Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8861221 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8861221

Odpowiedzi 37317

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Taaa. Szczególnie nie mając zajebistej kuszy i mocnego DEF. Wiesz jak mocno biją szkielety o nazwie "Guardian Ancients"? A jak napierdalają magowie nieumarli? Na poziomie normal mając 5x przekutą zbroje paladyna takie hity dostawałem że szkoda gadać.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tldr

Czyli w Returningu standard :D. To robię parę questów w GD i lecę do trzeciego rozdziału. Jeśli dobrze rozumuje, to jeśli zostanę paladynem/rycerzem to będę mógł nosić miecze paladynów 200/100.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak zostajesz palkiem i dostajesz możłiwość poswiecenia miecza ale tez zbroi. Naucz sie przekuwania do maxa u kowala strazy, potem harad cie uczy przekuwania zbroi paladyna i zapierdalasz na pielgrzymke do klasztoru swiecac miecz i 5x przekuta zbroje paladyna. Ja bym na twoim miejscu zatroszczyl sie o 3 miecze: 1. Poswiecony miecz paladyna, 2. Srebny miecz na duchy ktory jest do zdobycia w jaskini bolu 3) Miecz na undedy do zdobycia w zatopionej wiezy xardasa, klucz ma xardas a jest to powiazane z innym questem ktorego nie pamietam.

I co najwazniejsze: przekuta zbroja palka nie spala przy zdejmowaniu

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Srebny miecz na duchy który jest do zdobycia w jaskini bolu
Możesz coś więcej napisać o tym mieczu , bo udało mi się znaleźć srebrny miecz 1h w opuszczonej kopalni ( jak się idzie do górniczej doliny), i srebrny 2h tam gdzie był oddział Silvestra .

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tldr
A nie będę płacił za poświecenie. W Forcie Azgan jest koleś nad bramą którego można pobić i zdobyć jego miecz. Nie wiem czy założenie go też mnie zabije jako paladyn, ale zobaczymy :D. A pamiętasz co jest potrzebne do przekuwania zbroi rycerza? To samo co w Returningu 1?
3. To chyba z Unlimited Power.

Smoczy_Wojownik

Smoczy_Wojownik

Użytkownicy
posty35
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U kogo, oprócz Groma, mógłbym się nauczyć myślistwa na początku gry?

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Jakiej potki nauczyć się u Constantina jako nekromatna? Te 3 początkowe.

Smoczy_Wojownik

Smoczy_Wojownik

Użytkownicy
posty35
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I jeszcze jedno pytanie: Czy na łatwym poziomie wydanie 25 punktów nauki na zręczność i następnie zmiana zdania, apropos kierunku rozgrywki, byłaby bardzo bolesna?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Smoczy_Wojownik
Tak, umrzesz od tego :D.

Na łatwym to żadna strata. A co do innych nauczycieli - Gaan, Grimbald koło Czarnego Trolla.

@ko19m
Za każde dostajesz INT z tego co pamiętam, więc ile możesz to się ucz.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sorry pomylilem sie w jaskini bolu nie bylo zadnego miecza tylko oczywiscie w kopalni zlota w GD (lacznik miedzy Khorinis a GD)
A co do przekuwania to potrzebujesz sztab z magicznej rudy.

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Czemu jak o północy poszedłem za domek sędziego to nie było tam Wambo ani zabójcy? Zrobiłem zadanie od Gerbrandta i powiedział mi o co chodzi.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I jeszcze jedno pytanie: Czy na łatwym poziomie wydanie 25 punktów nauki na zręczność i następnie zmiana zdania, apropos kierunku rozgrywki, byłaby bardzo bolesna?

latwy jest mega latwy i nie ma co filozofowac. Mozesz robic co chcesz i budowac co chcesz bo ten poziom jest tak latwy ze az plakac sie chce.

Smoczy_Wojownik

Smoczy_Wojownik

Użytkownicy
posty35
Profesjabrak
  • Użytkownicy

latwy jest mega latwy i nie ma co filozofowac. Mozesz robic co chcesz i budowac co chcesz bo ten poziom jest tak latwy ze az plakac sie chce.
A gdzieś tu, w tym temacie, słyszałem ostatnio zdanie, że "Nawet Łatwy jest cięższy od Nocy Kruka..."
A widzę, nie ma czym się przejmować...
To fajnie, na łatwym można się zapoznać z grą, a potem przejść drugi raz na cięższym poziomie, tym razem na poważnie, podoba mi się to.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czemu jak o północy poszedłem za domek sędziego to nie było tam Wambo ani zabójcy? Zrobiłem zadanie od Gerbrandta i powiedział mi o co chodzi.

Spróbuj o godzinach 22-23, ewentualnie dzień później.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy

A gdzieś tu, w tym temacie, słyszałem ostatnio zdanie, że "Nawet Łatwy jest cięższy od Nocy Kruka..."
A widzę, nie ma czym się przejmować...
To fajnie, na łatwym można się zapoznać z grą, a potem przejść drugi raz na cięższym poziomie, tym razem na poważnie, podoba mi się to.

Noc Kruka to zupelnie inna gra. Nie patrz na Returninga a zwlaszcza Returninga 2 pod katem nocy kruka bo to zupelnie inna bajka. W nocy kruka wbijasz jakis 6 lvl i juz jestem wielkim "magiem ognia" a  w returnie lepiej sie napocic na jakis 16-19 lvl zanim ukoczysz 1 rozdzial. Wyobrazasz sobie isc do jarkendaru z armorem ktory ma ponad 100 ochrony do statystykw NK? A zbroja od asmala przywodcy zabojcow tyle ma i ja z nia szedlem  w 2 rozdzial. A taka zbroja w czystym nk to gdzies 3-4 rozdzial.

Smoczy_Wojownik

Smoczy_Wojownik

Użytkownicy
posty35
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znając mnie, będę miał jakiś 25, skoro mówisz, ze średnia to 16-19... Mam przykry syndrom robienia wszystkiego, co jest możliwe do zrobienia w danej chwili... To marnuje sporo czasu, ale sprawia mi przyjemność xD

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na latwym z palcem w D wbijesz powyzej 20 lvl. Ja na swoim save na normalu wbilem 4 zanim wszedlem do miasta.

Smoczy_Wojownik

Smoczy_Wojownik

Użytkownicy
posty35
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na latwym z palcem w D...
Czy ma na imię Dexter?
Mówisz o Diego.

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Można zaoferować coś innego dla Eligora poza utratą połowy HP.... ?

Procesor: i9-7900X
Grafika: GTX 1080 ti
Ram: 64gb

rerkus

rerkus

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabijesz śniącego to te HP możesz odzyskać od Netbeka, o ile dobrze pamiętam.

0 użytkowników
Do góry