Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8851567 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8851567

Odpowiedzi 37317

Smoczy_Wojownik

Smoczy_Wojownik

Użytkownicy
posty35
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Strażnik Świątynny idzie w manę, siłę i broń dwuręczną?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można zaoferować coś innego dla Eligora poza utratą połowy HP.... ?

nie

Jak zabijesz śniącego to te HP możesz odzyskać od Netbeka, o ile dobrze pamiętam.

I to z nawiązką

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, żarty się skończyły jakieś rady na Poszukiwaczy? :D Dwa szkielety na raz + napieprzanie piorunami trochę daje w kość. Czy zostawić ich i robić inne questy?

I potwierdzam by zdobyć poświęcony miecz z rudy za darmo wystarczy pobić paladyna w forcie Azgan nad bramą. Za darmo mieczyk 230/100 ( naostrzony ) :).

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd brać metalowe pręty? Jest ich jakoś strasznie mało, ciągle mi brakuje.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@TheMrFalwack

Można wydobywać rudę z np. jaskini gdzie w NK była orkowa broń koło Khorinis. Snipes tego uczy na farmie Lobarta, wytapiania prętów uczy Viper u Kardiffa.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale to dopiero po zdobyciu dla nich worka z rudą? Bo jak babcie kocham, nie miałem takich opcji ani u Snipesa ani u Vipera ;x

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
wystarczy pobić paladyna w forcie Azgan nad bramą
Innos ci tego nie daruje !

Ale to dopiero po zdobyciu dla nich worka z rudą? Bo jak babcie kocham, nie miałem takich opcji ani u Snipesa ani u Vipera ;x
Proponuje na początek pogadać z Haradem o możliwości nauki u niego kowalstwa. Dopiero po tym powinieneś dostać możliwość nauki u Snipesa i Vipera. Będzie u Harada odpowiednia kwestia dialogowa w której powie nam że ktoś z dawnych wytapiaczy może nas uczyć.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U Harada to ja jestem czeladnikiem. Nauczył mnie jedynie mieczy do El Bastardo i teraz z kowalstwa nie mówi już nic, tylko uczy siły.
Może trzeba mu ten naszyjnik najpierw oddać?
W każdym razie jutro zerknę.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xardas33
Niech mi lepiej powie co z poszukiwaczami zrobić :D.

@TheMrFalwack
Raczej nie trzeba tego naszyjnika oddawać. Jeśli masz jakiekolwiek opcje dialogowe z Viperem czy Snipsem to je wykorzystaj, ja nie miałem z tym problemów.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, żarty się skończyły jakieś rady na Poszukiwaczy? :D Dwa szkielety na raz + napieprzanie piorunami trochę daje w kość. Czy zostawić ich i robić inne questy?

I potwierdzam by zdobyć poświęcony miecz z rudy za darmo wystarczy pobić paladyna w forcie Azgan nad bramą. Za darmo mieczyk 230/100 ( naostrzony ) :).

i co on cie nie spala????

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na trolle wojownikiem? W NK przy odskoku w tył nie zadawały obrażeń a tu tak miło już nie jest.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kusze/łuki. Ew. poziom master w jedno/dwurecznych i spam ctrl + strzalka w gore.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Sory pomylilem się! Masz porozmawiać z Bennetem o nauce kucia a później masz kwestie dialogową o czym czy ktoś może nauczyć cię wytapiania i on mówi że musisz poszukać wytapiaczy z GD. I dopiero wtedy napewno masz u Vipera opcję nauki wytopu stali i magicznej rudy i chyba u Snipesa Wydobycie

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Wykonywał ktoś zadanie które otrzymaliśmy od Parlana wkradając się do klasztoru? Jest jakaś solucja tutaj?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy

i co on cie nie spala????

Jeśli jesteś paladynem - nie.

A co z tymi poszukiwaczami, rzeczywiście są mocni czy po prostu ja jestem cienki? :D

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Apprentice

A co z tymi poszukiwaczami, rzeczywiście są mocni czy po prostu ja jestem cienki? :D

Jesteś cienki :D

Jak widzisz poszukiwacza strzel z kuszy i stan za drzewem tak zeby nie mial czystego pola strzalu. Szkieleta pokonasz na spokojnie a pozniej na biegu zachlastaj poszukiwacza.

Smoczy_Wojownik

Smoczy_Wojownik

Użytkownicy
posty35
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może ktoś streścić, czy opłaca się pójść w stronę strażnika świątynnego?
Jak najlepiej dysponować statami jako strażnik świątynny?
Czy jego zaklęcia są bardzo wymagające i sensowne, czy lepiej skupić się na broni i sile?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cooba
Tak myślałem, zresztą mam całe GD do zrobienia jeszcze to z nimi sobie pogadam. A z tego co na razie z nimi walczyłem, to po zaatakowaniu ich kuszą odnawiają sobie życie, więc śmiesznie.

A Bezi w zbroi rycerza wygląda jakby nie uciekł z GD, a z obozu koncentracyjnego, taki chudy jest :D. Aż jestem w szoku jak dobrze i dopracowanie wyglądały zbroje ciężkiego strażnika miejskiego/wodnego kręgu/mistrza assasynów.

@Smoczy_Wojownik
1. Nie grałem nim nigdy, ale wydaje mi się, że ani nie ucierpisz ani nie staniesz się nagle wielkim koksem. Ja bym powiedział że to taki odpowiednik Paladyna, tzn. siła/mana, kiedyś się nie opłacało nim grać bo najlepszą zbroję dostawał dopiero w 7 rozdziale, ale teraz na pewno to naprawili.
2. Jak chcesz grać w walce wręcz to proste, siła. Na łatwym nie ma co kombinować.
3. Tego nie wiem.

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cooba
Tak myślałem, zresztą mam całe GD do zrobienia jeszcze to z nimi sobie pogadam. A z tego co na razie z nimi walczyłem, to po zaatakowaniu ich kuszą odnawiają sobie życie, więc śmiesznie.

Kusza go pacnij tylko po to zeby z toba nie zagadal i nie rzucił opentania, wtedy on pusci szkieleta, myk za drzewo zabijasz szkieleta... no a poszukiwacza to trzeba zabic dwa razy... z czasem uda Ci sie to na raz ale trzeba miec b dobry miecz

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Czemu nie mogę dołączyć do gildii złodziei? Jestem nekromantą a Cassi coś nie pasuje. Prócz nich kto uczy otwierania zamków

0 użytkowników
Do góry