[AB] Dyskusja na temat modyfikacji 458636 1735

O temacie

Autor Maciuś

Zaczęty 28.01.2018 roku

Wyświetleń 458636

Odpowiedzi 1735

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Do 27.06 bodajże. https://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1522533-RETURNING-v2-0-Stand-Fragen-Antworten-15

Ostatnia wersja jest z 12.07 i właśnie ją zainstalowałem do tego wgrałem angielski autotranslate i niestety jest tragiczny część tekstu jest po rosyjsku ale znam R2.0 bez AB więc nie powinienem mieć problemu z przejściem moda. Nowe zadania i ich opis jest na RPGRussia więc żaden problem z nimi nie będzie :)

:D

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone Ja do tej pory zauważyłem tylko błędy w menu/skille. Żadnych rosyjskich słówek w zadaniach itp. Więc nie ma takiego dużego problemu.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Tak najnowsza wersja  jest z lipca a ty pytałeś o wersję angielską która jest z 27.06. masz to napisane na tej stronie.

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam, zdobylem szopn beliara, a gram magiem i tu moje pytanie, kiedy i u kogo bedzie opcja wymiany szpona na rune? i czy moge ulepszyc potem ta rune duszami zwyklymi i senyaka czy tym lub tym?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Hearthstone

Alternatywny Balans
#544 2018-07-18, 18:10(Ostatnia zmiana: 2018-07-18, 20:09)
Tak najnowsza wersja  jest z lipca a ty pytałeś o wersję angielską która jest z 27.06. masz to napisane na tej stronie.
Jest już angielska wersja  12.07 oto link  : https://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1522533-RETURNING-v2-0-Stand-Fragen-Antworten-15/page7?p=25863170&viewfull=1#post25863170

Post był edytowany 12 lipca

Post połączony: 2018-07-18, 20:09
Jak w AB jest z tymi Prezentami u Bogów ? W zwykłym R2.0 prezentów  kapliczkach odblokowywały się po uzyskaniu 50 karmy u danego boga . Teraz mam ponad 50 i mam dostępne jedynie gifty które są ewidentnie dla maga bo wymagają 300 inteligencji ? Prezenty od bogów zostały usunięte czy wymagają więcej karmy ?

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone Każdy rodzaj daru kosztuje teraz po 100

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Hearthstone

Alternatywny Balans
#546 2018-07-18, 22:41(Ostatnia zmiana: 2018-07-19, 02:19)
Bonus u Vatrasa za datki jest raz czy więcej razy dąłem mu 10 razy po 100 i dostałem +5 many, ale potem dąłem mu 4 000 i nic już nie dostałem są jeszcze jakieś bonusy u niego?

Jak się łowi ryby? Mam wędkę

Post połączony: 2018-07-19, 02:19
Nauka HP ma jakiś progi w AB ? Pamiętam że w zwykłym R2.0 po 1000 hp nauka wzrasta do 2PN za 10 HP a teraz mam już 1100 HP i nadal jest 1PN za 10HP?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Tylko raz choć gdzieś czytałem że magowie wody mogą więcej niż raz. Łowienie ryb - shift + 8 na numerycznej. Chyba cały czas jest stały koszt PN bo przy 3 k też jest za 1 PN.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Buub

Dzięki za odpowiedź czy liczba prób łowieckich się sumuje bo nie łowiłem ryb teraz mam 98 dzień i mam 1400 prób ?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Owszem sumuje się. 1400 to bym nie podjął. Już przy 98 miałem dość :)

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Tak sumuje się, nie trzeba jak w podstawce codziennie latać.. Chcieli zrównoważyć wypiekanie ciast z ryb do tych z mięsa. Bo mięsa jest w cholere. Jak wykonasz zadanie z zupa dla Farima to da ci też książkę która poprawia szansę wyłowienia roznych rzeczy. Bo w ab można wyłowić również muszle i perły.

@Maciuś Wyłącz animowane okna i można łowić wygodnie trzymając enter, ctrl. Podobnie z kopaniem.

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

sysek1231

Alternatywny Balans
#551 2018-07-19, 15:54(Ostatnia zmiana: 2018-07-19, 16:17)
pobrałem  wersje 12.07 balansu i na poczatku mam do wyboru tylko 2 poziomy trudnosci gothic i nightmare to normalne? ogolnie to na luziku dało by sie grać ale zapisywanie tylko w okreslonych miejscach zbyt bardzo mnie rozpierdala

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Owszem są dwa poziomy trudności. Gothic można bardzo mocno skonfigurować według własnych preferencji.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ok ok ale czy to oznacza ze mogę zapisywać tylko w określonych lokacjach ? czy da się to jakoś wyłączyć

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na poziomie gothic możesz zapisywać kiedy chcesz. Na nightmare nie masz takiej opcji.

Psalm 19

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kiedy własnie wybieram gothic i po wyjsciu z wiezy xardasa nie moge zapisac oraz na samym poczatku wyskakuje cos takiego jak "u can save here"

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wejdz w opcje i tam zmien ta opcje o zapisywaniu masz taka

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ok ok juz mam ogarniete dzieki

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
JAk jest teraz z kowalstwem w zwykłym R2.0 można było wbić maksymalnie kowalstwo na 100 a w AB juz mam 182 i dalej mogę nabijać to bug czy tak ma być ?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Psalm 19

0 użytkowników
Do góry