No to super. Ja mam te klawisze oddzielnie. Pod F11 mam pause, a pod F12 break.
@darek0100 dolinę cieni w 2 rozdziale? Wow. Niesamowite. Mnie tam ubijają jak nie wiem, szczególnie te berserkery. Toż to masakra jakaś, biję się z nimi a tu nagle siup i pulpit mi się pojawia. Nosz można szału dostać.
Ja mam dopiero 4500 ubitych potworów. I kilkaset ludzi. Najwięcej wyciągam z tabliczek i alchemii. Szczególnie z tych mutagenów jak sobie robie miksturki. I bonus do siły mam x2. Nawet jak miksturka siły daje +1 to ja mam +2
EDIT: nie działa. Jak wciskam F12 break to jedynie co się dzieje to gra się zatrzymuje na kilka sekund ale jak wpisuje marvin to od razu otwiera mi się albo mapa albo dziennik. Żadnej konsoli, skąd wy to macie. Jest jakiś film jak to włączyć?
Ta dolina cieni to pobugowana jest. Ciągle łapie crashe do pulpitu albo fps spada do 0 i zostaje zakończyć proces.
@darek0100 nie wiem jak zrobiłeś dolinę cieni w r2. To raczej niemożliwe. Biegam z okiem innosa +50 obrony przed ogniem. Mam leciwą zbroję i uriziel. A i tak szkielety mnie ubijają.
Może i mam te szkielety na pare hitów, drake na 2 hity i ogólnie szybko zabijam ale też szybko zabijają mnie. Kto szyby ten lepszy.
Już lodowy smok był łatwiejszy do pokonania. Chyba z 3 minuty go biłem ale ubiłem. Reszte zostawiam na później. Chciałem sprawdzić czy dam radę smokom. No i dam. Wolałbym najpierw wybić smoki a później zabrać się za trudniejsze lokacje jak chociażby las assasynów.