Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8824502 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8824502

Odpowiedzi 37317

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tuzik http://worldofplayers.ru/resources/84 (0.66 r2 najnowsza) Trzymaj. Niestety musisz grać od początku.
Czy do tego działają pliki do autotranslate ze strony ktorą wkleiłem ?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Tuzik http://worldofplayers.ru/resources/84 (0.66 r2 najnowsza) Trzymaj. Niestety musisz grać od początku.

Od którego rozdziału można się nauczyć regeneracji many i ile kosztuje?

W 2 akcie chyba Vatras (magowie) , regeneracja many jest też dostępna dla wojownika jeśli u Galahada jako nagrodę wybrałeś naukę magii :) Galahad uczy regeneracji many w 2 , ale jest to znacznie kosztowane bo aż 15 000 złota wymaga do nauczenia

:D

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Instalowałem z torrenta ale zobacze wieczorem czy to samo sie pobierze.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
1.Aby nauczyć się eliksiru dającego stała premię do hp trzeba najpierw nauczyć się wszystkich 3 miksturek regenerujących hp?
2. Jakie są dokładnie wymagania aby wejść na tą pustynie adanosa? 2000 hp, 300 siły/zręczności?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
1.Aby nauczyć się eliksiru dającego stała premię do hp trzeba najpierw nauczyć się wszystkich 3 miksturek regenerujących hp?
2. Jakie są dokładnie wymagania aby wejść na tą pustynie adanosa? 2000 hp, 300 siły/zręczności?

1. Tak ale się opłaca bo eliksiru życia nie wymagają szczawiu
2. Nie ma żadnych wamagań idziesz kiedy chcesz ale ja polecam w 3 rozdziale i to z pancerzem przekutym na +5 bo na pustyni jest wysoki poziom trudności

Post połączony: 2017-08-04, 17:52

Sprawdziłem i z pewnością jest to wersja najnowsza 066.2 :)

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone I w tym jest problem. Bo niby zacząłem tak jak w solucji ale nie ma dalszej części dot WŁAŚNIE tej kuszy (może chodzi o odpowiedni poziom trudności?)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ

1. Tak ale się opłaca bo eliksiru życia nie wymagają szczawiu
2. Nie ma żadnych wamagań idziesz kiedy chcesz ale ja polecam w 3 rozdziale i to z pancerzem przekutym na +5 bo na pustyni jest wysoki poziom trudności

Post połączony: 2017-08-04, 17:52

Sprawdziłem i z pewnością jest to wersja najnowsza 066.2 :)
Da się wejść i wyjść stamtąd?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok sprawdziłem i sprawa jest taka, pobrana jest wersja 0066 ale plik RET2 i AST są z wersji 0061 dlatego wersja gry się zmieniła, a więc czy są te 2 pliki ale w wersji 0066 ?

EDIT: Już nie ważne, znalazłem odpowiednie wersję na tej stronie https://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1492413-RETURNING-v2-0-Stand-Fragen-Antworten-4/page7?p=25434287#post25434287

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy w tej nowej wersji (0066 r2) można zapisywać w trakcie walki?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone I w tym jest problem. Bo niby zacząłem tak jak w solucji ale nie ma dalszej części dot WŁAŚNIE tej kuszy (może chodzi o odpowiedni poziom trudności?)

Zacznijmy od tego że to zadanie z kuszą jest dostępne tylko na poziomie trudnym i legendarnym , jeśli grasz na niższym no to kuszy nie zdobędziesz :) Do tego zadanie może się zablokować, mianowicie kusze trzeba wykuć w ognistej lokacji z duchem ognia (zadanie dla czwartego opiekuna Keliosa, tego obok Niclasa) i jeśli już byłeś w tej ognistej lokacji przed wykonaniem zadania z kuszą to już go nie wykonasz

Post połączony: 2017-08-05, 01:38
Da się wejść i wyjść stamtąd?

Tak :) Żeby wrócić do Jarkendaru musisz użyć drugiego portalu który jest nad pierwszym mianowicie jak już przejdziesz przez portal na pustynie Adanosa spójrz do góry ze ścian powinny wystawać kamienne kładki musisz po nich skakać a znajdziesz portal powrotny.

Post połączony: 2017-08-05, 01:41
czy w tej nowej wersji (0066 r2) można zapisywać w trakcie walki?

Od wersji 066 nie można zapisywać w trakcie walki co moim zdaniem jest głupim pomysłem bo jak się bijesz z takim Azgalorem i nagle gra ci się wysypie to walkę zaczynasz od nowa :/

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jeżeli chce się nauczyć eliksiru na stały przyrost hp to trzeba uczyć się wszystkich 3 pierwszych ? xd

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie. Ma ktoś linka do Hotfix 5? Ten w dziale do pobrania moda nie działa :c

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 2 rozdział i miałem nadzieję że wtedy mogę się nauczyć regeneracji many u Idol Orana. Jednak tak nie jest. Mogę za to się nauczyć regeneracji many u Gallahada. Czy to w 3 rozdziale można się nauczyć u Idol Orana czy trzeba u Gallahada? Moja gildia to Guru.

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 2 rozdział i miałem nadzieję że wtedy mogę się nauczyć regeneracji many u Idol Orana. Jednak tak nie jest. Mogę za to się nauczyć regeneracji many u Gallahada. Czy to w 3 rozdziale można się nauczyć u Idol Orana czy trzeba u Gallahada? Moja gildia to Guru.

W wersji 0061 można było się nauczyć regeneracji many i wytrzymałości u Vatrasa, byłem wtedy już po wydarzeniach w Jarkendarze, nie wiem czy miało to wpływ.

furlon

furlon

Użytkownicy
posty71
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ktos podpowie jak trafic 3 dziesiatki w tarcze na farmie onara zadanie od wilka

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ktos podpowie jak trafic 3 dziesiatki w tarcze na farmie onara zadanie od wilka

Ustaw sobie celownik, stań bezim przy tym pachołku na przeciw tarcz i strzelaj aż trafisz.

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

furlon

furlon

Użytkownicy
posty71
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś może mi powiedzieć czemu jak podchodzę za kwatery paladynów to z daleka Gilian i Wambo stoją na przeciwko siebie od 22 do 24 i się rozchodzą, a jeśli do nich podchodzę w tym czasie to natychmiast odchodzą. Druga sprawa gdzie jest ork z ork potion, miał się pojawić przy wschodniej bramie po gadce z Salandrilem ale były tylko 2 orków w lasku gdzie byłem z Bartokiem i potionów przy nich nie było.

EDIT: Orka znalazłem ale nadal problem z Gilianem

RevanRevan

RevanRevan

Użytkownicy
posty37
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy ktoś mi powie jak wykonać zadanie "tactical adventage". To zadanie daje nam Parcival w 3 rozdziale, ale nie wiem kompletnie co robić ;/. A chciałbym przejść wątek Assassynów. Ewentualnie można podać mi kod na Broń dla Gonzalesa, o ile zadania Parcivala dotyczy podziemnego miasta orków, bo z tego co wiem to jest mega zbugowane.

0 użytkowników
Do góry