Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8853955 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8853955

Odpowiedzi 37317

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@darek0100 a te tablice sie pokazuja dopiero po wziecu zadania? czy tez mozna bylo je znalezc wczesniej i nie daj jeszcze oddac vatrasowi?

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Proceente tych tablic nie oddaje się Vatrasowi, nie da się. Zadanie można wziąć po zebraniu tablic. Oddajesz je do Riordiana. Ja dostałem w sumie tylko doświadczenie mimo, że oddałem je wszystkie naraz

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tomu1 Gram na normalnym. Pierwszy raz przechodzę tego returna 2.0. Kilka lat temu grałem w ReBalnce. Ale to była inna bajka. Tam się grało. Tutaj to było tak niegrywalne, że na początku chciałem sobie w ogóle darować tę modyfikację, jakoś mam teraz za słabe nerwy na takie ciągłe solucje i zapisywanie co chwila. Bo return potrafi mi wywalić do pulpitu od tak.... Po prostu się wyłącza w trakcie walki, nosz szlag mnie jasny trafił chyba z kilkanaście razy. I spieprzyłem fabułę. Jescze ta retoryka, tyle nowości. Wpadłem w wielki wir returna i nie mogłem się odnaleźć, dlatego zarejsetrowałem się tutaj na forum.
Ale trudno. Muszę przejść raz żeby wiedzieć co i jak. Może następnym razem uda mi się bardziej logicznie to ogarnąć, bo aktualnie bez solucji czy pomocy Waszej (bardzo dziękuję) nie dałbym rady.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
marvin nie zostal usuniety :D wciskasz pause marvin pozniej np. ppm i jazda
ile dni farmiles sile na kowalstwie? bo i w 2 rozdziale mozna miec 1000 sily ale trzeba pewnie z tydzien w gothica grac wydobywajac zelazo i kuc bron xD glupi sposob ale fakt da sie miec w 2 rozdziale 1000 sily o ile sa ograniczenia na sile

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dede nie pisz głupot na kowalstwie masz 10 siły na rozdział

Post połączony: 2018-09-14, 20:01
@tomasz13 który masz lvl w 4 rozdziale?

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@darek0100 a kiedy bede mogl to zrobic bo ciagle beliar nie jest zainteresowany moja ofiara?

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
darek0100
Aktualnie 62. Wlazłem do doliny cieni. Ale tutaj coś czuję może być za ciężko. Pamiętam jaskinie bólu jak się męczyłem z tym takim bossem który sobie hp odnawiał. Tylko dzięki kilku zwojom z przyzwaniem golemów udało mi się go pokonać. To była masakra. No ale chciałem to zrobić. Jakoś się udało. Teraz mam znaleźć jakiegoś dwulicowego Janusza, którego jak na razie nie mam pojęcia gdzie szukać.

Ale że jak marvin działa? Wciskam ECS, wpisuje marvin i klikam ppm? Nie działa.
Próbowałem uruchomić marvina, wierzcie mi już dawno, mam ponad 90 dni gry. Ale jak dotąd nie widziałem konsoli na oczy.

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Proceente chyba musisz mieć 200 karmy

Post połączony: 2018-09-14, 21:24
@tomasz13 Ja w 4 rozdziale miałem 81 i 5,5 k HP. W ogóle nie wydawałem na nie punktów. Trochę dziwne te twoje staty.
Dolinę Cieni zrobiłem w 2 rozdziale i nie miałem z nią specjalnych problemów. W zaginionym bracie miałem jedynie trochę problemów z duchem bo srebrny miecz jest za słaby na niego, a sigil dopiero można wykuć w 3 rozdziale.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@tomasz13 Marvina uruchamiasz za pomocą Pause Break. Wpisz w google grafika "Qwerty Pause Break" jeśli nie robisz sobie jaj z tym ESC. A Janus jest w świątyni w górach za Wolną Kopalnią.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No to super. Ja mam te klawisze oddzielnie. Pod F11 mam pause, a pod F12 break.
@darek0100 dolinę cieni w 2 rozdziale? Wow. Niesamowite. Mnie tam ubijają jak nie wiem, szczególnie te berserkery. Toż to masakra jakaś, biję się z nimi a tu nagle siup i pulpit mi się pojawia. Nosz można szału dostać.
Ja mam dopiero 4500 ubitych potworów. I kilkaset ludzi. Najwięcej wyciągam z tabliczek i alchemii. Szczególnie z tych mutagenów jak sobie robie miksturki. I bonus do siły mam x2. Nawet jak miksturka siły daje +1 to ja mam +2

EDIT: nie działa. Jak wciskam F12 break to jedynie co się dzieje to gra się zatrzymuje na kilka sekund ale jak wpisuje marvin to od razu otwiera mi się albo mapa albo dziennik. Żadnej konsoli, skąd wy to macie. Jest jakiś film jak to włączyć?

Ta dolina cieni to pobugowana jest. Ciągle łapie crashe do pulpitu albo fps spada do 0 i zostaje zakończyć proces.

@darek0100 nie wiem jak zrobiłeś dolinę cieni w r2. To raczej niemożliwe. Biegam z okiem innosa +50 obrony przed ogniem. Mam leciwą zbroję i uriziel. A i tak szkielety mnie ubijają.
Może i mam te szkielety na pare hitów, drake na 2 hity i ogólnie szybko zabijam ale też szybko zabijają mnie. Kto szyby ten lepszy.
Już lodowy smok był łatwiejszy do pokonania. Chyba z 3 minuty go biłem ale ubiłem. Reszte zostawiam na później. Chciałem sprawdzić czy dam radę smokom. No i dam. Wolałbym najpierw wybić smoki a później zabrać się za trudniejsze lokacje jak chociażby las assasynów.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się wykonać Slokersa w 1 rozdziale?

Bo wykonałem wszystkie misje prócz umiętności władania kuszą u Dragomira, Baremowi dałem zbroje a niechce mnie wesprzeć :/?

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dolina cieni w R2? Pewnie jako wojownik albo lucznik? Z 2 kręgiem magii tego się raczej nie da zrobić.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Barem za zbroję daje Ci spiwór. Żeby Cię poparł musisz wykonać zadanie z dzikiem, wtedy Cię poprze.
Ja w r3 w starej kopalni nafarmiłem kilka tysięcy bryłek magicznej rudy, bardzo się później przydaję, szczególnie w mieście orków.

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wyłączyć limit snu???

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest takie coś? Ja ze spiworem w kopalni non toper farmiłem rudę i spałem non stop. Dziwne
Może chodzi o opcję AST głód/zmęczenie? Jaki poziom trudności?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Obawiam się, że jedyną opcją na wyłączenie limitu snu jest granie na poziomie trudności łatwym lub normalnym.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomasz13 Z tego co pamiętam to w II rozdziale robiłem kolejno:
Jarkendar+Kruk 1 cz.
Górnicza Dolina z pierścieniem wokół zamku i kolejne sublokacje (stara i nowa kopalnia, pozostałe kopalnie, cmentarz orków, wieża Xardasa, obozy orków w GD
miasto orków (questy)+ stary obóz na bagnie (demon)
kopalnia orków (demon)
Starożytny Płaskowyż + Kruk cz. 2
Dolina Cieni
lokacja za Nowym Obozem (częściowo)
Zaginiony Brat
i tym sposobem mam na koniec 2 rozdziału 73 lvl, 560 siły, 4700 HP, 900 wytrzymałości, miecz Ar'Urat, Pancerz Krwi. Następne rozdziały przechodzę na luzie

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomasz13 rozumiem ze tego zadania z dzikiem nie dostaje sie w 1 rozdziale?

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poziom trudny, a ten limit snu momentami obrzydza grę...

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak na przyszłość żeby później się nie męczyć są jakieś powody aby nie wydawać wiary beliara grając nekromantą ? nwm jakieś ulepszenia do czarów czy kosturów ?

0 użytkowników
Do góry