Zapis plików. 1356 2

O temacie

Autor Raven Almighty

Zaczęty 1.05.2016 roku

Wyświetleń 1356

Odpowiedzi 2

Raven Almighty

Raven Almighty

Użytkownicy
posty7
Propsy2
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
To znowu ja, tym razem z bardziej skomplikowanym problemem.
Mianowicie, gdy zapisuję plik (niezależnie od tego, czy .zen, czy .3ds) w folderze Worlds nie ma go tam, gdy otworzę go później przez system, natomiast pokazuje się on w nim w spacerze, gdy chcę go otworzyć. System Windows 7. Nie sądzę jednak, żeby to miało związek z systemem, gdyż na laptopie również go używam, tej samej wersji - Home Premium - i nigdy wcześniej nic takiego mi się nie przydarzyło. Na ikonach edytowanych przeze mnie plików pojawia się też kłódka, co jak wyczytałam związane jest z właścicielem. Przy próbie zmiany właściciela z "System" na użytkownika Windows nie rozpoznaje pliku tak, jakby nie istniał dla systemu, a jednak jakimś cudem spacer go widzi.
Problem ten utrudnia mi wszystko, więc byłabym wdzięczna, jakby ktoś znalazł dla mnie rozwiązanie.

/Edit: Przepraszam, z rozpędu umieściłam wątek nie w tym dziale, co trzeba. Miał oczywiście znaleźć się w dziale "Spacer".

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Problem z uprawnieniami. Miałem podobnie na win 7, ale szczerze mówiąc nie bardzo pamiętam jak to rozwiązałem. Jeśli masz Gothica na partycji systemowej to spróbuj go przenieść na jakąś inną partycje. Ewentualnie tu jest jakieś rozwiązanie: http://superuser.com/questions/425513/windows-7-locked-files-folders

Raven Almighty

Raven Almighty

Użytkownicy
posty7
Propsy2
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Dziękuję Ci bardzo, znalazłam te pliki. Poszukam rozwiązania w temacie samego problemu zapisu. Najważniejsze jest to, że nie znikają w ogóle, bo to byłaby totalna porażka.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry