O temacie
Autor Simon Said
Zaczęty 29.07.2016 roku
Wyświetleń 1190129
Odpowiedzi 3365
Ciastek97
Szulwik
Gdzie moge znaleźć ostatniego barona do zadania z tymi mrocznymi? Pod obozem Dextera go nie ma :(Jest jakis kod na niego?
Jaskot
Czy bandyci z kopalni przy jeziorku, niedaleko czarnego trolla, są nieśmiertelni, czy to ja jestem jakiś słaby?
Głowy sobie uciąć nie dam, ale wydaje mi się, że on tej tabliczki nie ma. Zagadaj z jedną z osób, które Cię do Butcha naprowadziły.
Tituf
Czy trzeba było z nim wcześniej zagadać, czy tabliczka jest gdzieś indziej?
Cytat: Szulwik w 2018-03-09, 16:43 Czy trzeba było z nim wcześniej zagadać, czy tabliczka jest gdzieś indziej?Dokładnie tak - nie porozmawiałeś z nim?!
xKondziox
RybaC18
Cytat: Ciastek97 link=topic=26799.msg1313478#msg1313478 1520602926Gdzie moge znaleźć ostatniego barona do zadania z tymi mrocznymi? Pod obozem Dextera go nie ma :(Jest jakis kod na niego?Powinien być w tym małym wąwozie z ogniskiem, właśnie pod tym obozem. Może nie zagadałeś dobrze z Imperanem (nie pamiętam jak dokładnie się nazywa)
Erwin
Gdzie jest ta piramida w zadaniu "tajemnica piramidy" czy to ta wieża koło Irwina? Jeżeli tak to o które godzinie tam podejść bo nic się nie dzieje
Cytat: Szulwik w 2018-03-09, 14:58Cytat: Ciastek97 link=topic=26799.msg1313478#msg1313478 1520602926Gdzie moge znaleźć ostatniego barona do zadania z tymi mrocznymi? Pod obozem Dextera go nie ma :(Jest jakis kod na niego?Powinien być w tym małym wąwozie z ogniskiem, właśnie pod tym obozem. Może nie zagadałeś dobrze z Imperanem (nie pamiętam jak dokładnie się nazywa)No właśnie nie ma go tam. Jak niby można źle zagadac, normalnie byla opcja z tym Imperanonem o ostatniego barona, ze kreci sie gdzies k. Onara i poszedlem szukac. Teraz juz o niczym z nim gadać nie moge. W dzienniku nawet w quescie Mroczne Tajemnice mam wpis o tym baronie.