O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8861221
Odpowiedzi 37317
tldr
Apprentice
Morty
Srebny miecz na duchy który jest do zdobycia w jaskini bolu
Smoczy_Wojownik
ko19m
I jeszcze jedno pytanie: Czy na łatwym poziomie wydanie 25 punktów nauki na zręczność i następnie zmiana zdania, apropos kierunku rozgrywki, byłaby bardzo bolesna?
Cytat: Smoczy_Wojownik w 2016-11-16, 21:14I jeszcze jedno pytanie: Czy na łatwym poziomie wydanie 25 punktów nauki na zręczność i następnie zmiana zdania, apropos kierunku rozgrywki, byłaby bardzo bolesna?latwy jest mega latwy i nie ma co filozofowac. Mozesz robic co chcesz i budowac co chcesz bo ten poziom jest tak latwy ze az plakac sie chce.
Czemu jak o północy poszedłem za domek sędziego to nie było tam Wambo ani zabójcy? Zrobiłem zadanie od Gerbrandta i powiedział mi o co chodzi.
Cytat: tldr w 2016-11-16, 21:52Cytat: Smoczy_Wojownik w 2016-11-16, 21:14I jeszcze jedno pytanie: Czy na łatwym poziomie wydanie 25 punktów nauki na zręczność i następnie zmiana zdania, apropos kierunku rozgrywki, byłaby bardzo bolesna?latwy jest mega latwy i nie ma co filozofowac. Mozesz robic co chcesz i budowac co chcesz bo ten poziom jest tak latwy ze az plakac sie chce.A gdzieś tu, w tym temacie, słyszałem ostatnio zdanie, że "Nawet Łatwy jest cięższy od Nocy Kruka..."A widzę, nie ma czym się przejmować...To fajnie, na łatwym można się zapoznać z grą, a potem przejść drugi raz na cięższym poziomie, tym razem na poważnie, podoba mi się to.
Na latwym z palcem w D...
bestiary
rerkus