[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1167476 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1167476

Odpowiedzi 5178

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie,dostaje się tyle samo inta.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zauwazylem ze dostaje sie inta za czytanie wczesniej tylko po zostaniu magiem to teraz pytanko czy po zostaniu nim bedzie wiecej inta? Czy moge w spokoju oddac pare ksiazek wiem glupie pytanie ale nie chce potem zalowac
Nie dostaniesz drugi raz inteligencji za przeczytane książki.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Dusze Senyaka można użyć do wzmocnienia szaty nekromanty? Jeśli tak to lepiej wzmocnić szatę czy szpon?

Nie da się szaty. Ulepszaj kostur.

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy ktoś ogarnia, czy do szpady można mieć tarcze? Nie grałem jednoręczną od czasu podstawki i nie wiem, jak z tymi tarczami i bronmi pod zreke xd. Ew, jak bardzo gra się zmienia grając pod zreke, nie licząc izi kradzieży xd

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Czy ktoś ogarnia, czy do szpady można mieć tarcze? Nie grałem jednoręczną od czasu podstawki i nie wiem, jak z tymi tarczami i bronmi pod zreke xd. Ew, jak bardzo gra się zmienia grając pod zreke, nie licząc izi kradzieży xd

Moim zdaniem nie na logike bo tarcza krepuje troche ruchy.. A szermierz musi byc bardzo szybki i tak naprawde nie widzialem szermierza z tarcza ale to gothic jest wiec pewnie mozna

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Miecz 2h srebrny gdzie byl ?

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jako nekromanta Szpon lepiej zmienić w runę czy w kostur?

nakacu

nakacu

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam powie mi ktoś krok po kroku jak dostać się  do tej kapliczki inosa co niby jest obok Telomona
gram strażnikiem miejskim końcówka 1r

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@nakacu  to jest tak: dostajesz klucz po tym jak zabijesz darona. Vatras prosi cie o modlitwe w jego imieniu i kaze zagadac do parlana. Parlan daje klucz i masz dostep, tyle ze to jest dopiero w 2 rozdziale.. ja zrobilem tak ze, wbilem 19 lvl i expilem tak zeby miec z 50 exp do nastepnego lvl. Potem podszedlem pod te drzwi ( podziemia z Talamonem) zamienilem sie w chrzaszcza podszedlem pod same drzwi odmienilem sie i wywalilo mnie za drzwi wiec klucza nie potrzebowalem. Przenioslo mnie do sanktuarium ( na zas mialem 200 karmy u Inosia) pomodlilem sie raz potem uzylem lutni (daje ok 50 exp) wbil mi sie lvl i pomodlilem sie odrazu drugi raz. i tak oto 20 sily wlecialo

Post połączony: 2019-03-09, 23:06
ey mi sie cos zbugowalo ? jestem w pierdlu mam isc na egzekucje i niby ten straznik ma mnie odprowadzic ale stoi jak widly w gownie a ja ciagle jestem zabijany jak odejde kawalek.. co sie dzieje ?

nakacu

nakacu

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no finalnie tak samo zrobiłem tylko że lvl wyższy miałem już ale warto wiedzieć jak tam się legalnie dostać
edit. darona zabijamy do jakiejś misji czy jak

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
tak tak  zaczynamy od zadania Horror na cmetarzu potem w II akcie Nekromanta w Khorinis wtedy zagaduje nas vatras mowimy mu kim byl Necro i prosi nas o modlitwe

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Witam mam taki problem odnośnie zadania od parlana, w którym każe posprzatac komnaty nowicjuszy. Ogarnąłem już tych 4 nowicjuszy, ale questa zdać nie mogę, bo gdy wybieram opcje dialogowa to parlan mówi że z pomocą innosa mi się to uda itd. Czy to Bug?

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
musisz sam posprzątać pustą komnatę.

Post połączony: 2019-03-10, 01:31
@kam1802 kostur.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Ma ktos pomysl co moge zrobic by dokonczyc zadanie szybki zarobek ? no dalej jestem w pierdlu i jak straznik kaze mi wyjsc  i isc na miejsce egzekucji to gine... ztraznik sie nie rusza, o co chodzi ?

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Kto nauczy wytapiania? Ruda zelaza o ile sie nie myle jest w jaskini na lewo od wschodniej bramy.. Warto na koszmarze 3pn na 1inta wydac? Wyuczylem sie jak na razie mikstur za 1pn no i tez pytanko bardzo wazne co polecacie zrobic by zostac guru? Pomijajac fakt ze questy beda bardzo trudne bo to pelzacze a to golemy.. Sprobuje przemianami i sprytwm bo dmg nie mam

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Kto nauczy wytapiania? Ruda zelaza o ile sie nie myle jest w jaskini na lewo od wschodniej bramy.. Warto na koszmarze 3pn na 1inta wydac? Wyuczylem sie jak na razie mikstur za 1pn no i tez pytanko bardzo wazne co polecacie zrobic by zostac guru? Pomijajac fakt ze questy beda bardzo trudne bo to pelzacze a to golemy.. Sprobuje przemianami i sprytwm bo dmg nie mam

Wytapiania rudy żelaza uczy Wąż w karczmie kardifa.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
wiecie moze co trzeba by ulepszyc "Wytrzymala zbroje" w tym smigaja na zamku w gd gwardzisci :) Bo cois czuje ze trza bedzie sztabki magicznej rudy ktorej nie posiadam ale moge sie mylic. Ktos cos wie ?

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius Nie musisz nic zabijać/kombinować tylko użyj black mista i módl się, żeby ci pułapka w skrzyniach nie wyskoczyła.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
@Sorfarius Nie musisz nic zabijać/kombinować tylko użyj black mista i módl się, żeby ci pułapka w skrzyniach nie wyskoczyła.

Co to ten black mist? I jaka skrzynia?

Ktos pisal ze skora cieniostwora jest w namiovie elvriha.. Ale nie ma sa tylko 3 wilkow wiec jednak bede musial sie uczyc skor? Albo w skrzyni jest ale watpie czy aby i czy dalbym rade zdazyc ja otworzyc..

W tym namiocie nie ma nawet listu pozegnalnego lucy.. Jprdl

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Black mist to czarna mgła - mikstura niewidzialności.
Ale czemu szukasz listu pożegnalnego Lucii w namiocie Elvricha? xD

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników
Do góry