L hiver z wyłączoną ingerencją w mechanike G2Notr 1984 6

O temacie

Autor DualOxygen

Zaczęty 23.01.2017 roku

Wyświetleń 1984

Odpowiedzi 6

DualOxygen

DualOxygen

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam tak jak w tytule tematu chciałbym założyć wątek zawierający wersje l'hivera który nie ingeruje w mechanike oraz poziomu trudności dodający do gothica jedynie tekstury oraz nowe modele wprowadzone do gry za pomocą l'hivera. Zna ktoś wersje tego moda oraz linki do takowych wersji ??? Z tego co wiem poziom w l'hiverze jest mocno zryty a chciałbym sb odświerzyć gorhica 2 niestety nie jest z tymi wszystkimi nowymi modami na bieżąco. Widziałem jak pięknie wygląda ten mod na dxd11 oraz teksturach z i nowych modelach z l hivera(te dodane szopy obok farmy lobarta <3). Prosiłbym o sprawdzone linki do takiego moda :)

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jeśli chcesz same modele/tekstury to rozpakuj moda i wgraj do swojego gothica.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

DualOxygen

DualOxygen

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Okej dzięki za linki na razie nie mam nawet zwykłego gothica z nocą kruka zainstalowanego. (Odpaliłem chyba po 4 latach przerwy gothica 1 i  pierwszy raz gram sekciarzem :)). Jakby w późniejszym czasie instalował mody to dam znać :)

DualOxygen

DualOxygen

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam jeszcze raz pociśnie mi ten d3d11 razem z l'hiver balanceMod na radeonie hd 6770 i 8gb ramu ?

Halicor

Halicor

Użytkownicy
Hauptsturmfuhrer
posty365
Propsy57
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Hauptsturmfuhrer
xD on ci chyba spali tego radeona, zresztą ja mam radeona(R7 370 4GB) i DX11 zbytnio nie chce współpracować :|

DualOxygen

DualOxygen

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry