Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8889739 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8889739

Odpowiedzi 37317

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Na Hardzie i Legendzie poty nie uzupełniają natychmiastowo many/hp.
GVE xD Swoją drogą co dodaje pkt w alchemii? Nauczyłem się ekstraktów(tych po 1 PN) i dalej mam 6 pkt w alchemii...

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Na Hardzie i Legendzie poty nie uzupełniają natychmiastowo many/hp.
GVE xD Swoją drogą co dodaje pkt w alchemii? Nauczyłem się ekstraktów(tych po 1 PN) i dalej mam 6 pkt w alchemii...
Robienie mikstur.

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
@Majsiczek Nie handlujesz rudą żelaza z obozu, bierzesz ją (jak masz Grimesa, Snipesa, Węża i Hantiego to ci nabija po 400 na dzień) i przetapiasz na sztabki a po tym na  pręty no i robisz bronie (Jeśli nie jesteś kowalem u Harada no to nie masz praktycznie pożytku z tego) drugą opcją jest wyrób stalowych prętów w obozie (taka opcja u kierownika) po prostu daje ci pinionżki

Wielkie dzieki :)

Jeszze 1 pytanko, czy w wersji 0066 lub na poziome Hard misje z Sarah sa pozniej? jestem w 4 rozdziale zrobilem wszystkie zadania dla Luthero ale nie daje mi misji z Sarah :(

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A wsadziłeś ja do paki? w misji od Canthara

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jak wyciągnąć talerz onara z koszarów? W nocy wulfgar siedzi na tronie, a kiedy nikogo tam nie ma to i tak widzą przez ściany, że się dobieram do skrzynki.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Majsiczek Nie handlujesz rudą żelaza z obozu, bierzesz ją (jak masz Grimesa, Snipesa, Węża i Hantiego to ci nabija po 400 na dzień) i przetapiasz na sztabki a po tym na  pręty no i robisz bronie (Jeśli nie jesteś kowalem u Harada no to nie masz praktycznie pożytku z tego) drugą opcją jest wyrób stalowych prętów w obozie (taka opcja u kierownika) po prostu daje ci pinionżki

Wielkie dzieki :)

Jeszze 1 pytanko, czy w wersji 0066 lub na poziome Hard misje z Sarah sa pozniej? jestem w 4 rozdziale zrobilem wszystkie zadania dla Luthero ale nie daje mi misji z Sarah :(

Te questy są w 4 rozdziale :) a poza tym tak jak wspomniał kolega wyżej musiałeś ją wsadzić do paki

PS: Jak zatruć padlinę ścierwojada w quescie Triumf Nrozasa?

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy

Tak

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Tak

To spróbuj w GVE coś porobić xd

Co mam zrobić, żeby troll umarł od trucizny, dodaje do padliny połowę butelki i dalej po cichu odchodzę i troll nadal stoi w miejscu i nie chce nic zrobić dafuq?

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy

Tak

To spróbuj w GVE coś porobić xd

Co mam zrobić, żeby troll umarł od trucizny, dodaje do padliny połowę butelki i dalej po cichu odchodzę i troll nadal stoi w miejscu i nie chce nic zrobić dafuq?

Sprobje przez tego GVE :P znalzlem chyba jak dialog tylko jak klikam save nie zapisuej sie :/ co ja robie zle?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Zajebista modyfikacja, tak bardzo pozbawiona bugów - od mniej wiecej 5 postów co chwila widzę ,,użyj GVE"...

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Z takich pytan jak mam ukonczyc misje od bospera z lukiem i srebrem koragona niby podniosłem z tej skrzynki przy wejsciu do kanału i nie mam z nimi kwesti dialogowej.. chyba ze sa gdzie indziej te itemki?
Wersja 0066

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A zagadałeś do Andre o gildi złodzieji? jezeli nie to on ci powie o tym i pozniej idziesz do regisa i on ci powie co i jak. Sam myslalem dlaczego nie moge oddac luku bosperowi i jak pogadalem z andre to zadziałało u mnie.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Uzyj runy przed przywolaniem, nastenie przywolaj go i zacznij rozmowe, powinies teraz miec opcje w dialogu (uzyj mora ulartu)
Zrobiłem tak jak napisałeś i pojawiła mi się podczas rozmowy z demonem opcja złapania duszy. Użyłem jej ale po zabiciu go dalej nie mam jego duszy w ekwipunku. Nawet sprawdzałem przy chramie Beliara i tam też nic na to nie wskazuje żebym ją miał. Denerwuje mnie już to, bo piąty raz go zabiłem a trochę to czasu zajmuje.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
To musiałem za szybko do zlodzieji dolaczyc bo nie mam z nim zadnej odnosnie tego kwesti dialogowej

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no nie wiem próbuj wszystkich opcji w porcie ludzi pytaj bo moze ktos ci powie ze uciekal ktos z lukiem bospera do morza bo na 100% ktos mowil to

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Nie mogłem w żaen sposób poradzić sobie z zabraniem tego talerza ze skrzyni w koszarach. Zawsze ten strażnik koło andre wyczajał, że majstuję przy skrzyni. Zabiłem go więc jak nakrył mnie podczas kradzieży i problem zniknął. Nie musiałem nawet płacić żadnej kary - nikt nic nie widział :)
Onar chce abym oczyścił kryptę z potworów. Chodzi o tę pierwszą czy obie?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej jest jakiś sposób na pokonanie Kruka 2raz. Walczę z nim zabieram mu tylko 2k hp z 20k i mnie zabijam, nie idzie z nim wygrać a moja postać to koks 1700hp  250siły i broń 300dmg. Powinienem z nim wgl. walczyć?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mogłem w żaen sposób poradzić sobie z zabraniem tego talerza ze skrzyni w koszarach. Zawsze ten strażnik koło andre wyczajał, że majstuję przy skrzyni. Zabiłem go więc jak nakrył mnie podczas kradzieży i problem zniknął. Nie musiałem nawet płacić żadnej kary - nikt nic nie widział :)
Onar chce abym oczyścił kryptę z potworów. Chodzi o tę pierwszą czy obie?

Tą 2 co jest ukryta komnata w środku. ale tylko musisz okolice jej nie srodek

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Ale dziwe bo zazwyczaj te srebra były oznaczone inaczej niż zwykle a teraz to tylko mam te normalnie
BTW teraz nie będzie można przejść  pustyni w 2 rozdziale na 2 poziomie nie? Bo savy nie działają podczas walki chodzi mi o woja . Chodzi mi o moment z golec em tym bosem i mini sniacych

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ktoś wie, gdzie można dostać księżycowy kamień ? Zebrałem już z pustyni Adanosa? Gdzieś indziej gdzie mogę się dostać w 3 rozdziale?

0 użytkowników
Do góry