Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1190129 3365

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1190129

Odpowiedzi 3365

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie moge znaleźć ostatniego barona do zadania z tymi mrocznymi? Pod obozem Dextera go nie ma :(
Jest jakis kod na niego?

With great power comes great bullshit

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie moge znaleźć ostatniego barona do zadania z tymi mrocznymi? Pod obozem Dextera go nie ma :(
Jest jakis kod na niego?

Powinien być  w tym małym wąwozie z ogniskiem, właśnie pod tym obozem. Może nie zagadałeś dobrze z Imperanem (nie pamiętam jak dokładnie się nazywa)

Czy bandyci z kopalni przy jeziorku, niedaleko czarnego trolla, są nieśmiertelni, czy to ja jestem jakiś słaby?

Jaskot

Jaskot

Użytkownicy
Magical Inquisition Team
posty77
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Magical Inquisition Team
Czy bandyci z kopalni przy jeziorku, niedaleko czarnego trolla, są nieśmiertelni, czy to ja jestem jakiś słaby?

Są. ;) Jest z nimi związane pewne zadanko, a ich nieśmiertelność nie jest przypadkowa.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
dobra, pytanie z serii trochę durnych, ale szczerze mówiąc i zadanie do ciekawych nie należy..

gdzie znajdę szczotkę dla Zofii? Patrzyłem u paru handlarzy i nikt nie miał. No i najlepiej gdzieś na terenie khorinis, ewentualnie dolinie myśliwych.

Jaskot

Jaskot

Użytkownicy
Magical Inquisition Team
posty77
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poszukaj przy przejściu z Doliny Przodków po Khorinis.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem "za kilka sztuk złota więcej". Zabiłem Butcha, lecz ten nie miał przy sobie tabliczki. Czy trzeba było z nim wcześniej zagadać, czy tabliczka jest gdzieś indziej?

Jaskot

Jaskot

Użytkownicy
Magical Inquisition Team
posty77
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Głowy sobie uciąć nie dam, ale wydaje mi się, że on tej tabliczki nie ma. Zagadaj z jedną z osób, które Cię do Butcha naprowadziły.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Głowy sobie uciąć nie dam, ale wydaje mi się, że on tej tabliczki nie ma. Zagadaj z jedną z osób, które Cię do Butcha naprowadziły.

ani z Kosą ani z Rupertem nie mam żadnej opcji dialogowej o tym zadaniu.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy trzeba było z nim wcześniej zagadać, czy tabliczka jest gdzieś indziej?
Dokładnie tak - nie porozmawiałeś z nim?!

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy trzeba było z nim wcześniej zagadać, czy tabliczka jest gdzieś indziej?
Dokładnie tak - nie porozmawiałeś z nim?!

No jakoś nie miałem okazji. Teraz już lipa, bo dexter i spółka zabici tak dawno że sejwa już nie mam a butch rzuca się na mnie od razu.

Szukanie drobnostek cz 2. Gdzie mogę znaleźć grabie i rozdrabniacz?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Grabie możesz znaleźć obok farmy lobarta na przeciwko ławki na której siedzi zawsze Canthar

Rozdrabniacz leży pod mostem z bandytami tam gdzie siedział Erol

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
no cóż, akurat te musiałem już gdzieś sprzedać ;p. ale grabie już znalazłem, jeszcze tylko rozdrabniacza mi brakuje.

RybaC18

RybaC18

Użytkownicy
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest ta piramida w zadaniu "tajemnica piramidy" czy to ta wieża koło Irwina?  Jeżeli tak to o które godzinie tam podejść bo nic się nie dzieje

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cytat: Ciastek97 link=topic=26799.msg1313478#msg1313478 1520602926
Jest jakis kod na niego?

Powinien być  w tym małym wąwozie z ogniskiem, właśnie pod tym obozem. Może nie zagadałeś dobrze z Imperanem (nie pamiętam jak dokładnie się nazywa)

No właśnie nie ma go tam. Jak niby można źle zagadac, normalnie byla opcja z tym Imperanonem o ostatniego barona, ze kreci sie gdzies k. Onara i poszedlem szukac. Teraz juz o niczym z nim gadać nie moge. W dzienniku nawet w quescie Mroczne Tajemnice mam wpis o tym baronie.

Korzystajac, gdzie sa bandyci co ukradli szpade Erastowi? Tam gdzie byla owieczka Akila ich nie ma, bo juz ich zabilem dawno. Szpada byla u nich? Jak tak to chyba sprzedalem...

RybaC18

RybaC18

Użytkownicy
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ciastek musisz pogadać z halvorem o tej szpadzie

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest ta piramida w zadaniu "tajemnica piramidy" czy to ta wieża koło Irwina?  Jeżeli tak to o które godzinie tam podejść bo nic się nie dzieje

Jeśli to ta piramida z zadania dla lowcow nieumarlych to ten budynek po drugiej strony drogi od chaty Irwina co go otwierasz kopiac kilofem w kominku. W środku powinien byc szkielet mag.

Post połączony: 2018-03-09, 21:54
Wie ktoś gdzie znajde harfe dla Lutero?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Ciastek97 link=topic=26799.msg1313478#msg1313478 1520602926
Jest jakis kod na niego?

No właśnie nie ma go tam. Jak niby można źle zagadac, normalnie byla opcja z tym Imperanonem o ostatniego barona, ze kreci sie gdzies k. Onara i poszedlem szukac. Teraz juz o niczym z nim gadać nie moge. W dzienniku nawet w quescie Mroczne Tajemnice mam wpis o tym baronie.

Trzymaj kod: Insert B5_BARON_VON_RITTERHEIM

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dzieki, ale czy sprawdzales czy on wgl dziala? Bo mi nie :/
Inni baroni maja calkiem inne kody, juz sprawdzalem, tzn. Zaczyna sie tak samo od b5 ale reszta jest inna nie imieniem tj. Nazwą.

O tej postaci nawet żadnej wiki nie ma, wiec nwm skad ten kod wziales XD.
Szkoda, bo czekalem specjalnie z gildiami zeby wykonac te questy z nimi i byc moze nawet do nich dolaczyc ale widze ze pozostaja mi tylko mysliwi :)

0 użytkowników
Do góry