Pytania i problemy techniczne 1042100 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1042100

Odpowiedzi 3676

VernonRoche

VernonRoche

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam mam pewnie probvlem otoz ominely mnie zadania o sanktuarach i misja na bagnach dla orkow moze mi ktos pomoc w edycji save w ramach naprawy wątku orków. ?? z gory dziekuje

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Napisz to pytanie w jeszcze jednym dziale, może dostaniesz odpowiedź..4 posty w 4 różnych działach..stać Cię na więcej.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jak zrobić screenshota? Po wciśnieciu klawisza print screen i wklejeniu obrazu mam czarny kwadrat z ramką Returninga. W ustawieniach widziałem, że bodajże F12, ale po naciśnięciu ładował mi się pasek jak przy wczytywaniu i gra się zawieszała.

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Kyp

Pytania i problemy techniczne
#2543 2018-05-30, 15:27(Ostatnia zmiana: 2018-05-30, 15:40)
https://imgur.com/a/JShD0L8

Przy próbie instalacji spolszczenia wyskakuje taki błąd. Co robić?

EDIT: Dobra, nieważne, poradziłem sobie :D

J-Dog

J-Dog

Użytkownicy
posty35
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ponawiam Pytanie:
Emm, mały problem mam. Jestem już w 7 rozdziale, dałem Januszowi kamień duszy smoka-ożywieńca, i chce brać na pysk tego golema, a tu nagle czytam, gdzie JEST NAPISANE to dopiero w połowie solucji ... że potrzebna mi runa z Wyprawy Magów Ognia, otóż prośba ma jest taka. Ktoś mógłby użyć kodu set ffbox i dać mi kod na tą runę?

ps. Wolę tutaj to napisać, bo w Pytaniach odnośne Zadań etc... Jest w luj bullshitu i nie widać wtedy prosby. ...

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@J-Dog typie WMO można w 7 rozdziale zrobić też...

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Tutejszy

Tutejszy

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jakiś znany powód dlaczego od 5 rozdziału w Khorinis są częste crashe ? Do tej pory zdarzały się przy próbie teleportacji do innych lokacji, teraz jest to po około 20 min.

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po reinstalce i zainstalowaniu tym razem spolszczenia od Bractwa Spolszczenia zadania w dzienniku mi się nie aktualizują. Wykonałem dwa dzisiaj i nadal wiszą, jako aktywne. Da się z tym coś zrobić?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
zapewne grales po angielsku wczesniej i jest to wlasnie tym spowodowane,mialem to samo.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miałem angielską podstawkę i spolszczenie z translatora, teraz mam polską podstawkę i to lepsze spolszczenie. Rozumiem, że nic nie da się z tym zrobić? :P

Darak1980

Darak1980

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
mam problem z modyfikacją, wszystkie save'y z moją postaci są... ''zbugowane'', tzn. postać traci życie BEZ powodu. Pasek po prostu sam z siebie maleje, podejrzewam, że efekt nałożony na postać się zepsuł i trwa wiecznie, albo jest to jakiś dziwny skrót klawiszowy. Proszę o pomoc.

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy bez DX11 można wyłączyć trawę NoGrassem? Gdy wrzucam plik do głownego folderu trawa i cała roślinność i tak jest

J-Dog

J-Dog

Użytkownicy
posty35
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@J-Dog typie WMO można w 7 rozdziale zrobić też...

WMO? Może rozwiniesz skrót i powiesz na czym to polega?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wyprawa Magów Ognia... quest...

Post połączony: 2018-05-31, 11:37
Czy bez DX11 można wyłączyć trawę NoGrassem? Gdy wrzucam plik do głownego folderu trawa i cała roślinność i tak jest

gdzie go wklejasz? masz go wkleić do folderu data  :facepalm:

NickiMinaj

NickiMinaj

Użytkownicy
posty44
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
https://zapodaj.net/deda1aa614eac.png.html

Ciągle brakuje tego pliku. Po pobraniu go manualnie i wrzuceniu do folderu z grą, pokazuje żeby przeinstalować grę (Czego próbowałam już kilkukrotnie). Wszystkie windowsowe aktualizacje, sterowniki itp. mam zainstalowane. W czym problem?

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobry wszystkim pytanie czy to jest bug ? Ze w chwili wyłączenia kradzieży AST, pomimo ze powinien wrócić stary system to nie mam opcji dialogowej potrzebnej do kradzieży ?

Filipiaszek

Filipiaszek

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do Texture Replacer mam pytanie jeżeli nie podoba mi sie jakaś tekstura (np. szare menu ekwipunku , czy mikstury ), jak mogę znaleźć odpowiedni plik by daną teksturę usunąć ? Niektóre rzeczy z właśnie tego texturepacka bardzo mi się podobają a inne są okropne więc chciałbym edytować wedle gustu .

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do Texture Replacer mam pytanie jeżeli nie podoba mi sie jakaś tekstura (np. szare menu ekwipunku , czy mikstury ), jak mogę znaleźć odpowiedni plik by daną teksturę usunąć ? Niektóre rzeczy z właśnie tego texturepacka bardzo mi się podobają a inne są okropne więc chciałbym edytować wedle gustu .
Nie da rady.

Czy można zmniejszyć rozdzielczość tekstur grając na dx11?

Cezarr

Cezarr

Użytkownicy
posty38
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy mógłby ktoś przejść przez teleport w tym zapisie dla mnie, zapisać grę i dać mi save? Za każdym razem wywala mi błąd Too many textures in meshLib 5...
https://files.fm/u/zpjdqy6u

0 użytkowników
Do góry