Pytania i problemy techniczne 1019520 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1019520

Odpowiedzi 3676

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
1. Musisz zainstalować odpowiedni plik vdf. Możesz go pobrać np. stąd (https://rpgrussia.com/index.php?topic=8669.0), o ile się zarejestrujesz.
2. Tak.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

windu84

windu84

Użytkownicy
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tworzylem tam konto 3 razy i dalej nie mam maila aktywujacego.
(o2.pl, hotmail.com, gmail.com)

Graba4

Graba4

Użytkownicy
posty26
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, mam dość nietypowy problem otóż nie mam tekstury pewnej zbroi. Jest to szata starożytnego maga czy coś takiego (ta która znajduje się w Jarkendarze, w jednej z świątyń). Jak mam ją założoną, to postać biega jakby goła (jest przezroczysta). Dlatego pytanie co zrobić, żeby teksturę naprawić. Mogę zrobić szybki reinstall, ale może jest inne rozwiązanie.

malec1

malec1

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktos jak te okienka spolszczyc? Reszta normalnie spolszczona
https://zapodaj.net/3d4ede4ba292c.png.html

Sehio

Sehio

Użytkownicy
posty52
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z animacją walki dualami, a konkretniej uderzanie na boki jest strasznie powolne. Wcześniej walka była płynna i wszystko było cacy. Dodam, że podstawowe kombo działa okej. Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły niech da znać.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam dosc duzy problem otoz wbilem sie na pustynie adanosa i jak chce z niej wyjsc dostaje blad

"D:zModel(CModelTexAniState::BulidTexListFromMesh)

:Too many textures in meshLib.. 5

jak sie wyteleportuje do khorinis to przy wejsciu do jarka przez portal ten sam blad. Mial ktos cos takiego? Da sie naprawic?

wersja 66.2

@doszukalem sie, ze ktos mial to samo i pomoglo zdjecie eq przed wejscie w tp aczkolwiek u mnie to nie rozwiazuje problemu

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@BUMCYKAFYSZ  wystarczy usunąć to tylko w save przed otwarciem portalu i nie nie stałem przed żadnym npc

revynar

revynar

Użytkownicy
posty120
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czemu mi wywala grę kiedy chcę przejść do krainy Adanosa i do doliny ze złotym smokiem?

Edit:
Problem rozwiązałem. Polegał on na tym, że miałem założoną czaszkę smoka. Jak zmieniłem ją na inne trofeum bo gra przestała się wyłączać.
@Cive może to też rozwiąże Twój problem, jeśli używasz ten item.

Procesor: Intel Core i5-4690k
Karta graficzna: Asus GeForce GTX 980 Strix
RAM: 8GB (do użytku 7,91)
System: Windows 10

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można w jakiś sposób wymusić dialog z saturasem w sprawie zadania moc strażników nieumarłych?W zadania mam wzmiankę że quahodron dał mi klucz do swiątyni po czym porozmawiałem z myxirem o duchu i wszedł wpis żebym poinformował saturasa ale ten nie ma żadnego dialogu.Wszedłem w 3 rozdział ale zadanie dalej wisi. Nie wiem czy tym GVE można to naprawić...

Może nie mam dialogu u saturasa bo ten zwój czy tabliczkę otwierający świątynie mi wyparował?
Macie kod na tą tabliczkę?

Niestety nie działa... Dalej żadnego dialogu. Jakieś pomysły jak zakończyć to zadanie?

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może jaki plik w save'ach odpowiada za Górniczą dolinę ponieważ muszę zrobić tak samo jak z Jarkendarem

Guchix

Guchix

Użytkownicy
posty34
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Witam, mam pytanie mimo ze okradlem pare osob nadal moja zdolnosc kradziezy kieszonkowej jest na 0 czy to jakis bug czy cos zle robie? czy jest jakis sposob na naprawienie tego czy ew jakis cheat zebym mogl ukrasc klucze od paladynow w GD?
Albo czy jest jakis inny sposob zeby dostac sie do tych pozamykanych drzwi? Potrzebujee miecza Harta

szalonywujek21

szalonywujek21

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hejka mam problem. Zainstalowałem sobie returninga i mam problem, nie mogę wejść w statystyki przyciskiem 'b' ani żadnym innyma poza tym w menu pauzy w ogóle nie mam opcji zapisu.

Ktoś już miał taki problem?
Wiecie jak go rozwiązać?

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@szalonywujek21
1.Reinstalacja gry
2.Sprawdz ustawienia sterowania
3.Problem z klawiatura
4.W opcjach gry jest cos o zapisie ale to na legendzie ze mozna zapisywac gdzie chcesz a tak to tylko w lokacjach nie ktorych.

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
Mam problem , mianowicie jak podchodzę do kapliczki beliara  u Xardasa  to potem pojawia Się Sługa Arcydemona…..
z szkieletami albo z paroma zombie albo Arcydemon sam i mnie zaczepiają  ekran staje się wtedy jak byśmy byli opętani i nie widzę opcji dialogowy mogę coś tam wybrać ale nie widzę co mówią jakieś rady?

jakby te opentanie mi sprawiało że dialogi znikają

Nawet jak upadne to wstane a wtedy masz PRZEJ*BANE

Pyrkasz

Pyrkasz

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Myślałem, że skoro gram w Returning 2.0 to Rebalance jest zbędny i usunąłem czyszcząc kompa trochu i teraz nie mogę Returna odpalić. Wystarczy, że od nowa zainstaluję Rebalance i savy będą znowu działać ( wywala mi podczas wczytywania) czy od zera będę musiał zacząć?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Artos123 Wyrzuć Szpon Beliara przed modlitwą.
@Pyrkasz Rebalance jest do starszej wersji. Zainstaluj tylko to, co Ventrue wymienił w temacie ze spolszczeniem. Nic więcej nie potrzebujesz.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Maxdi

Maxdi

Użytkownicy
posty1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam mam problem, świeżo zainstalowany returning 2.0 ze spolszczeniem oraz dubbigniem crashuje mi się z automatu gdy opuszczam wieżę Xardasa, gdy gra się wyłącza widzę komunikat "C: zMusic_DM.cpp(zCMusicSys_DirectMusic :: LoadThemeByScript) :file not found nw_daystd_A0.sgt" Czy jest ktoś kto posiadał taki sam problem lub ktoś kto zna na niego rozwiązanie?

Dziękuje i pozdrawiam.

Axi93

Axi93

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, wie ktoś może w jaki sposób rozjaśnić grę??
Ustawienia monitora + ustawienia w grafice mam na 100%, a mimo to ledwo co widzę grając... :/

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Zna ktoś sposób na pozbycie się białego ekranu zaraz po odpaleniu gry na direxcie nowym? Wszystko super zainstalowane nawet menu pod bodajże f11 sie odpala ale za każdym razem kiedy uruchamiam grę wywala mi biały ekran, domyślam się że to coś przez zintegrowaną karte graf na lapku?

revynar

revynar

Użytkownicy
posty120
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak wyłączyć w GVE to kalekie chodzenie które się aktywuje, gdy bohater ma bardzo mało HP?

Procesor: Intel Core i5-4690k
Karta graficzna: Asus GeForce GTX 980 Strix
RAM: 8GB (do użytku 7,91)
System: Windows 10

0 użytkowników
Do góry