Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1177937 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1177937

Odpowiedzi 3364

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeżeli nie ma go w swoim domku to raczej już go nie zobaczysz bo po prostu zniknął , musisz skorzystać z kodu na przywołanie

RybaC18

RybaC18

Użytkownicy
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Która z postaci będzie przyjemniejsza do grania mag ognia/najemnik pod 2h+łuk?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleźć ten przepis dla Farett'iego? Skąd mogę wziąć Łzy Innosa ? Z kim pogadać na temat Zwiastuna Burzy  jeżeli nie z Arto?

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Która z postaci będzie przyjemniejsza do grania mag ognia/najemnik pod 2h+łuk?
pod broń 2h i łuk najemnik oczywiście mag to mag nie ważne jaki (mana)

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przepis na broń dla Farettiego jest w domu kowala huno w Jarkendarze na polce.
Łzy Innosa chyba jak w podstawce 5 rozdział.
Zwiastun Burzy -  jeszcze nie wiem

RybaC18

RybaC18

Użytkownicy
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest możliwość dobrego rozwinięcia postaci najemnika pod 2h+łuk czy mija się to z celem i lepiej maxować samą siłę?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak dla mnie bronie dystansowe są niepotrzebne tutaj , ja sam praktycznie nie dawałem nic w dystansowe a w łukach mam 30% z samych tabliczek a i tak używam kuszy xd

BestForever

BestForever

Użytkownicy
posty56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest ten pierscien, o ktorym mowil Fowler ten nowicjusz od Imperiona i jeszcze jak zrobic to zadanie z tymi czarnymi magami w dolinie przodkow? ><

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wejść do grobowca Quarhodrona? I jak otworzyć skrzynię obok żeby nie spłonąć?

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wejść do grobowca Quarhodrona? I jak otworzyć skrzynię obok żeby nie spłonąć?

Ja otworzylem zwojem przywolania golema. Trzeba go tak przywolac albo ustawic zeby stal przed skrzynia i wtedy otwierasz. Golem przejmuje uderzenie ogniem. Ta skrzynia otwiera grobowiec.

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie : Z kim mam pogadać o Zwiastunie Burzy jeżeli nie z Arto ?
I kiedy Arto wyśle nowych pomocników Mazin'owi ?

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie : Z kim mam pogadać o Zwiastunie Burzy jeżeli nie z Arto ?
I kiedy Arto wyśle nowych pomocników Mazin'owi ?
Pogadasz z Arto o mieczu w 5 rozdziale jak załatwisz sprawy miedzy nim a Wrzodem.
Co do pomocnikow to najpierw musisz uruchomic kopalnie dla zjednoczonego obozu.
Potem od jednego z tych kolesi co sie ich przyprowadza do kopalni trzeba wziąć zadanie o uwolnieniu kumpli z zamku ( bodajże 4 rozdział  )
Uwalniasz ich i jeden to bedzie pomocnik Mazina

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki wielkie :D leci props

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak gadam z  Quarhodronem, Bezi mówi, że nie rozumie, czy trzeba znać język budowniczych na jakimś poziomie? Czy o co chodzi? I jeszcze gdzie mogę znaleźć Młot Adanosa? Z góry dzięki za odpowiedzi

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak gadam z  Quarhodronem, Bezi mówi, że nie rozumie, czy trzeba znać język budowniczych na jakimś poziomie? Czy o co chodzi? I jeszcze gdzie mogę znaleźć Młot Adanosa? Z góry dzięki za odpowiedzi

Chyba trzeba znac jezyk budowniczych na podstawowym poziomie jeśli dobrze pamietam.
Mlot Adanosa jest w swiatyni w Dolinie Przodkow, ktora otwierasz tym samym kluczem co jarkendar.
Wisi w skrzyni ktora trzymaja kamienne harpie

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Chyba trzeba znac jezyk budowniczych na podstawowym poziomie jeśli dobrze pamietam.
Mlot Adanosa jest w swiatyni w Dolinie Przodkow, ktora otwierasz tym samym kluczem co jarkendar.
Nauczenie się języka wieśniaków nie pomogło

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Nauczenie się języka wieśniaków nie pomogło
Sprawdz w dzienniku czy masz wpis o nauce jezyka wiesniakow, moze jakis wystapil jakis bug.
Jesli nie to bedzie trzeba nauczyc sie jezyka wojownikow za 20pn. Wbij 2 levele, albo sprobuj isc do Doliny przodkow tam mozna znalezc ksiegi wiedzy, ktore daja darmowe punkty nauki. Za zrobienie zadania ze skrzyniami dla tego maga w bialej szacie co stoi w miescie przed vatrasem masz ksiege wiedzy w nagrode. W DP jedna ksiega wiedzy jest w domku pustelnika nad kopalnia z pelzaczami, a druga kolo latarnika pita w takiej niskiej chatce trzeba uzyc zwoju przemiany np w owce. Zostalby jeden level do wbicia. Do DP trzeba miec ponad 10level zeby dac rade. Ewentualie mozesz przebiec na sledziach do tych miejsc. Do DP trzeba miec ponad 10 level. Tak mi sie przynajmniej wydaje.
Jesli masz juz wyuczona kradziez kieszonkowa sprobuj zdobyc set poslanca w jarku (+40 do zreki ) i okradac ludzi sporo moza expa wbic na tym plus kasa oczywiscie.

BestForever

BestForever

Użytkownicy
posty56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest ten pierscien, o ktorym mowil Fowler ten nowicjusz od Imperiona i jeszcze jak zrobic to zadanie z tymi czarnymi magami w dolinie przodkow? >< x2

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest ten pierscien, o ktorym mowil Fowler ten nowicjusz od Imperiona i jeszcze jak zrobic to zadanie z tymi czarnymi magami w dolinie przodkow? >< x2

Pierwsze nie kojarze o co kaman. Napisz cos więcej o tym zadaniu może sobie przypomne.
Starozytny kult konczy sie w 4 rozdziale jesli o to chodzi. jest to jakby druga glowna linia fabularna.

BestForever

BestForever

Użytkownicy
posty56
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Pierwsze nie kojarze o co kaman. Napisz cos więcej o tym zadaniu może sobie przypomne.
Starozytny kult konczy sie w 4 rozdziale jesli o to chodzi. jest to jakby druga glowna linia fabularna.
Zadanie zleca ktorys z Barnow kazac isc do klasztoru i pogadac z nowicjuszem, ktory razer z Gorax`em robi wino i mowi ze owy pierscien jest gdzies schowany i trzeba bodajze klucz zabrac Gorax`owi

0 użytkowników
Do góry