MD nie bierz tego do siebie, ale też zagłosowałem za Twoim linczem, a zrobiłem to z dwóch powodów:
Primo, bo Kazz Ciebie nie lubi (solidarność stetryczałych 40-latków)
Secundo, jak czasem czytałem Twoje komenty to faktycznie dupy nie urywały, a i logiki w nich tyle było co polotu u Macierwicza czy seksapilu u Merkelowej. Oczywiście to jakieś tam moje subiektywne wynaturzenia więc nie bierz tego do siebie bo prywatnie nic do Ciebie nie mam.
Ale ogólna konkluzja jest taka, że demokracja czasem jest chujowa.
Kiedyś jak ktoś wkurwiał ludzi na forum to dostawał bana z czapy bez ględzenia albo od razu usuwało się mu konto. Zdarzały się przypadki, że ktoś stwierdzał, że tM jest be i sam sobie konto usuwał w ramach forumowego sepuku (na mnie nie patrzcie
). Ewentualnie gnoiło się absztyfikanta i albo ewoluował (pamiętasz Kazz Blooda? Z nim chyba też tak było 10 lat temu, a później z robala wyrosła piękna modliszka i latał z nami w party, w L2), albo sam sobie dawał siana i znikał z forum.
Reasumując: MD w życiu są ciekawsze zajęcia niż ślęczenie w tym bagienku forumowym, jak Cię tu nie chcą to pokaż im faka i idź pobawić się w słoneczko czy co tam teraz się robi w gimnazjum/średniej. Carpe diem!
Z głębokim poważaniem,
Sher.