Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8821282 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8821282

Odpowiedzi 37317

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Też mam problem z tymi trzema imiennymi trollami w khorinis co sobie hp regenerują, zbiłem każdego poklei do 1/4 hp jakieś 2900 im zostało, no i klepie aby zabić, ale mimo to to hp im się rega i się nie da zabić, co robię źle?

Post połączony: 2018-05-31, 12:37
Gdzie jest pierscnien ulfa

Na tym cmentarzu niedaleko.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co jest potrzebne do produkcji bełtów? Mam groty do belotw 500szt i kawałek drewna też 500szt. Mam kilka prętów i nauczone wytwarzanie. Czego mi brakuje?

I drugie pytanie. Jeśli jestem strażnikiem bractwa to mogę nauczyć się robić jakiś lepszy miecz niż elbastardo? Coś z magicznej rudy mogę się od kogoś nauczyć/znałeś schemat?
Nic nie brakuje już, robisz to na tym stole u Bospera.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak mam zalozyc trofea mysliwskie jak na nie klikam to sie pojawia w innym miejscu w eq i tyle
2 co zrobic w jaskini bolu mam czaszke sneyaka

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
jak mam zalozyc trofea mysliwskie jak na nie klikam to sie pojawia w innym miejscu w eq i tyle
2 co zrobic w jaskini bolu mam czaszke sneyaka
używasz ich i pojawia się bonus, to wszystko

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły Mutagenów na zręke jest coś koło 9 to już wiesz ile około potów musisz zostawić przez wszystkie rozdziały.

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Mam dwa pytania:
1. Jak pokonać nieśmiertelnych strażników, którzy pojawiają się wraz z aktywacją teleportu na pustynię Adanosa?
2. Co zrobić, żeby nie zginąć od pułapki przy otwieraniu skrzynek na legowisku Ashtara?

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a co z ta jaskinia bolu bo zabilem senyaka a tam cos pisalo o czaszce demona czy cos ?

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak nie gram pod zrecznosc to oplaca mi sie w ogole inwestowac w kradziesz kieszonkowa?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Jak wykonać zadanie z przeklętą latarnią ? gadałem z xardasem-hanna-xardas-widmo-xardas co dalej

Szulik

Szulik

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co jest potrzebne do produkcji bełtów? Mam groty do belotw 500szt i kawałek drewna też 500szt. Mam kilka prętów i nauczone wytwarzanie. Czego mi brakuje?

I drugie pytanie. Jeśli jestem strażnikiem bractwa to mogę nauczyć się robić jakiś lepszy miecz niż elbastardo? Coś z magicznej rudy mogę się od kogoś nauczyć/znałeś schemat?
Nic nie brakuje już, robisz to na tym stole u Bospera.
no właśnie dalej mam komunikat że czegoś brakuje. mam stal/drewno/groty bełtów i korzystam z warsztat luczarza

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z czym skaluje się szansa na trafienie krytyczne w dualach w wersji 66.2?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś kod na miksture przywrócenia pamięci którą uwarzyć może Tyon? Bo mam wszystkie składniki, a jednak nie mam zadnej opcji dialogowej aby mi przyrządził tą miksturę

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Z tego wynika że nie masz wszystkiego

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś kod na czarny kryształ? Poszedłem wszystkie 5 miejsc i w 1 w nich nie było niczego do zabrania.

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Runiczny sihill, warto? Mam obecnie ten nordmarski meczyk bodaj z wieży kreola. Jeśli warto to gdzie zdobyc ten ksiezycowy kamien(czy costam)?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak coś to jeżeli czegoś rzekomo nie ma, to nie jest bug, tylko po prostu albo nie umiecie szukać albo czegoś nie macie.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Sparrow bierz w ciemno!

@Majkel musisz mieć cały set z Pustyni Adanosa, czyli Koronę Lodu, Młot Adanosa i Berło Adanosa. Dopiero wtedy zdechną.

A na skrzynki jest jeden sposób. Właściwie dwa. Pierwszy mieć chuj obrony przed magią/ogniem, ale ja mam ponad 350 a i tak zdycham bo po prostu skryptowo są czary zabijające ciebie od razu. A drugi sposób to mieć dużo zręczności, coś około 170 i więcej.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego wynika że nie masz wszystkiego
no właśnie problem w tym, że posiadam wszystko, niektóre rzeczy (np żuwaczki pełzacza, czy rośliny lecznicze) w ilosciach 100+, eliksir ducha tez posiadam z 11, akwamaryn tez a kwiat kaktusa mam od maga. Jednak i tak nie mogę mu oddać tych składników

0 użytkowników
Do góry