Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1183683 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1183683

Odpowiedzi 3364

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
B5_9900_Baron_von_Ritterheim

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ej a jeszcze pytanie odnosnie gildi zlodzei. Czy da sie do nich standardowo dolaczyc, otrzymac questy z pucharkami, sekstansem i klucz od Jespera do tych drzwi? Poki co sa tylko powiazania z tymi Czarnymi Jastrzebiami, dolaczylem do nich i obecnie znajduja sie w latarni, ale to niewazne.
Co z samymi złodziejami, bo kurcze nikogo z nich nie wydalem a nie mam juz skad brac wytrychy... no i mam duzo sreberek, nwm czy warto je byle handlarzowi sprzedac

Peace

Post połączony: 2018-03-10, 12:50
B5_9900_Baron_von_Ritterheim

Wielkie dzieki stary, skad go masz?
Nieważne, quest wykonany :D

With great power comes great bullshit

RybaC18

RybaC18

Użytkownicy
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie odnośnie zadania pojedynek myśliwski gdzie jest narlou? I ten potworek do ubicia

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzieki, ale czy sprawdzales czy on wgl dziala? Bo mi nie :/
Inni baroni maja calkiem inne kody, juz sprawdzalem, tzn. Zaczyna sie tak samo od b5 ale reszta jest inna nie imieniem tj. Nazwą.

O tej postaci nawet żadnej wiki nie ma, wiec nwm skad ten kod wziales XD.
Szkoda, bo czekalem specjalnie z gildiami zeby wykonac te questy z nimi i byc moze nawet do nich dolaczyc ale widze ze pozostaja mi tylko mysliwi :)

zapomniałem cyferek dopisać ale widzę że już zostałem uprzedzony ;p

a kod uzyskałem po nakierowaniu na tego barona i wpisaniu kodu "set fbox"

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dzieki wszystkim.
A wiecie moze gdzie jest Moe w zadaniu "Zemsta Czarnych Jastrzębi" ? Z gory tnx

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Juz wykonane

A czy ktos wie czy halabarda Willhelma miala jakas szczegolna nazwe czy po prostu halabarda?

I co z zadaniem "ekonom" oraz "zona sedziego"? W sensie jak je wykonac, jakies tipy mile widziane, w tym drugim Hanna nie moze mi pomoc a z tym pierwszym moge tylko gadac z Kajetanem, mam go pobic?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Po prostu halabarda, była w skrzyni tam gdzie sie modli ten Barthos z Laran.

Ekonom to chyba musisz pogadać z paroma wiesniakami na farmach i gospodzie Orlana a potem iść do niego.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na ekonoma trzeba mieć odpowiednią ilość siły ponad 55

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A Hanna pomoze ci dopiero w 2 rozdziale

Post połączony: 2018-03-11, 08:24
W sumie ... Praktycznie zawsze jak postać mówi ci żebyś "przyszedł później" lub że "później się tym zajmie" oznacza to że zadanie będzie kontynuowane w następnym rozdziale

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Mam pytanie czy w Przeznaczeniu są progi punktowe, jeśli tak jak one się prezentują?
2. Gdzie mogę znaleźć kompas Garretta, w normalnym NK znajdował się na plaży obok obozu piratów.

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Są progi punktowe. Siła bodajże od 90 jest juz za 3 punkty, a dwureka od 40. Inne nie wiem.
Trzeba wejść na te skały koło tej plaży, będzie tam dziura. Wskakujesz i tam jet kompas. Przy kopaniu odsloni sie wejście. Uwaga na ognistego jaszczura w srodku

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Najlepiej najpierw rzuć grom a potem tam wskocz :D

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Progi na broniach zwiększają się od około 60 %

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
 Cooo?? Ja od poczatku mialem juz podwyzszone progi. Z buta za bazowe statystki placilem po 10pn, tak samo jakbi za umiejętności. Od 45% np. w 1h czy lucznictwie placi sie juz 15 pn.  Ta modyfikacja jest tak trudna ze to mala bania, a ja myslalem ze to returning rzuca wyzwanie. Tamto to przy tym c#&j :D

Jaskot

Jaskot

Użytkownicy
Magical Inquisition Team
posty77
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Magical Inquisition Team
Cooo?? Ja od poczatku mialem juz podwyzszone progi. Z buta za bazowe statystki placilem po 10pn, tak samo jakbi za umiejętności. Od 45% np. w 1h czy lucznictwie placi sie juz 15 pn.  Ta modyfikacja jest tak trudna ze to mala bania, a ja myslalem ze to returning rzuca wyzwanie. Tamto to przy tym c#&j :D

Mała podpowiedź ode mnie, żebyś sobie nie obrzydził rozgrywki- nie czekaj z bonusami. Nawet jeżeli zaczniesz łykać co się da przy 30 zręczności, to nie odczujesz zbytniej różnicy na końcu gry. Poziom trudności nie jest przesadzony, uwierz.

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Mała podpowiedź ode mnie, żebyś sobie nie obrzydził rozgrywki- nie czekaj z bonusami. Nawet jeżeli zaczniesz łykać co się da przy 30 zręczności, to nie odczujesz zbytniej różnicy na końcu gry. Poziom trudności nie jest przesadzony, uwierz.

Powaznie? Nwm mam watpliwosci, przyzwyczailem sie do boostowania dopiero u schylku przygody a nie na samym wstepie... tym njemniej hp sobie podwyzszam, tak, bo to nie ma znaczenia ale sila, zrecznosc? Póki moge za nie placic tylko 5:10 a nie 5:15 to sie jeszcze wstrzymam z boostowaniem. Ale skupiam sie teraz tylko na łucznictwie i 1h, wymaksuje do 60 i potem basta, tablkczki , etc. Dodatkowo sa fajnje bronie ktore mocno zwiekszaja umiejetnosci i ich sie ucze wytwarzac np. Luki u Bospera czy szpady u Carla.

Pytanie: tabliczki daja jak zawsze 2-4-6% czy moze mniej? Ksiazki lutero daja juz tylko 2% :/

Edit: lipa z ta siłą u mnie, zważywszy ze wszystkie zbroje wymagaja sily. Nie uczyc sie jej, tylko boostowac? A moze sa jakies epickie pancerze pod zreke?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1 poziom tabliczki daje 1 punkt, dalej jeszcze się nie nauczyłem to nie powiem  :cool:

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odpowiednio +1 +2 +3.Nie ma pancerza pod zręczność. Bonusów i tabliczek jest dużo

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
To lipa bym powiedział :(

0 użytkowników
Do góry