Niezłe Ale to jakiś hack czy co?
Dzięki, tak to hack
Podzielę się jak to zrobiłem - znalazłem wartości prędkości poruszania się postaci do przodu, do tyłu i na boki przy pomocy Cheat Engine'a i komendy "edit" w grze. Ustawiłem 3 hotkey'e - jeden na zwiększenie prędkości poruszania się, drugi na przywrócenie tej wartości do wartości domyślnej, trzeci na zablokowanie możliwości wykonywania uników podczas blokowania ataków. W programie AutoHotkey napisałem skrypt, żeby pod jeden klawisz (w tym wypadku "Shift") przypisać dwa inne klawisze (klawisze hotkey'ów z CheatEngine'a) - jeden wciska się od razu, drugi w odstępie 260 milisekund od pierwszego - jest to również czas trwania przyspieszenia postaci, a zarazem uniku. Na dodatek skrypt nie pozawala na przytrzymywanie klawisza, tylko pojedyncze naciskanie
To tyle
Nic nie instalujemy, jedynie uruchamiamy, żeby w trakcie gry chodziły skrypt z AutoKey'a i plik tabeli z hotkey'ami Cheat Engine'a
Potwory szybciej się poruszają na wideo jakby coś ponieważ zmieniłem ich szybkość w plikach .tple, udostępnie je gdy skończę wersję 2.0 ADRENALINE MODE'a
A przeciwnicy są agresywniejsi z powodu zmiany wartości "MinHitDuration=6" na "0" w pliku "ge3.ini"