O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8887219
Odpowiedzi 37317
Loop
Werewolf
Chodzi o inne drewno
Sługa Adanosa Vatras
@Sługa Adanosa Vatras nie
CytujChodzi o inne drewno@Loop o jakie drzewo w takim razie? W poradnikach wszędzie jest napisane, że to drzewo z jarkendaru przy królowej pająków, a to właśnie tam było drzewo bukowe.No i w dzienniku też jest napisane o drzewie bukowym
Mystoo
Cytat: Morty w 2018-05-19, 21:58@Sługa Adanosa Vatras niejest taka możliwość więc nie klam kolego Post połączony: 2018-05-19, 22:37Pytanko gdzie są trzy paczki z bronią dla Nowicjusze Mariusa jedna byla u Oriusa gdzie są pozostałe?
Siema pytanie gdzie receptura na potki na hp z korzeni leczniczych ( te +20hp) i czy moge robic inne rzeczy oprocz pierscieni u mattea bo mam tylko te stalowe a on mowil o czyms jeszcze ale nie mam nic do nauki u niego
Morty
Cytat: Sługa Adanosa Vatras w 2018-05-19, 22:37Cytat: Morty w 2018-05-19, 21:58@Sługa Adanosa Vatras niejest taka możliwość więc nie klam kolego Post połączony: 2018-05-19, 22:37Pytanko gdzie są trzy paczki z bronią dla Nowicjusze Mariusa jedna byla u Oriusa gdzie są pozostałe?Chłopie, albo wchodzisz na pełnej, albo robisz questy u asasynów, więc są 2 opcje, a nie 3, nikt Cię nie okłamuje także się uspokój kolego, ta lokacja jest na tyle mała że serio nie możesz odrobinę poeksplorować? Jedna jest w magazynie, wejście przez quest z Nrozasem, druga u Osaira, trzecia u Tiamata.Post połączony: 2018-05-19, 22:40Cytat: Mystoo w 2018-05-19, 22:39Siema pytanie gdzie receptura na potki na hp z korzeni leczniczych ( te +20hp) i czy moge robic inne rzeczy oprocz pierscieni u mattea bo mam tylko te stalowe a on mowil o czyms jeszcze ale nie mam nic do nauki u niegoJesteś upośledzony?
revynar
Sooux
xKondziox
Berserker2
@Berserker2 Nie powinieneś ich zabijać. Musisz w GD zdobyć Heer Bowl od goblina który kręci się koło starej wieży Xardasa.@xKondziox Zgadnij Spock. Przyzwij sobie kodami.