Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8840837 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8840837

Odpowiedzi 37317

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam mam kilka pytań odnośnie zadań w kopalni orków:

1. Mam 3 eliksiry lecznicze ( 25%,50%, 75% i 100%) a mimo to nie mam opcji dialogowej z Ferdem.
2. W zadaniu Pamiętnik Crowa wiem, że mam dać orkowi książkę ,, Podstawy retoryki '' ale oddałem ją chyba Gallahadowi.
musisz mieć chyba 5 szt. jednego eliksiru, niestety nie pamiętam o jaką potke życia chodzi. Retoryka jest w skrzyni w domu Fernanda.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Na jakich statach pod siłkę z ab na hardzie powinienem wchodzić do 3 rozdziału?

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Gdzie jest ta torba snipesa i węża w gd ( w której jaskini )

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie jest ta torba snipesa i węża w gd ( w której jaskini )
jaskinia obok chaty Cavalorna.

Co do szaty nekromanty i duszy Sinyaka. Oczyscilem sobie dolinę cieni i oddałem książkę orkowi. Cudownym trafem po ty.m odblokowala mi się opcja z szatą, która jest kozacka. Nie pierwszy raz już tak miałem w tym modzie. Miałem tak też z quest em zaginieni nowicjusze i z własnym obozem, że linie dialogowe pojawiły się po wypełnieniu jakiegoś tam wątku z miasta orków

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
"Torba" Snipesa jest w tej jaskini obok miejsca w GD gdzie stał Yergan ( trzeba podpłynąć ) a Węża na samym dole przy miechu w Kopalnii

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
@xMefistox ta jaskinia gdzie sa paladyni ? Chodzi o zadanie cargo ore

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Jakie składniki muszę mieć do ulepszania runy demona? Bo juz tego nie ogarniam. Mam chyba dosłownie wszystko od serca aż po esencje i nic...

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Torba z zadania cargo ore jest w zatopionej jaskini koło mostu przy wejściu do Gd, niedaleko miasta orków, trzeba wskoczyć do rzeki i wpłynąć w takie zarośla

Post połączony: 2018-04-05, 22:59
Z jakimi stratami grając na AB na hardzie powinienem wchodzić w 3 rozdział?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ale o co Ty pytasz xD o zwłoki Alepha, o paczke rudy czy o co, jak paczka rudy to przecież Ci napisałem, jak zwłoki Alepha to napisał kolega wyżej, niedaleko jest inna jaskinia z goblinami, tak @Jao gdyby nie takie debilne pytania to by było jednak 50 stron tego tematu :F

Zależy co masz zrobione, zresztą jak powiesz z czym latasz i ile masz siły/hp to wtedy łatwiej powiedzieć :)

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Znaczy aktualnie mam 250 siły, 100 coś wyuczone, 1.5k hp, wszystkie trofea oprócz serc, aktualnie chodzę w zbroi strażnika Kruka, mam ciężki miecz dwuręczny z rudy (250dmg), jeszcze trochę siłki dobije z kowalstwa bo w tym rozdziale nie chciało mi się kopać :P mam w planach wyczyścić fort azgan i popróbować pustynię, ale nie wiem jak to z nią wyjdzie  XD no i oczywiście wszystkie questy porobić, ogólnie to chyba tyle

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
O Panie dobij 300 conajmniej, żeby Dark Vowa nosić z zatopionej wieży Xardasa, zanim to zrobisz idź do Kamiennej Fortecy i ubij Malbara (dwuręczniak + fajna zbroja na ten moment) jak już to zrobisz i odrobine poczyścisz okolice, to robisz pustynie (na pustynie jak mówiłem Dark Vow + zbroja + 3k HP) i robisz to z palcem w dupie, potem jeszcze poczyść i spokojnie hop do 3

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie składniki muszę mieć do ulepszania runy demona? Bo juz tego nie ogarniam. Mam chyba dosłownie wszystko od serca aż po esencje i nic...

Podpinam się pod pytanie bo, mam chyba pierwszego poziomu demony i nie oplaca sie ich nawet przywolywac xD

i jeszcze mam pytanie - ucieczka Cliffa: gdzie jest ta skrzynia w magazynie Ryżowego Księcia? Przeszukalem wszystkie skrzynie, caly "nowy oboz" z G1 i nie ma zadnej skrzyni ani w magazynie, ani nigdzie... (gram na AB, ale w sumie nie wiem czy na zwyklym Returningu ta skrzynia gdzies tam byla)

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Demony opłaca się przywoływać dopiero od 4 poziomu tak naprawdę

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Ale pytanie co potrzeba na ich ulepszenie...

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
To w końcu w któr3j jaskini

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Ja pierdole chłopie ale ty ułomny jesteś. 3 osoby ci tłumaczą co masz zrobić. Video do tego chcesz? Krok po kroku masz wyjaśnione co trzeba zrobić. Najpierw jaskinia pod talbinem (jak stoisz przed chatą Cavalorna to skręć w lewo i idź dalej gdzie masz zwłoki kopaczy, tam masz jaskinie i trupa), później Xardas i dopiero będziesz miał górkę ziemi w jaski przy topielcach. Ta zaraz obok mostu jak idziesz do zamku.

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w którejś wersji usunięto Ognedyha? To boss ognistych jaszczurów z Khorinis, był na plaży niedaleko wieży z golemem. Nie mogę go znaleźć a chciałbym już wszystkich mieć ubitych. W Returnie 1.0 na pewno był, we wcześniejszych wersjach R2 chyba też.

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
On jest na wykopaliskach magow wody kolo jaskini z bossem golemow

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Ja pierdole chłopie ale ty ułomny jesteś. 3 osoby ci tłumaczą co masz zrobić. Video do tego chcesz? Krok po kroku masz wyjaśnione co trzeba zrobić. Najpierw jaskinia pod talbinem (jak stoisz przed chatą Cavalorna to skręć w lewo i idź dalej gdzie masz zwłoki kopaczy, tam masz jaskinie i trupa), później Xardas i dopiero będziesz miał górkę ziemi w jaski przy topielcach. Ta zaraz obok mostu jak idziesz do zamku.
byłem i chuja widziałem

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz pobiegać po tej pierwszej jaskini aż będzie wpis w dzienniku. Druga jaskinia jest tuż obok mostu który prowadzi od przełęczy do zamku, trzeba tam wpłynąć inaczej nie wejdziesz.

0 użytkowników
Do góry