No przyznaję, brzydko mówiąc przejebane są bossy-magowie. W ogóle, wszyscy potężniejsi magowie, praktycznie po za orkowymi szamanami/szamanami-bossami są przejebani.
Ludzie, byle Poszukiwacz zapierdala 10k hp z pioruna xD. Co jest - przypominam - runą TRZECIEGO kręgu. 10k hp na 1 strzał, serio? Mag jeszcze może się ratować "darem magicznej tarczy", ale co ma zrobić wojownik? Żreć gruz?
Sobie jeszcze przypomniałem - nie wszystkie summony są zabijane. No, chyba, że - przepraszam za wyrażenie - chujowo prowadzisz maga i nie jesteś w stanie dobić nim tej 300/400 int, bo powyżej tego progu przy chyba każdej runie przyzwania masz napisane "powyżej takiej i takiej inteligencji przyzwańce nie są zabijane podczas walk z bossami".
I jeszcze dopiszę, i zawołam.
@Cruc @Jao @tedddy_bear@tldrPanowe, przegrałem xD. Musiałem użyć Marvin'a w krypcie Ginnoka, bo ten się nie pojawiał bez względu na to, czego bym nie robił. No cóż, myślałem, że przycwaniakuję i do końca gry będzie - total no marvin mode - ale ze względu na łby przepitych kolegów zza wschodniej granicy niestety się nie dało.