O temacie
Autor Loop
Zaczęty 3.04.2018 roku
Wyświetleń 1167476
Odpowiedzi 5178
templartitan
kam1802
Zauwazylem ze dostaje sie inta za czytanie wczesniej tylko po zostaniu magiem to teraz pytanko czy po zostaniu nim bedzie wiecej inta? Czy moge w spokoju oddac pare ksiazek wiem glupie pytanie ale nie chce potem zalowac
Buub
Dusze Senyaka można użyć do wzmocnienia szaty nekromanty? Jeśli tak to lepiej wzmocnić szatę czy szpon?
xMefistox
Sorfarius
Czy ktoś ogarnia, czy do szpady można mieć tarcze? Nie grałem jednoręczną od czasu podstawki i nie wiem, jak z tymi tarczami i bronmi pod zreke xd. Ew, jak bardzo gra się zmienia grając pod zreke, nie licząc izi kradzieży xd
oskar378
nakacu
Boykaundisputed
garry18
Kto nauczy wytapiania? Ruda zelaza o ile sie nie myle jest w jaskini na lewo od wschodniej bramy.. Warto na koszmarze 3pn na 1inta wydac? Wyuczylem sie jak na razie mikstur za 1pn no i tez pytanko bardzo wazne co polecacie zrobic by zostac guru? Pomijajac fakt ze questy beda bardzo trudne bo to pelzacze a to golemy.. Sprobuje przemianami i sprytwm bo dmg nie mam
WhiskasReturn
@Sorfarius Nie musisz nic zabijać/kombinować tylko użyj black mista i módl się, żeby ci pułapka w skrzyniach nie wyskoczyła.
Jao