Jak się tutaj zdobywa inteligencję?
Od razu piszę że inteligencję możesz nabić tylko jeśli jesteś nowicjuszem w jakieś gildii magów . Inteligencję nabijasz z książek, nauki alchemii i tworzenia run

Dodatkowo u Thekli są ciasta na inteligencję, Receptura na eliksir umysłu od Kronosa w 2 akcie w Jarkendarze i kilka innych bonusów z zadań

Są też kamienne tabliczki na inteligencję

Książek nie czytaj ani nie ucz się alchemii i run dopóki nie zostaniesz nowicjuszem magów

Post połączony: 2017-08-05, 23:56
O co chodzi z tym nestorem kanibalem jakimś co kręci bączki jak baletnica xD olso czemu bezimienny czasem wyjmuje tarczę, a czasem nie? to samo z blokiem, czasem blokuje a czasem stoi jak cieć i zbiera lepy na ryj, ktoś to w ogóle testował przed wydaniem?
U mnie było to samo, gdy próbowałem atakować na boki to bezi zamiast ataku przesuwał mi się na boki i przyjmował na klatę wszystkie obrażenia co było irytujące jak padłem na prostym szkielecie piracie 20 raz , z początku myślałem że coś myszka mi się uszkodziła , ale po podłączeniu innej było to samo

Ktoś pisał żeby pogrzebać w ustawieniach ze sterowaniem alternatywnym ale nie bawiłem się w to, zrezygnowałem z moda , poczekam na nową wersję może wreszcie naprawią te bugi chociaż pomarzyć można