Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8946125 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8946125

Odpowiedzi 37317

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Tizgar napisał:
Byc może, bo nie wiem czy Thompson zdążył fixa dać do Venta, jest poprawiona gildia kupców
W sensie  poprawiano ze lutero i tak  da nam questa na sare w r4 nawet jeśli skończyliśmy wątek kupców w r3 

No to jak to w końcu jest? Jednak tego nie naprawiono skoro mam wersję 66.2 i gildia kupców się zawiesiła.

darel666

darel666

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@darel666
Powszechnie wiadomo ze Ruscy bardzo mocno faworuzuja Najemnika/ŁS ale to to nawet mnie tym przebili :P
Otóż każdy wie jak to jest z armorami: Paladyn ma swoja zbroje w 5 rozdziale, strażnik świątynny tez ma w 5 to suprise bo Łs ma w 3 tak łs może w 3 rozdziale kupić ciężki pancerz łowcy smoków razem z hełmofonem, co musi zrobić? isc do doliny cienia i uwalić bossa przeczytać kartkę moc rudy i idziemy do benneta i  gotowe możemy sobie kupić ciężki pancerz łs w 3 rozdziale

To defakto ma nie mały wpływ na grę znaczenie łatwiej jest z takim armorem robić zaginionego brata :P

Ja mam pytanko, czy liczba kradzieży kieszonkowej ma jakis wpływ na kradzież? Bo po zmianie w jakiegoś potwora ze 100 kradzieży i poziomu mistrz robi się 0
To ciekawe bo myślałem że jak ogarnę dolinę cienia, a co za tym idzie będę spokojnie w stanie wyczyścić inne lokacje to zdobędę lepszy pancerz nic ciężka łowcy smoków.

Mam to samo z kradzieżą. Miałem z 40, po paru dniach sprawdzam a tu myk do zera spadla. W każdym razie % wpływ na sukces ma zręczność.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O kurczę, no to nieźle, właśnie robię świątynie śniącego, czyli później dolina cieni i w końcu dobry armor. Uriziel już czeka. Mam nadzieje że dokoksze. Bo postać jest mocna, ale ekwipunek to mam amatorski w hooy. Dzięki miksturkom hp mam już ponad 8k hp ale bez armora i defa to i tak szkielety potrafią mnie zabić bardzo łatwo. Jest to bardzo denerwujące.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ta a ile kodów użyłeś podana wartość jest nieosiągalna na ten etap gry nawet na poziomie easy wiec tu ładne przekręty idą

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

darel666

darel666

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O kurczę, no to nieźle, właśnie robię świątynie śniącego, czyli później dolina cieni i w końcu dobry armor. Uriziel już czeka. Mam nadzieje że dokoksze. Bo postać jest mocna, ale ekwipunek to mam amatorski w hooy. Dzięki miksturkom hp mam już ponad 8k hp ale bez armora i defa to i tak szkielety potrafią mnie zabić bardzo łatwo. Jest to bardzo denerwujące.
To ja na trudnym wchodzac w 3 rozdzial miałem 1,8k  o_0
Ładowales PN w życie ?

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zaraz zaraz to potek na życie nie robi się ze szczawiu?

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakis pomysl jak zabic 3 imienne trole kolo slonecznego kregu?  Zawsze jak maja kolo 2000 hp to sie regeneruja.

Morales112

Morales112

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy grając postacią pod zręczność jest jakiś sposób, żeby w 2 rozdziale zabić widmo? Nie gram po 2h, więc ta srebra włócznia odpada...

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a a ile kodów użyłeś podana wartość jest nieosiągalna na ten etap gry nawet na poziomie easy wiec tu ładne przekręty idą

Przecież nie da się używać kodów? Marvin nie działa. Ładowałem do 5k hp u Torlofa reszta z potek z mutagenami.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomasz13
Niepotrzebnie zabiles silvo on potem duzo nowych questow daje

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lukas900  zbijasz je do prawie 2000 po kolei a później wszystkie jednocześnie po kilka ciosów

Post połączony: 2018-09-14, 18:31
@tomasz13 jeśli faktycznie tak dużo u Torlofa wbijałeś to błąd - trzeba było siłę/zręczność wbijać życia starczy z samych mikstur i wszelkich innych dodatków (ciasto z jabłek, wino zapomnienia)

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lukas900 wydaje mi sie ze ciagle musza miec podobna ilosc hp czyli np mozna je obijac po paru ciosach i tak by mialy zawsze podobna ilosc

@Jao mam pytanka do ciebie:
1. co zrobic gdy chce ofiarowac dusze s'nyaka beliarowi i odpowiada mi ze beliar nie chce mojej ofiary mimo ze mam np 100 karmy i zadanie szpon beliara?
2. sekret magii guru w dzienniku pisze mam pogadac z kims kto zna sie na bagiennym zielu. Ogolnie to czuje siej akbym to zadanie juz mial bo dziennik yberiona przynosilem do saturasa wraz z norlasem tym magiem takze nie wiem czy mam buga czy to jakis nowy quest ktorego nie ma w solucji?
3.zadanie blask dawnej swietnosci tez mi wisi bo zrobilem pustynie addanosa i teraz sam nie wiem czy cos pominalem ale czy istnieje gdzie mapa tych tabliczek bo szukanie tego w wielkiej piaskownicy strasznie nudzi jak sie nie wie gdzie szukac
4.tez mi wisi zadanie wspomniania loi w momencie wk torym dowiadujemy sie o rotgryfie i ze jest on moze na dracii, ugadalem z gregiem ze loa poplynie i wiem ze grajac na wersji najnowszej dalej nie ma tej lokacji ale czy da sie jakos ten quest zakonczyc z misji?

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@darek0100  jakos nie moge sobie tego wyobrazic,  jak mam je zabic na raz kilkoma ciosami,  skoro sie regeneruja?

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lukas900 chodzi o to, że bijesz raz jednego, raz drugiego a następnie trzeciego po troszce. Chodzi o to, że poniżej tych 2000 muszą mieć bardzo podobną ilość życia. Możesz np. po 1 strzale z luku / kuszy je bić po kolei

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@tomasz13 Zaraz, w 4 rozdziale masz 570 siły i 8000 życia? No way. Poza tym, Marvin działa i wie o tym każdy, kto przeczytał najczęściej zadawane pytania. :F
@Dudeus Ano nie.
@Proceente 1. Może potrzebujesz więcej karmy. xD Zresztą nie polecam ulepszać Szponu. Lepiej oddać go Ashtarowi po zrobieniu zaginionego brata. 2. Musisz pogadać z Fregyalem, a potem przeczytać tabliczkę ze strażnika sfery skały. 3. Heh, Musisz przeszukać wszystkie miejsca gdzie COŚ było - fragmenty klucza, kapliczki, studnie itp. 4. Będzie wisiało, to zadanie jest nieukończone i trzeba czekać na Goetję.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tyle siły i życia - uuuuu marvinek

Post połączony: 2018-09-14, 18:54
@Proceente Gdzie leżą tablice?
•   4 tablice są w oazach;
•   5 tablic w pobliżu każdego z ołtarzy Starożytnych;
•   1 tablica w pobliżu jednego z naczyń Starożytnych;
•   1 tablica w zniszczonym domu obok jednego z naczyń Starożytnych;
•   1 tablica w ruinach z Ishi Kuratem w pobliżu ołtarza Łez;
•   1 tablica w zniszczonym domu na dnie wykopu w centrum Płaskowyżu;
•   1 tablica w Kręgu Życia;
•   1 tablica w pobliżu sanktuarium łuski.

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao wlasnie o to chodzi ze ja juz po tym jak ashtar zginal i oddal mi swoje serce :C i teraz nie wiem bo zadanie szpon beliara wisi

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No to jak go włączyć? Chętnie poznam tę tajemnicę, bo nie znam przycisku "pause break". Gdyby mi działał już bym sobie ogarnął wiele błędów które popełniłem przechodząc kolejne rozdziały. Może by pomógł wskrzesić wiele osób, na które zabrakło mi zwojów wskrzeszenia.
Przecież oficjalnie wiadomo, że marvin został usunięty. Nie wiem jak go uruchomić serio, ale chętnie się dowiem.
Gram wojem, wale w siłe i hp. Ogólnie bardzo ciężko było na początku więc więszkość pn ładowałem właśnie w HP, żeby móc chociaż przejść przez kolejne lokacje, bo większość bossów czy nawet zadań było cholernie trudne względem ReBalance. Jeszcze te duchy i szukanie srebrnego miecza, masakra jakaś to była, wczytywanie co 3 sek. A wybrałem poziom normalny. Jak dla mnie raczej nienormalny. Ale już się wyklarowało.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomasz13 Na jakim poziomie grasz?

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Proceente z tego co pamiętam szpon przestanie wisieć w zadaniach gdy go naładujesz, najlepiej 400 duszami. Będzie mocniejszy niż z duszą Senyaka

0 użytkowników
Do góry