Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8888765 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8888765

Odpowiedzi 37317

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Chodzi o inne drewno, Constantin uczy jak nauczysz się wszystkich poprzednich, nie zadawaj tego samego pytania 10 razy pod każdym postem? Poza tym Ci odpowiedziałem pod postem, że Matteo uczy kolejno w następnych rozdziałach.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Chodzi o inne drewno

@Loop o jakie drzewo w takim razie? W poradnikach wszędzie jest napisane, że to drzewo z jarkendaru przy królowej pająków, a to właśnie tam było drzewo bukowe.

No i w dzienniku też jest napisane o drzewie bukowym :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Sługa Adanosa Vatras nie
jest taka możliwość więc nie klam kolego

Post połączony: 2018-05-19, 22:37
Pytanko gdzie są trzy paczki z bronią dla Nowicjusze Mariusa jedna byla u Oriusa gdzie są pozostałe?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Chodzi o inne drewno

@Loop o jakie drzewo w takim razie? W poradnikach wszędzie jest napisane, że to drzewo z jarkendaru przy królowej pająków, a to właśnie tam było drzewo bukowe.

No i w dzienniku też jest napisane o drzewie bukowym :D

Hmm to jakoś ujowo przetłumaczone, bo jestem pewien że chodzi o inne, ale tak zgadza się że przy Królowej Pająków powinno być i to jest to drewno

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema pytanie gdzie receptura na potki na hp z korzeni leczniczych ( te +20hp) i czy moge robic inne rzeczy oprocz pierscieni u mattea bo mam tylko te stalowe a on mowil o czyms jeszcze ale nie mam nic do nauki u niego

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Pytanko gdzie są trzy paczki z bronią dla Nowicjusze Mariusa jedna byla u Oriusa gdzie są pozostałe?

Chłopie, albo wchodzisz na pełnej, albo robisz questy u asasynów, więc są 2 opcje, a nie 3, nikt Cię nie okłamuje także się uspokój kolego, ta lokacja jest na tyle mała że serio nie możesz odrobinę poeksplorować? Jedna jest w magazynie, wejście przez quest z Nrozasem, druga u Osaira, trzecia u Tiamata.

Post połączony: 2018-05-19, 22:40
Siema pytanie gdzie receptura na potki na hp z korzeni leczniczych ( te +20hp) i czy moge robic inne rzeczy oprocz pierscieni u mattea bo mam tylko te stalowe a on mowil o czyms jeszcze ale nie mam nic do nauki u niego

Jesteś upośledzony?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Sługa Adanosa Vatras Istnieją 2 opcję w lesie asasynów : przebranie lub walka. Ty pytałeś o opcję trzecią.
@Mystoo Nie ma receptury, musisz nauczyć się ważyć wszystkie mikstury lecznicze, dopiero po tym dostaniesz możliwość nauki mikstur z bonusem do maks hp

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody

Chłopie, albo wchodzisz na pełnej, albo robisz questy u asasynów, więc są 2 opcje, a nie 3, nikt Cię nie okłamuje także się uspokój kolego, ta lokacja jest na tyle mała że serio nie możesz odrobinę poeksplorować? Jedna jest w magazynie, wejście przez quest z Nrozasem, druga u Osaira, trzecia u Tiamata.

Post połączony: 2018-05-19, 22:40

Jesteś upośledzony?
jest 3 opcja mi chodzilo o to że gonzalesa mówi o 3 opcji bo są 3
1 Walka z nimi
2 Ucieczka (która jest nie możliwa)
3 Wejście dyskretnie do pałacu o to mi chodziło

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Sługa Adanosa Vatras Przestań cytować używaj @, ucieczka nie jest możliwa to nie rozważam tego jako opcji .

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie wiem czemu nadal się kłócisz, to sobie zrób 3 opcją którą sobie uroiłeś, te forum jest za mocne, im out :F

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jesteś upośledzony?
[/quote]
Czemu niby?

revynar

revynar

Użytkownicy
posty120
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę lity kawał bukowego drewna i gdzie znaleźć czarnego trolla jaskiniowego, aby zdobyć jego róg?

Procesor: Intel Core i5-4690k
Karta graficzna: Asus GeForce GTX 980 Strix
RAM: 8GB (do użytku 7,91)
System: Windows 10

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie można się nauczyć odpłatności na truciznę?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Loop
nic się nie kloce
Czy w tej lokacji jest czarny troll? chodzi o las asasynow

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Mystoo Spamowanie tym samym pytaniem.
@Sooux Akt 3 Constantino lub las asasynów.
@revynar Drewno masz w rozpadlinie w Jarkendarze (taki duży zakręt jak idziesz do obozu piratów), róg znajdziesz na Pustyni Adanosa .

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Mystoo albo jesteś ślepy albo głupi
@revynar drewno jest przy królowej pająków w Jarkendarze, a troll jest na pustyni Adanosa
@Sooux w Lesie Asasynów lub u Constantina po zadaniu z zabójstwem Ignaza
@Sługa Adanosa Vatras owszem, będzie związane z tym zadaniem

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Da się zrobić coś żeby otrzymywać runy pod atak dla SŚ ? Bo wziąłem sobie drogę leczenia ale mam tyle potek że nie potrzebuję tych run , więc pytam ... Da się coś z tym zrobić?

Berserker2

Berserker2

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema! Pytanie gdzie jest klucz do skrzyni na pustyni Adanosa tam gdzie jest ta masa Goblinów? Pokonane wszystkie razem z bossem, splądrowane, a klucza jak nie było tak nie ma...

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Berserker2 Nie powinieneś ich zabijać. Musisz w GD zdobyć Heer Bowl od goblina który kręci się koło starej wieży Xardasa.
@xKondziox Zgadnij Spock. Przyzwij sobie kodami.

Berserker2

Berserker2

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Berserker2 Nie powinieneś ich zabijać. Musisz w GD zdobyć Heer Bowl od goblina który kręci się koło starej wieży Xardasa.
@xKondziox Zgadnij Spock. Przyzwij sobie kodami.
Dzięki! Dobrze że save na save, zależało mi pokonać Kruka przed porządna eksploatacją GD ale no cóż, a jest jakaś fajna droga do Wieży, dawno nie grałem nawet w podstawę, a nie mam całego życia i wolę unikać niepotrzebnych czasochłonnych walk, przed wykokszeniem się.

0 użytkowników
Do góry