O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8884599
Odpowiedzi 37317
Siemekk Złote Wrota
Na Hardzie i Legendzie poty nie uzupełniają natychmiastowo many/hp.
Niemy
CytujNa Hardzie i Legendzie poty nie uzupełniają natychmiastowo many/hp.GVE xD Swoją drogą co dodaje pkt w alchemii? Nauczyłem się ekstraktów(tych po 1 PN) i dalej mam 6 pkt w alchemii...
Majsiczek
@Majsiczek Nie handlujesz rudą żelaza z obozu, bierzesz ją (jak masz Grimesa, Snipesa, Węża i Hantiego to ci nabija po 400 na dzień) i przetapiasz na sztabki a po tym na pręty no i robisz bronie (Jeśli nie jesteś kowalem u Harada no to nie masz praktycznie pożytku z tego) drugą opcją jest wyrób stalowych prętów w obozie (taka opcja u kierownika) po prostu daje ci pinionżki
Trumm
Maciuś
NobleOne
Cytat: NobleOne w 2017-04-18, 17:06@Majsiczek Nie handlujesz rudą żelaza z obozu, bierzesz ją (jak masz Grimesa, Snipesa, Węża i Hantiego to ci nabija po 400 na dzień) i przetapiasz na sztabki a po tym na pręty no i robisz bronie (Jeśli nie jesteś kowalem u Harada no to nie masz praktycznie pożytku z tego) drugą opcją jest wyrób stalowych prętów w obozie (taka opcja u kierownika) po prostu daje ci pinionżkiWielkie dzieki Jeszze 1 pytanko, czy w wersji 0066 lub na poziome Hard misje z Sarah sa pozniej? jestem w 4 rozdziale zrobilem wszystkie zadania dla Luthero ale nie daje mi misji z Sarah :(
A wsadziłeś ja do paki? w misji od Canthara
Cytat: Trumm w 2017-04-18, 17:47A wsadziłeś ja do paki? w misji od CantharaTak
Cytat: Majsiczek w 2017-04-18, 18:07Cytat: Trumm w 2017-04-18, 17:47A wsadziłeś ja do paki? w misji od CantharaTakTo spróbuj w GVE coś porobić xdCo mam zrobić, żeby troll umarł od trucizny, dodaje do padliny połowę butelki i dalej po cichu odchodzę i troll nadal stoi w miejscu i nie chce nic zrobić dafuq?
Werewolf
Pulaski
tedddy_bear
Uzyj runy przed przywolaniem, nastenie przywolaj go i zacznij rozmowe, powinies teraz miec opcje w dialogu (uzyj mora ulartu)
Placek698
Nie mogłem w żaen sposób poradzić sobie z zabraniem tego talerza ze skrzyni w koszarach. Zawsze ten strażnik koło andre wyczajał, że majstuję przy skrzyni. Zabiłem go więc jak nakrył mnie podczas kradzieży i problem zniknął. Nie musiałem nawet płacić żadnej kary - nikt nic nie widział Onar chce abym oczyścił kryptę z potworów. Chodzi o tę pierwszą czy obie?