Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7782451 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7782451

Odpowiedzi 37317

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a oprocz pustyni i khorinis?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a oprocz pustyni i khorinis?

W 3r nie kojarzę więcej.

Latwopalny

Latwopalny

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Latwopalny 1. Reputacja u orków liczy się tylko w trakcie zadania "Najemnik orków" w ich mieście. Przed jego rozpoczęciem jak i po jego zakończeniu nie mamy z nią do czynienia.
2. Musisz czekać, aż dostaniesz się do GD.
3. Ma zwykłe opcje dialogowe Guru. Wygadaj je, potem pojawi się kolejna, wymagająca, byś oddał mu wszystkie swoje skręty.
4. Musisz najpierw wejść w interakcję z białym pentagramem na szczycie latarni.
5. Co 10 wyłgań dostajesz 1 punkt.
@Melothar Popróbuj, bo na ten wazon DA się wskoczyć.

Dziękuje po raz kolejny ratujesz mi życie :]

Już ci screeny całej latarni robiłem bo nie mogłem się doszukać tego pentagramu aż w końcu zauważyłem jakiegoś bruda na ścianie...  :facepalm:

lukipukix2002

lukipukix2002

Użytkownicy
posty84
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jakie questy i wątki można zrobić tylko w 3r? bo przechodze do 4 od razu i tam zamierzam robić pustynie adanosa czy las asasynów.

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jako Necro powinienem inwestowac w wytrzymalosc biorac pod uwage ze walka z bossami to tak na prawde walka melee? Summony sa od razu zabijane i konczy sie to tak ze laduje w cel kilka strzal ciemnosci obnizajac defa i bije 2h..

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jakie questy i wątki można zrobić tylko w 3r? bo przechodze do 4 od razu i tam zamierzam robić pustynie adanosa czy las asasynów.
Naszyjnik Angara, ucieczka Bilgota, ucieczka Kliffa (kucharz na zamku GD), ochrona dla Sagitty - te na pewno

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Naszyjnik Angara, ucieczka Bilgota, ucieczka Kliffa (kucharz na zamku GD), ochrona dla Sagitty - te na pewno

Wszystkie powyższe można zrobić w 4 rozdziale, prócz ochrony Sagitty. Jak tego nie zrobisz to w 4 rozdziale będzie martwa.

Post połączony: 2018-12-24, 13:00
Czy jako Necro powinienem inwestowac w wytrzymalosc biorac pod uwage ze walka z bossami to tak na prawde walka melee? Summony sa od razu zabijane i konczy sie to tak ze laduje w cel kilka strzal ciemnosci obnizajac defa i bije 2h..

400 wytrzymałości powinno Ci w zupełności wystarczyć, szkoda marnować więcej. Ja waliłem tylko spellami. Na bossach łykasz potkę speeda, uciekasz i czarujesz.

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

Corypheus

Corypheus

Użytkownicy
Posąg Beliara
posty118
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Posąg Beliara
No przyznaję, brzydko mówiąc przejebane są bossy-magowie. W ogóle, wszyscy potężniejsi magowie, praktycznie po za orkowymi szamanami/szamanami-bossami są przejebani.

Ludzie, byle Poszukiwacz zapierdala 10k hp z pioruna xD. Co jest - przypominam - runą TRZECIEGO kręgu. 10k hp na 1 strzał, serio? Mag jeszcze może się ratować "darem magicznej tarczy", ale co ma zrobić wojownik? Żreć gruz?

Sobie jeszcze przypomniałem - nie wszystkie summony są zabijane. No, chyba, że - przepraszam za wyrażenie - chujowo prowadzisz maga i nie jesteś w stanie dobić nim tej 300/400 int, bo powyżej tego progu przy chyba każdej runie przyzwania masz napisane "powyżej takiej i takiej inteligencji przyzwańce nie są zabijane podczas walk z bossami".

I jeszcze dopiszę, i zawołam.

@Cruc @Jao @tedddy_bear@tldr

Panowe, przegrałem xD. Musiałem użyć Marvin'a w krypcie Ginnoka, bo ten się nie pojawiał bez względu na to, czego bym nie robił. No cóż, myślałem, że przycwaniakuję i do końca gry będzie - total no marvin mode - ale ze względu na łby przepitych kolegów zza wschodniej granicy niestety się nie dało.

Jesteśmy ludem wybranym. Bogactwo dla nas, władza dla Beliara. A jego królestwo nastanie, i zadrżą ci ku którym skieruje swój gniew! Więc zapłać propsem, bo inaczej zapłacisz krwią!

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Przynajmniej próbowałeś. Choć pierwszy raz słyszę o takim bugu, jednak być zaskoczonym przez bug Returna to jak wyruszyć na biegun w krótkich spodenkach.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Corypheus

Tylko Ty za przykład dajesz AB, bo w zwykłym returnie summony zawsze giną.

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty181
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakieś tipy jak pokonać Azgalora?

Post połączony: 2018-12-24, 16:50
Jak pokonać Azgalora ??

Post połączony: 2018-12-24, 16:51
Od godziny się już z nim bawię i nic

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli grasz na normalu to z kuszy go i jak do cb wali fire ballem to przewrót na bok.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Gościo1 Napierdalasz go z kuszy, ewentualnie wchodzisz na te kolumny i z nich nawalasz.
Jak jesteś Mag to wiadomo, jeden czar i AD zeby uniknąć fireballa od niego, a jak jesteś sprytny to wyjdziesz poza jego zasięg nie tracąc swojego.
A jak jesteś wojownik to hehe wiadomo.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak zagadac do tego orka taga? gry nie zrobiło sie zadania ranny ork w khorinis?

czy nie dam rady ukonczyc wątku orków

zrobiłem takie misje:
trofeum, arena, miecz harta, księga południowców??? czy jakos  tak xd
poszedłłem do tego wodza orków i co dalej zeby oblokowac doline cieni?
chyba ze da sie jakos zrobic tą misje ranny ork w 3 rozdziale poprzes przywołąnie kodami

bo w solucji na steam wszystkie misje w watku orków są z udziałem urkarrasa

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@gibonex16 ten ork ci nie jest potrzebny do głównego wątku, tracisz tylko kuszę i kilka questów. Zakładam, że nabiłeś sobie repu. Najpierw musisz ubić demona na bagnach (quest od shamana) ->wejdziesz do kopalni -> ubijasz demona w kopalni -> robisz świątynię śniącego -> dopiero na końcu idziesz do doliny cieni
To w wielkim skrócie bo zaraz wyjeżdżam

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Latwopalny

Latwopalny

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziwna sprawa... porozmawiałem z Fortuno w obozie bandytów, poczęstowałem go skrętem, opróżniłem jego skrzynie, przeczytałem notatkę, podszedłem do stołu alchemicznego i lipa... nie mogę w żaden sposób przygotować zielonego nowicjusza tzn pomimo posiadania skrętów i rdestu polnego nigdzie nie mogę się doszukać opcji jego stworzenia.

Mam nawet zapis w dzienniku na temat obróbki bagiennego ziela ale nigdzie nie mogę samodzielnie zwijać skrętów. o.O

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Latwopalny Zielonego nowicjusza robi się przy takim garnku(nie pamiętam jak się nazywa, bezi przy interakcji będzie robił animację ubijania) który jest obok niego.

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Co muszę zrobić jako nekromanta w 1r żeby Xardas nauczył mnie regeneracji many? Mam obecnie 155

Wafelek135

Wafelek135

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
 Mianowicie mam misje od Vatrasa ,,Magiczny pamiętnik'' lecz u Cassi nie mam żadnych dialogów. Pomocy :hmmm:

Post połączony: 2018-12-24, 21:55

0 użytkowników
Do góry