Pytania i problemy techniczne 1144008 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1144008

Odpowiedzi 3676

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy tylko ja mam problem, że nie moge nic odznaczyć w instalacji? jedynie moge zaznaczyć "Russian Version Install" jednak już nie odznaczę, a chciałem zainstalować bez Rusyfikacji.
Boshh... tak trudno wyłączyć instalacje i jeszcze raz odpalić?  :facepalm:

darekstrzalka4

darekstrzalka4

Użytkownicy
posty86
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy tylko ja mam problem, że nie moge nic odznaczyć w instalacji? jedynie moge zaznaczyć "Russian Version Install" jednak już nie odznaczę, a chciałem zainstalować bez Rusyfikacji.
Boshh... tak trudno wyłączyć instalacje i jeszcze raz odpalić?  :facepalm:
10 razy -.-? od tygodnia

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy ktoś mi pomoże, gram na laptopie w returning'a 2.0 mam dedykowaną kartę graficzną ale odpala mi z zintegrowanej i czy jest sposób żeby to jakoś zmienić może jest jakiś program, modyfikacja cokolwiek, ewentualnie jak zwiększyć fps-y w returningu 2.0.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Na zintegrowanej? Nie ma szans.
Jeśli opcja wyboru karty w menu nie działa to musisz coś innego wykombinować.
W zasadzie na rosyjskim WOGu są chyba patche redukujące wysoką trawę. Ale tylko dla zarejestrowanych.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gram 15 min bo w mieście mam 10 fps i szukam pomocy na forach

Post połączony: 2016-08-18, 20:47
i nie mam wyboru karty w menu niestety

Zaicev

Zaicev

Użytkownicy
posty54
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pandomapl
Zapoznaj się z działaniem tego programu - http://dege.freeweb.hu/

Siekiera

Siekiera

Użytkownicy
posty55
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
pandomapl
Zapoznaj się z działaniem tego programu - http://dege.freeweb.hu/
Co to jest w ogóle nie wiem o co w tym chodzi, a w returningu jak wyjdę z wieży Xardasa mam 9-11 fps-ów  :pokerface:.
EDIT:Oke już mam 30 fpsów około poza miastem, a w mieście różnie bywa czasem 30fpsów, a czasami 17. Ma ktoś linka do orginalnych tekstur i napisów angielskich wersje mam chyba 00061, wiem, że 61 na końcu na pewno :P.

Post połączony: 2016-08-21, 11:45
Może ktoś dać linka do działających orginalnych tekstur? Bo ja znalazłem tylko to: https://yadi.sk/d/vxG_Tu1amcECn i nie działa w dodatku.
EDIT 2: Dobra już wszystko działa jednak link działa :D.

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Specyfikacja: Wiedźmin 3 z dodatkami śmiga na UBER w 60fps

Dlaczego ta gra po wczytaniu save'a chodzi super płynnie (czyt. 60klatek) i od jakiejś dziesiątej minuty gry zaczyna stopniowo zwalniać? FPS'ów jest coraz mniej i mniej. Komfort gry nieustannie się zmniejsza.

Xankir

Xankir

Złote Wrota
posty256
Propsy85
Profesjabrak
  • Złote Wrota

,,Miecz przeznaczenia ma dwa ostrza. Jednym jesteś ty. Drugim zaś śmierć."
A.Sapkowski

Zaicev

Zaicev

Użytkownicy
posty54
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
AvichiV.
Musisz zainstalować G2MDK, a z instalatora returninga 4gb patch ram oraz bibliotekę.

Kirfy

Kirfy

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
asd problem rozwiazany

Siekiera

Siekiera

Użytkownicy
posty55
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja poczekam na spolszczenie i może jakieś patche od polaków, bo 20 fpsów w mieście, a czasem gorzej za bardzo mnie nie zadowala po za miastem niby 25-30 fpsów zależy. A jak nie poprawią wydajności to po prostu odpuszczę sobie tego moda.

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie ponieważ zaczynam returna od nowa bo poprzednia sie wszystko spierdzieliło i nie mogłem zrobić wątku opiekunów i zrobiłem sobie dłuższą przerwe a co do pytania to
czy jest jakis sposób na przywrócenie starych animacji walki bronią 1h?
i czy da się wyłączyć animacje zbierania widziałem jak 1 os nie miała tych animacji?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
W menu sp masz disable animation colletion czy jakos tak i zaznaczasz na tak.
O animacje nie radze ci pytac na forum, musisz sie przyzwyczaic do tych nowych. I ci powiem ze na poczatku wygladaly zjebanie ale potem docenilem to jak mozna jednym atakiem skrócic dystans miedzy przeciwnikiem

przemeo97

przemeo97

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,

Mam problem z Lobartem, kiedy po raz pierwszy do niego podchodzę mówi mi że, ukradłem mu jego ubranie które miał w skrzyni, i mówi mi żebym mu je oddał. Problem jest taki że, ja nie mam tego ubrania (nie ukradłem mu tego ubrania a w skrzyni w jego domu tego ubrania też nie ma), żadna opcja dialogowa mi nie pomaga, Lobart po rozmowie rzuca się na mnie i nawet jak go pokonam to i tak się obraża i nie chce ze mną rozmawiać.

Proszę o pomoc!

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
AvichiV.
Musisz zainstalować G2MDK, a z instalatora returninga 4gb patch ram oraz bibliotekę.

Dzięki wielkie, pomogło. Mam kolejne pytanie. Zainstalowałem patch anglojęzyczny a mimo to menu statystyk mam dalej po rosyjsku? Czy to normalne?
Spoiler
[/imgur]

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
AvichiV.

Dzięki wielkie, pomogło. Mam kolejne pytanie. Zainstalowałem patch anglojęzyczny a mimo to menu statystyk mam dalej po rosyjsku? Czy to normalne?
Spoiler
Musisz pobrać jeszcze jedno zangielszczenie na stronie jest to plik AST powinienen być tam gdzie główny plik

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siema a ja mam problem ctr mi nie reaguje, nie mogę walczyć wcale po crashu mi się to zrobiło, a po przeinstalowaniu gry pierwszy raz jak włączę grę wszystko działa, a już za 2 razem to tylko sterować mogę a walczyć tylko za pomocą myszki,a ja się do sterowania klawo przyzwyczaiłem i walki, ktoś ma pomysł na to żeby to naprawić ???..

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy to normalne że 1 loading z menu jest ok a kiedy zgine w grze próbuje wczytać i trwa to ok 30 sec (tylko w jarkendarze i na pustyni addanosa)

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam pewien problem z uruchomieniem gry a mianowicie gdy odpalam "new game" to wyskakuje mi komunikat: ASC not found ARMOR_W2_TKNIGHT.ASC.
Jeżeli dobrze rozumiem to nie ma określonego pliku w grze i próbowałem go szukać w internecie ale bez skutku. Proszę o pomoc :)

0 użytkowników
Do góry