Letho
1. Ja chyba wszystkie Dary Innosa wykorzystalem na wytrzymalosc i to byl chyba blad bo nie wiedzialem ze max to 1000
2. Nie

Zawsze olewam 1h i od razu wale w 2h jak najszybciej do 100% i co jakis czas sile. Na Miecz paladyna trzeba 90 sily a na Topor Starozytnych 140.
Tizgar skoro juz tu jestes, pomozesz?
Komcze IV rozdzial. Musze tylko powiedziec Garondowi ze ubilem smoki.
1. Jest cos co nalezy zrobic przed V rozdzialem zeby niczego nie zjebac?
2. Przyprowadzilem pomocnika Lutherowi w III rozdzialem (teraz wiem ze zjebalem ale Jest juz za pozno o jakies 30 godzin, wczesniejszych zapisow nie mam) da sie edytowac jakies plik w grze zeby pojawil mi sie wpis w dzienniku odnosnie zadania z Sara? Jakas opcja odblokowania tego questa? Konsola raczej nie pomoze tu w niczym.
3. Czy poza Talbinem moge jeszcze kogos zwerbowac do mojego obozu? Obaj z Geshtatem sa w obozie mysliwych. Erol mnie nie zaczepia, jak z nim rozmawiam tez nie ma niczego o nowych ludziach.
4. Zadanie "Tajemnice Starej Ksiegi" wykonuje sie w IV rozdziale Czy w kolejnych?
5. Ksiazki "Oddech Smierci" tylko nekromanta moze oddac Xardasowi/Kreolowi? Zaden nie ma o tym zadnego dialogu
6. Ksiazki "Opowiesci Starozytnych" sa z zadania dla Maga Ognia, tak? Paladyn moze cos z nimi zrobic? Mam komplet + zwoj.