Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8859122 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8859122

Odpowiedzi 37317

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
I tak będziesz musiał iść w 2h
Zreke jest  najefektywniejsza w recie 2.0  z powodu niebotycznego dmg jaki zadaje i łatwości ze wszystkim sam wczoraj duali  bez używania potek za pierwsza próbą pokonałem imarach to jest chyba najłatwiejszy boss w grze a tak nim straszą.

Granie pod zreke ( close combat ) ogranicza się do 2 stylów gry zasadniczo albo od początku grasz  pod włócznie albo grasz 1h a od 3 rozdziału przechodzisz na duale twój wybór :P

@Jao to może tez zależeć od gildi strzała był necro z -15 u beliara ten wybaczył, możliwe ze analogicznie jest z innosem jak jetem magiem czy paladynem, to ten nawet z  ujemna wybacza.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No tak, a duale mają hitchance z 2h podobno... No i jeszcze wydałem w cholerę punktów nauki na te głupie szpady u Ramireza. Na to wygląda, że spieprzyłem po całości. Ehhh - kochany Returning 2.0 - jak zawsze wali Cię w dupe z zaskoczenia... Brawo dla rosjan, że oczywiście nie dodali szpady na duchy. Jestem stratny na jakieś 60-70 punktów nauki. Zajebisty balans rozgrywki, tylko pogratulować...

No dobra, a co z tymi strzałami u Ignaza, warto się w to pakować?

Elex

Elex

Użytkownicy
posty21
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy zadanie "Ogniem i Mieczem!" można wykonać później tj. w 4 akcie? Bo teraz jestem w trzecim i zabijanie poszukiwaczy włócznią ciemności to prawdziwa katorga.

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zna ktoś kod na pierścień gildi araxos i na liste broni od bandytów ???

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Tizgar Zasadniczo to, jeśli dobrze pamiętam, działało tak, że Beliar miał gdzieś karmę, chciał tylko dar, z kolei Innos wybaczał za darmo, ale tylko gdy karma wynosiła 0 i więcej. Także jak teraz Innos wybacza przy ujemnej, to jest to... dziwne xD

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Dawid.K

Dawid.K

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak dowiedzieć się o gildii zabójców od Ramireza? Wiem ze wcześniej muszę porozmawiać z Lordem Andre, ale nie mam żadnej opcji dialogowej z nim, ani z Ramirezem. I rozdział, nie mam żadnej gildii. Wymagana jest może do tego retoryka?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Musisz być strażnikiem miejskim i nie brać zadania od Gerbrandta.

You didn't grow.
You didn't improve.

Dawid.K

Dawid.K

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz być strażnikiem miejskim i nie brać zadania od Gerbrandta.

Jak ostatnio ktoś mówił mi na tym forum, że chcąc dołączyć do gildii zabójców nie mogę mieć gildii, gdyż do gildii pobocznych dołączamy przed dołączeniem do głównej 

TemplariuszPolak

TemplariuszPolak

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak przejść przez opuszczoną kopalnię? Gubię się w tych tunelach i masie szkieletów.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@Jao Tyle ze beliar w 2.0 nie chce nic zadnego hajsiwa.
@MrocznyZły Duale  wymaja i 1h i 2h maja mocno dziwny system ale jako rekompensaty maja podwójny przelicznik co powoduje ze pod względem dmg nie maja sobie równych jednak  wymagają paru minut praktyki aby wygodnie nimi grac nie każdemu to może odpowiadać wiec nie którzy  wola włócznie, szanuje to każdy gra jak mu wygodnie ja opanowałem duale wiec mi  przyjemnie się nim onehituje xd Kady wybiera to co  mu wygodne.
I tak jeśli idziesz domyślnie  1h a potem duale dla przykładu to pierwsze 2 rozdziały to jest 1h i szpady które są fenomenalne wiec bez nich i nauki  ich u ramireza nic byś nie zrobił,  jarka byś nawet nie ukończył bo nie miałbyś czym tego robić :P
Duchy zabijasz  miecze srebrny z kopalni wymaga tylko 100 sily co jest bez problematyczne i osiągalne dla zreka postaci, możesz i nawet zaleca się wspomóc robieniem ciastek na sile to podbijesz to :P
Wedlug mnie nic nie zjebales  ylko musisz się zdecydować jaki styl gre chcesz
Tylko paladyn może jako jedyny operować jednym stylem walki  reszta   wojowników i tak musi i 1h i 2h   rozwijać albo będą się męczyć z trupami lub w mieście orków.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy z Trolli w Ret2.0 nie wypadają już serca ? Mam wyuczone usuwanie ale po zabiciu Młodego Trolla dostaje tylko skórę i pazury (albo kły) Druga sprawa czym je najlepiej ubijać bo próbowałem bronią sieczna ale mieczem z 121 obrażeń przy 82 ptk siły zadaje im po 5 ptk uszkodzeń, pomijam fakt że szabelką pod zręczność (chyba 30 obrażeń) też po 5 ptk.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Wyprowadziłem Grimesa i tego cwela z GD i przez kopalnie i przez to normalne przejście, a NIE POJAWIAJĄ SIĘ PRZED WEJŚCIEM DO GD!? Gdzie podziały się te zjeby!?

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Zagadałeś do nich przed wejściem do kopalni? Jeśli tak, to powinni być za bramą, tak jak Talbin.

You didn't grow.
You didn't improve.

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
Wszystkie księgi z khorinis przeczytałem i nadal nie chce mi taniej sprzedać stroju obywatela coś pominąłem? gdzie jeszcze iść

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
A teraz znalazłem w info że w tym pierdolonym returnie trzeba prowadzić odpowiednie dialogi by wbijać retorykę i znowu grać od nowa ... kurwy jebane ruskie szmaty

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wszystkie księgi z khorinis przeczytałem i nadal nie chce mi taniej sprzedać stroju obywatela coś pominąłem? gdzie jeszcze iść
Jeżeli chodzi Ci o Hannę, to musisz dołączyć do gildii złodziei, wtedy masz taniej.

Post połączony: 2018-06-17, 17:57
A teraz znalazłem w info że w tym pierdolonym returnie trzeba prowadzić odpowiednie dialogi by wbijać retorykę i znowu grać od nowa ... kurwy jebane ruskie szmaty
No bez przesady, takie coś jest już chyba oczywiste.

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
No bez przesady, takie coś jest już chyba oczywiste.
Nie .. nie jest bo muszę czytać do wszystkiego pierdolone solucję bo bez tego tak czy inaczej popełnisz jakiś błąd i nie ukończysz gry w najgorszym wypadku to psuję zabawę.. a o retoryce dowiedziałem się czytając książkę a o dialogach nic nie wiadomo mi było i to ma być kurwa fajne?

Wczytywać grę i próbować różnych dialogów przy każdym npc też mi nie jest za wesoło.. no oczywiście solucja bo jak nie inaczej bez tego dupa

Większość questów jest tak zjebanie zrobiona że aż żal je czytać widać tak ciężko zrobić misję na tyle czytelne że zrobisz je bez solucji

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
jak mam wykonać zadanie na wyspe etlu ? chyba jakoś inaczej to teraz wygląda bo pogadałem z Xardasem i pobilem Melchiora ale u niego nie mam żadnego dialogu ktoś mi opisze jak mam dostać się na wyspe Etlu ?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły Duale  wymaja i 1h i 2h maja mocno dziwny system ale jako rekompensaty maja podwójny przelicznik co powoduje ze pod względem dmg nie maja sobie równych jednak  wymagają paru minut praktyki aby wygodnie nimi grac nie każdemu to może odpowiadać wiec nie którzy  wola włócznie, szanuje to każdy gra jak mu wygodnie ja opanowałem duale wiec mi  przyjemnie się nim onehituje xd Kady wybiera to co  mu wygodne.
I tak jeśli idziesz domyślnie  1h a potem duale dla przykładu to pierwsze 2 rozdziały to jest 1h i szpady które są fenomenalne wiec bez nich i nauki  ich u ramireza nic byś nie zrobił,  jarka byś nawet nie ukończył bo nie miałbyś czym tego robić :P
Duchy zabijasz  miecze srebrny z kopalni wymaga tylko 100 sily co jest bez problematyczne i osiągalne dla zreka postaci, możesz i nawet zaleca się wspomóc robieniem ciastek na sile to podbijesz to :P
Wedlug mnie nic nie zjebales  ylko musisz się zdecydować jaki styl gre chcesz
Tylko paladyn może jako jedyny operować jednym stylem walki  reszta   wojowników i tak musi i 1h i 2h   rozwijać albo będą się męczyć z trupami lub w mieście orków.
Czyli duali można używać grając pod 1h?

0 użytkowników
Do góry