O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8358777
Odpowiedzi 37317
Kempix
byłem i chuja widziałem
shadow34443
Cytujbyłem i chuja widziałemSkoro chuja widziałeś to zachowaj to dla siebie nikogo to nie interesuje chłopcze ;) A co do ciebie to jeżeli naprawdę po tylu wyjaśnieniach dokładnych dalej nie znalazłeś to odpuść sobie lepiej te modyfikację. Daleko w niej nie zajdziesz z takim podejściem
Ale ty wiesz że śmieszny nie jesteś :(
CytujAle ty wiesz że śmieszny nie jesteś :(Jedyną śmieszną osobą jak narazie jesteś tylko i wyłącznie ty
Jao
tldr
Cytat: Kyubie w 2018-04-06, 09:47Ja pierdole chłopie ale ty ułomny jesteś. 3 osoby ci tłumaczą co masz zrobić. Video do tego chcesz? Krok po kroku masz wyjaśnione co trzeba zrobić. Najpierw jaskinia pod talbinem (jak stoisz przed chatą Cavalorna to skręć w lewo i idź dalej gdzie masz zwłoki kopaczy, tam masz jaskinie i trupa), później Xardas i dopiero będziesz miał górkę ziemi w jaski przy topielcach. Ta zaraz obok mostu jak idziesz do zamku.byłem i chuja widziałem
Ja pierdole chłopie ale ty ułomny jesteś. 3 osoby ci tłumaczą co masz zrobić. Video do tego chcesz? Krok po kroku masz wyjaśnione co trzeba zrobić. Najpierw jaskinia pod talbinem (jak stoisz przed chatą Cavalorna to skręć w lewo i idź dalej gdzie masz zwłoki kopaczy, tam masz jaskinie i trupa), później Xardas i dopiero będziesz miał górkę ziemi w jaski przy topielcach. Ta zaraz obok mostu jak idziesz do zamku.
Cytat: shadow34443 w 2018-04-06, 13:38Cytat: Kyubie w 2018-04-06, 09:47Ja pierdole chłopie ale ty ułomny jesteś. 3 osoby ci tłumaczą co masz zrobić. Video do tego chcesz? Krok po kroku masz wyjaśnione co trzeba zrobić. Najpierw jaskinia pod talbinem (jak stoisz przed chatą Cavalorna to skręć w lewo i idź dalej gdzie masz zwłoki kopaczy, tam masz jaskinie i trupa), później Xardas i dopiero będziesz miał górkę ziemi w jaski przy topielcach. Ta zaraz obok mostu jak idziesz do zamku.byłem i chuja widziałemX kurwa DJuż ja cię widzę na Pustyni Adanosa
agaran
Kyubie
Aaa, właśnie. Zaprowadziłem węża do obozu, wracam później do miasta, patrzę a on znowu siedzi w karczmie, coś nie tak? I ponawiam pytanie, wie ktoś jakie dokładnie trzeba mieć składniki na ulepszanie runy demona?
Loop
Its Mre
Mraug
Gdzie jest ten boss z kamiennej co ma ten miecz?
Czy jeżeli chcę grać paladynem pod tarczę na hardzie,to dawać jakieś PN w jednorękę czy tylko tarczę?
Derded
totti112
Co zrobić żeby nosić szpon beliara ? Pokonałem Senyaka,mam jego dusze ale nie mogę jej połączyć bo pisze że beliar nie jest ku temu skłonny czy coś takiego,dodatkowo nie mogę nawet założyć podstawowej wersji szponu.Co robić ? prosze o pomoc
Do ilu pakować w siłę z pnów? Bo teraz płacę 15 za 5 i nie wiem czy w hp nie lecieć
Chris Moltisanti