Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1017917 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1017917

Odpowiedzi 3364

kioskarz

kioskarz

Użytkownicy
posty48
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kamień wody mam z ciała bagiennego smoka, lecz nie ma dialogu. Pewno wymagany kolejny rozdział, więc zaczekam. Jeśli chodzi o klucz to było podobnie, bo Starzec dał mi go dopiero w IV rozdziale (w gildii już wykonałem w III rozdziale tyle ile się dało). Albo nie pojawiał mi się dialog, albo po prostu to było tak zaprogramowane. Ale już nie ważne, bo działa.
Gram co kilka dni po trochu i większość nawet udaje mi się rozwiązać samemu (kamień wody nawet znalazłem przed przeczytaniem odpowiedzi). Najbardziej mnie martwi quest z Fortuno, bo po przyprowadzeniu go nie ma opcji dialogowej ani z nim, ani z Saturasem, ani z nikim innym. On też nie zagaduje. Nie wiem gdzie go odstawić, a obszedłem kiedyś z nim większość terenu ruin. Wykonał ktoś już tę misję i może coś doradzić, bo tu jestem bezsilny? Już trochę nudzą tego typu misje, gdzie trzeba trafić w punkt by pojawił się dialog.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najbardziej mnie martwi quest z Fortuno, bo po przyprowadzeniu go nie ma opcji dialogowej ani z nim, ani z Saturasem, ani z nikim innym. On też nie zagaduje. Nie wiem gdzie go odstawić, a obszedłem kiedyś z nim większość terenu ruin.

Fortuno trzeba prowadzić w bliskiej odległości. I kamienną ścieżką od strony bagien, a gdy będziesz już widział schody na wykopaliska i pierwsze ruiny - Fortuna SAM zagada.

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie mogę zdobyć róg smoczego zębacza?
EDIT: Oprócz ze smoczego zębacza

kioskarz

kioskarz

Użytkownicy
posty48
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wydaje mi się, że widziałem róg u któregoś z handlarzy. Ale nie jestem pewien, bo sam nauczyłem się wydobywać i nie kupowałem. Tak swoją drogą rozbawił mnie quest gildii kupców, by znaleźć kogoś kto będzie dostarczał takie trofea, a sam ich miałem wtedy w eq koło 100 sztuk. Szkoda, że nie dodano opcji, że sam bezi może być dostawcą.

Pytanie. Czy runę ulewy można zrobić? Quest z kamieniami żywiołów skończyłem. (znalazłem je, dałem Nefariusowi, ognia zaniosłem do klasztoru, wróciłem do Nefariusa, quest skończony) Ale opcji nauki tworzenia runy nie ma. W stole runicznym też nie mam opcji tworzenia. Chyba, że wymagane jest coś innego z tego kręgu do nauczenia się, by pojawiła się opcja tworzenia.

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam 60 PN wydać od razu na języki starozytne czy trochę zostawić na kręgi?

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ulewy nauczysz się jak będziesz miał piąty krąg magii (uważaj na bug bo choć jest to runa piątego kręgu na stole runicznym będzie prawdopodobnie pod czwartym:))

@saint269 ucz się języków, bo jak skończysz jharkendar to już ich wtedy Myxir nie uczy

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jeszcze nie wybrałem gildii to czy od razu się uczyć języków czy na później? chce zostać magiem ogólnie
EDIT: Uczyć się kręgów i zaklęć w 1. i 2. rozdziale?

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nauka języków może poczekać na razie, byle przed zabiciem Kruka, kręgów i tak musisz się nauczyć, co do zaklęć to zależy jakim magiem chcesz zostać ale pierwszy krąg raczej sobie odpuść

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
mag wody albo czarny mag

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Który kowal i w którym rozdziale uczy nas tworzenia broni na zręczność?

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktoś u kogo się nauczyć usuwać róg smoczego zębacza?

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś co zrobić z Mirellą z zadania miłość od pierwszego wejrzenia, cały czas za mną łazi i nic nie mogę zrobić? Help

zeromus

zeromus

Użytkownicy
posty30
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Który kowal i w którym rozdziale uczy nas tworzenia broni na zręczność?
Carl w porcie.W dowolnym rozdziale.Wpierw musisz tylko znać kowalstwo.

Post połączony: 2017-04-09, 14:04
Gestath w górniczej dolinie.

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktoś u którego handlarza kupić róg smoczego zębacza albo gdzie go znaleźć?

1. Warto się uczyć tworzenie runy krwawa ofiara?
2. Czemu Gaina nie chce handlować? pomogłem jej przecież
3. Jak się dostać do lorda Hagena jak jest się w Mrocznym Zakonie?

jasiu89

jasiu89

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gann po wykonaniu zadania z prychającym zębaczem lub jak napisał wcześniej zeromus, Gestath w górniczej dolinie(to ten w zbroi z płytek pełzacza).
Wie ktoś co zrobić z Mirellą z zadania miłość od pierwszego wejrzenia, cały czas za mną łazi i nic nie mogę zrobić? Help
W dzielnicy portowej Pogadaj z Sabiną, ona Ci pomoże.

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z Sabiną i innymi w porcie gadałem i pojawił się wpis w dzienniku, coś w stylu:,,Czy można zagłaskać kretoszczura na śmierć" i coś tam dalej, ktoś wie co robić?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
potrzeba chyba dwóch wpisów potem idziesz do sabiny, na pewno coś mówi jeden z robotników Garvella

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już napisałem, że kilka osób z portu, mówiło teksty typu ,,O ale ładna para" itp, wpis w dzienniku jak wyżej, a ona wciąż za mną chodzi, ktoś wie co robić?

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gadałeś ze wszystkimi w porcie?Ja mam dwa pytania kto zna tajemnice ostrza burzy tzn kto może mi wyjaśnić o co z nim chodzi? O co chodzi w zadaniu ostatnia krucjata mam wpis o tym że błądzę po omacku i że Constantino wspominał o wielkiej mocy?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O co chodzi w zadaniu ostatnia krucjata mam wpis o tym że błądzę po omacku i że Constantino wspominał o wielkiej mocy?
Chyba u Zurisa popchniesz wątek.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry