O temacie
Autor Simon Said
Zaczęty 29.07.2016 roku
Wyświetleń 1017994
Odpowiedzi 3364
troll1231
corwin1519
Dektausa
rusek1234
RaPIsZoN
Kabull19
venuen
Kilka pytań, a mianowicie:1. Skąd mam wziąć pergamin dla starca? (do misji z Gomezem)2. Gdzie Innos czuwa nad światłem?3. Gdzie jest to demoniczne ostrze?4. I jak do cholery mam przejąc statek paladynów? Mam załogę, kapitana, a tu Girion zamiast w porcie, to przesiaduje koło ratusza i sobie macha mieczem. Brak opcji dialogowych.Z góry dzięki.
Co trzeba zrobić żeby zemścić się na Dereku?
zeromus
Ma ktoś patent na zdobycie 20stu mieczy dwuręcznych dla gor boba w leśnym obozie w GD?
romx
Mam pytanie odnośnie mrocznego zakonu. Po zrobieniu misji 'kto to jest?' mialem wrocic do infernona, a jego nie ma pod wieza xardasa. Gdzie go teraz znajde?
Cytat: romx w 2017-03-20, 16:55Mam pytanie odnośnie mrocznego zakonu. Po zrobieniu misji 'kto to jest?' mialem wrocic do infernona, a jego nie ma pod wieza xardasa. Gdzie go teraz znajde?Prawdopodobnie znajduje się w jaskini niedaleko czarnego trolla, tuż za wiszącym mostem. Gwoli ścisłości, to ta jaskinia, w której wieńczy się próbę ognia (tam gdzie jest skrzynia z runą dla Pyrokara, czy tam Parlana)
A gdzie jest krucze ziele?
Cytat: Kabull19 w 2017-03-18, 22:23Co trzeba zrobić żeby zemścić się na Dereku?Trzeba było iść do niego zagadać i on da Ci pierścień na dowód swojej śmierci - o ile chodzi o tego dereka w obozie bandytów
3. Kto zrobi dla mnie krem do twarzy?
1.Gdzie znajdę kolesia od łuku wygnania?