@Jao Tyle ze beliar w 2.0 nie chce nic zadnego hajsiwa.
@MrocznyZły Duale wymaja i 1h i 2h maja mocno dziwny system ale jako rekompensaty maja podwójny przelicznik co powoduje ze pod względem dmg nie maja sobie równych jednak wymagają paru minut praktyki aby wygodnie nimi grac nie każdemu to może odpowiadać wiec nie którzy wola włócznie, szanuje to każdy gra jak mu wygodnie ja opanowałem duale wiec mi przyjemnie się nim onehituje xd Kady wybiera to co mu wygodne.
I tak jeśli idziesz domyślnie 1h a potem duale dla przykładu to pierwsze 2 rozdziały to jest 1h i szpady które są fenomenalne wiec bez nich i nauki ich u ramireza nic byś nie zrobił, jarka byś nawet nie ukończył bo nie miałbyś czym tego robić

Duchy zabijasz miecze srebrny z kopalni wymaga tylko 100 sily co jest bez problematyczne i osiągalne dla zreka postaci, możesz i nawet zaleca się wspomóc robieniem ciastek na sile to podbijesz to

Wedlug mnie nic nie zjebales ylko musisz się zdecydować jaki styl gre chcesz
Tylko paladyn może jako jedyny operować jednym stylem walki reszta wojowników i tak musi i 1h i 2h rozwijać albo będą się męczyć z trupami lub w mieście orków.