Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8884965 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8884965

Odpowiedzi 37317

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty182
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Wafelek135

Wafelek135

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
 Mianowicie mam misje od Vatrasa ,,Magiczny pamiętnik'' lecz u Cassi nie mam żadnych dialogów. Pomocy :hmmm:

Post połączony: 2018-12-24, 22:04
Wojownikiem
?

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ey jak mam zrobic ten czar przywołania senyaka?
na stole do tworzenia zwojów nie mam nic
na stole demonologa tez nie mam
pomocy

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co muszę zrobić jako nekromanta w 1r żeby Xardas nauczył mnie regeneracji many? Mam obecnie 155

W 2 rozdziale Cię nauczy.

Też mam pytanie: czy przekroczenie współczynnika posługiwania się bronią - 101, 102, 103% coś daje? Np szansa na potrójnego crita? Czy działa to jak 100%? Returning 2.0

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Wafelek135

Wafelek135

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
 Mianowicie mam misje od Vatrasa ,,Magiczny pamiętnik'' lecz u Cassi nie mam żadnych dialogów. Pomocy

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Wafelek135 musisz mieć minimum 20 retoryki. Wtedy Cassia odeśle cie do Ramireza i możesz od niego kupić za 100 złota, a jak będziesz miał 30 retoryki do Ramirez da ci za darmo

Wafelek135

Wafelek135

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wielkie dzieki
 Pozdrawiam i Miłych świąt

Latwopalny

Latwopalny

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Latwopalny Zielonego nowicjusza robi się przy takim garnku(nie pamiętam jak się nazywa, bezi przy interakcji będzie robił animację ubijania) który jest obok niego.

Dziękuje. :)

Nie mam tylko potrzebnego przedmiotu aby móc wejść z nim w interakcje. Pewnie w obozie bractwa można go dostać chyba że leży to gdzieś w okolicy? Poza tym jak się to nazywa? :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Łatwopalny Rozdrabniacz (vel Tolkun) można znaleźć np. wśród towarów Erola niedaleko gospody. Myślę, że Fisk też MOŻE mieć taki na sprzedaż.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Latwopalny

Latwopalny

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Łatwopalny Rozdrabniacz (vel Tolkun) można znaleźć np. wśród towarów Erola niedaleko gospody. Myślę, że Fisk też MOŻE mieć taki na sprzedaż.

Musiałem się wracać do Khorinis i odkupić ten znaleziony pod mostem. Fisk ani nikt inny na wyspie nie miał go w swojej ofercie. :)

W poradach wyczytałem że kopania rudy uczymy się do 85% (reszta z bonusów)  wytapiania złota nauczymy się z jakieś książki znalezionej w dalszej części gry a jak z kopaniem złota? Do jego nauki też znajdujemy później jakieś bonusy czy trzeba się nauczyć go standardowo tak aby mieć 100%. 

Poza tym później do obozu bandytów wpadają orkowie. Rozumiem że mądrze by było ich (bandytów) przed tymi niespodziewanymi odwiedzinami samemu zabić. Vatras się na nas nie obrazi za takiego Fortuno lub kopaczy?

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam serce i róg ashtara, mora ultaru. szpon beliara
i musze przyzwac senyaka ale jak to zrobic pomoze ktos?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam serce i róg ashtara, mora ultaru. szpon beliara
i musze przyzwac senyaka ale jak to zrobic pomoze ktos?

Użyj rogu

Post połączony: 2018-12-25, 13:02

Musiałem się wracać do Khorinis i odkupić ten znaleziony pod mostem. Fisk ani nikt inny na wyspie nie miał go w swojej ofercie. :)

W poradach wyczytałem że kopania rudy uczymy się do 85% (reszta z bonusów)  wytapiania złota nauczymy się z jakieś książki znalezionej w dalszej części gry a jak z kopaniem złota? Do jego nauki też znajdujemy później jakieś bonusy czy trzeba się nauczyć go standardowo tak aby mieć 100%. 

Poza tym później do obozu bandytów wpadają orkowie. Rozumiem że mądrze by było ich (bandytów) przed tymi niespodziewanymi odwiedzinami samemu zabić. Vatras się na nas nie obrazi za takiego Fortuno lub kopaczy?

Ucz się normalnie u kopaczy

Możesz ich zabić bez obaw. Z wyjatkiem Thorusa, scottiego, fiska, tego zielarza i chyba jeszcze 1 osoby.

Latwopalny

Latwopalny

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomu1

Nie mogę się tego uczyć w standardowy sposób. Po wpuszczeniu Fina Emilia i Lenara do kopalni oraz rozmowie z innymi kopaczami nadal mam - przy umiejętności ,,Wydobywanie złota,,

Czemu nie zabijać Fiska i reszty? Oni przeżywają atak? :)

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ale ta gra jest zbugowana
otworzyłem główne wejscie w dolinie cieni w tej jaskini z czaszką i nie moge przejsc bo bezi "PŁYWA"

miał juz ktos ten sam problem? czy tylko ja mam tak zbugowaną gre

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
...
Czemu nie zabijać Fiska i reszty? Oni przeżywają atak? :)
Tak. Znajdujesz ich w jaskini w pobliżu obozu piratów.

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ale ta gra jest zbugowana
otworzyłem główne wejscie w dolinie cieni w tej jaskini z czaszką i nie moge przejsc bo bezi "PŁYWA"

miał juz ktos ten sam problem? czy tylko ja mam tak zbugowaną gre

Ja miałam coś w stylu że jak przechodziłem tam normalnie to Bezi bagował się w niewidzialnej texturze i nie dało się ruszyć, ale przeskok na drugą stronę z akrobatyką rozwiązał sprawę.

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hamerajt u ciebie rozwiązał a u mnie jak tylko dojde do tego miejsca to automatycznie nurkuje bezi i nie moge nic zrobic próbowałem juz z akrobatyką i tak jakby skakał do wody
report
jest w tej grze jakas telekineza zeby otworzyc sobie ten zjebunny przełącznik

Post połączony: 2018-12-25, 14:41
przeinstaluje gre moze sie uda jakos ten bug usunąc

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@gibonex16 no to lipa. Telekinezy nie ma a i tak tam musisz wejść po kusze. Jest opcja że marvinem chyba włączasz swobodną kamerę, wchodzisz nią tam i potem sie do niej tepasz, no ale ja sie nie znam na tym, albo niech ktoś ci to wytłumaczy albo sam sobie poszukaj.

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak ulepszyc szpon beliara? potrzeba jakis dusz pytanie jest takie gdzie te dusze dropią xd
(zabiłem senyaka w swiatyni adanosa)

misja zaginieni nowicjusze eliksir dla lokiego:
mam wszystkie składniki (skręt, akwamaryn, szczaw, zuwaczke pełzacza, eliksir ducha, kaktus) i nie mam zadnej opcji dialogowej z tyonem
pomocy

0 użytkowników
Do góry