam, gdzie byli, więc szukasz pewnie w złym miejscu.

Jednak sa jak piszesz szukalem w zlym miejscu a tak przy okazji gdzie jest cmentarz?

0 użytkowników
Do góry