Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8819761 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8819761

Odpowiedzi 37317

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty44
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Gdzie jest trzecia lokalizacja tego Fellangora z "Dar Szaleńca", myślałem że tam gdzie R1 ale się nie pojawia
Edit. Jednak się pojawił ale koło 10 tylko że przed piramidą

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedyś grając postacią pod zręczność zrobiłem questa który pozwolił mi dostać się do klasztoru bez zostawania magiem i przed 3-4 rozdziałem czy wie ktoś od kogo bierzemy tego questa bo zapomniałem z góry dzieki za pomoc :)

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wchodzisz górą do klasztoru (po murach) i idziesz do Parlana. Od niego dostajesz quest i klucz, musisz tylko odpowiednio zagadać (1 rozdział)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@PoLoPL No i musisz mieć 15 retoryki, inaczej Parlan zrobi z ciebie pieczeń.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Które miejscówki z Górniczej Doliny moge odwiedzić bez strachu o zepsucie questa?

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odwiedzić możesz wszystkie. Nie bij orków w mieście orkowym i orków Wysokiej Skały. Możesz nawet smoki obrobić - co prawda niewiele jest luzem, większość fajnych rzeczy dopiero wyciągniesz ze skrzyń przy smokach i z samych smoków w R4. Demona na bagnach ubij dopiero po wzięciu questa od orków.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram postacią pod zręczność,  gdy naucze sie u raffa penetrujacych strzalow bede cos bil w szkielety? Bo z kuszy wchodzi wiecej niz 5hp na strzal, tyle ze nie mam sily na kusze. Chyba ze jest jakis inny sposób na szkielety postacią pod zreke?

Dene

Dene

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Da się jakoś sprawdzić ile zręczności wymaga kradzież danej osoby?

I takie pytanie jeszcze czy każdego można okraść? Np taki Jess nie ma ani takiej opcji dialogowej ani też zakradając się od tyłu i wciskając prawy przycisk nic się nie dzieje. (Mam włączoną kradzież AST)

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem chcę dołączyć do gildi złodziei a cassia mi mówi że nie przyjmnie mnie bo już wybrałem drogę jednego z bóstw Nekromanta btw. (to jakiś żart chyba xd) B marvin nie działa żeby sobie wyuczyć skilli których od nich potrzebowałem jest jakiś inny sposób żeby zmienić save albo pozyskać te skille czy nwm uruchomić marvina bo na prawdę tracić 20h gry przez takie gówno to jakaś porażka. Wersja gry 66.2 wraz z wgranym Spolszczeniem

Dene

Dene

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@PoLoPL poczytaj jakieś faq albo poradniki najpierw, wyraźnie napisane, żeby najpierw robić gildie poboczne, a potem główną , a z tego co słyszałem, to lepiej marvina nie odpalać w Returningu

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@PoLoPL poczytaj jakieś faq albo poradniki najpierw, wyraźnie napisane, żeby najpierw robić gildie poboczne, a potem główną , a z tego co słyszałem, to lepiej marvina nie odpalać w Returningu

No spoko ale z poradników korzystasz jak masz jakiś problem ja wogóle nie sądziłem że coś takiego może być w grze przecież  to czysty idotyzm co by ją obchodziło gdzie ja należę w podstawce strażnikiem nawet można się do nich przyłączyć. nwm co za dzban wpadł na pomysł żeby to zaimplementować do gry ale cóż nic nie zrobisz zacznę od nowa po drodze zwaliłem 1 questa więc sobie go poprawię no nic dzięki za odp.

Dene

Dene

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@PoLoPL lepiej poczytaj sobie te poradniki, bo zaraz znowu sobie zepsujesz jakaś gildię czy coś

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@PoLoPL lepiej poczytaj sobie te poradniki, bo zaraz znowu sobie zepsujesz jakaś gildię czy coś
nie spokojnie ja returninga do 4 rozdziału mam ogranego do perfekcji ostatnia postać łucznik w 3 rozdziale 57 lvl na trudnym i oczywiście bug z Orkowym szamanem i Luj cała gra w pizdu. problem jest taki że często trafiam na jakieś dzbanowe pomysły twórców jak właśnie ta gildia złodzei xd ale oprócz tego to jestem przygotowany

Post połączony: 2018-09-10, 22:33
Takie jeszcze pytanko na przyszłośc bo w sumie nigdy z tym nie kombinowałem jak jest ta specjalizacja na statystyki tryt czy jakoś tak może mi ktoś na pisać od czego zależy w co wskoczy co daje i czy później jest możliwość zmiany tego poprzez ładowanie w inne staty bo teraz rozegrałem nekromantę w ten sposób że poszedłem do Harada oraz dałem 70 do siły 60 w dwuręczną i w ten sposób miło mi się wszstko czyściło ale ta specka była w sile i nie mogłem tego zmienić dałem do 50 w manę a ona nie przeskoczyła. i wiem że później z tego mogły by być problemy

Dene

Dene

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam pytania:
Jak zmienić tryb kradzieży z AST na zwykły?
Mówicie coś o szansie na kradzież, a z tego co widzę, to jest albo 0 albo 100% jak to jest?
Jak okraść ludzi z zieloną nazwą (np Lares)?

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@PoLoPL To chyba dobrze, że zacząłeś od nowa, bo mając Pref przy sile(marnowanie pnów, przecież kostur jest na manę) dużo byś tej many nie na stukał z pnów  :lol2:

Adam123

Adam123

Użytkownicy
posty55
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w 2 rozdziale moge zabic hosh-paka czy będzie to miało jakiś negatywny wpływ na dalszą gre?.

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@PoLoPL To chyba dobrze, że zacząłeś od nowa, bo mając Pref przy sile(marnowanie pnów, przecież kostur jest na manę) dużo byś tej many nie na stukał z pnów  :lol2:
Tak jestem tego świadom ale clear był tak łatwy że aż miło a słyszałem że jak bym miał many więcej niż siły to prędzej czy później by mi to przeskoczyło na manę więc plan był taki aby zupami pod mane z ciemnych grzybków do 75 many wbić i poczekać aż przeskoczy :P
i jeżeli ktoś wie gdzie mogę kupić przepis na tą zupę od many to będę bardzo wdzięczny jeżeli mnie uświadomi :)

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dawidos czy bedziesz bic to malo powiedziane bedziesz napierdalac ale musisz obczaic gdzie celowac xD ale trolle na spokojnie robisz ale dlugo, szkielety zalezy jak celujesz na 7 strzalow zejda

bassarka84

bassarka84

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
WItam, informacja dla wszystkich co przez przypadek zawalą zadania w orkowym mieście... ABY UR-THRALL WPUŚCIŁ WAS DO KOPALNI ORKÓW NALEŻY BYĆ W OPODWIEDNIM MIEJSCU W ZADANIU "ZAGINIENI BEZ WIEŚCI" (należy z nim porozmawiać o zaginionych i musi się pojawić opcja "wpuścisz mnie do kopalni" ORAZ ZABIĆ DEMONA NA BAGNACH (nawet jeśli nie otrzymaliście zadania od wodza Ur-thralla). Mi się w końcu udało miałem jedynie problem z demonem ale okazało się, że jest prosty sposób na niego...wystarczy kusza i większa ilość bełtów :). POZDRAWIAM

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się jakoś zaciupać widma w 1 rozdziale postacia pod zreke?

0 użytkowników
Do góry