Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8936184 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8936184

Odpowiedzi 37317

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Panowie, wy też tak macie że od 4 rozdziału spada reputacja u Orków jak się ich gdziekolwiek wybija?

Pokora22

Pokora22

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możesz uwolnić jego dusze. Za pokonanie jej dostaniesz 20k expa i +5LP . (Wojownikiem ciężko bo stojąc kolo niego mniej więcej co sekundę dostajesz obrażenia)

Da się go zabić? Próbowałem, ale nie zadawałem żadnych obrażeń, mimo, że wcześniejszą walkę skończyłem w parę sekund.

Nie zadawałes zadnych obrazen poniewaz jest duchem takze zwykla bron nie podziala :P

No fakt. Teraz lepiej. Zapomniałem, że demony nie zadają magicznych obrażeń.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Jak ruszyć wątek z lasem assasynów dałem Gonzalezowi miecz assasyna.

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ona jest oznaczona taka magiczna krata i stoi przed nią Strażnik.

A jak się dostać za kratę? Trzeba wybić orków?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Nie, musisz nacisnąć na taka kolumnę obok, jeśli dostałeś klucz od je ur thralla wie kto jak ruszyć wątek z asasynami?

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie, musisz nacisnąć na taka kolumnę obok, jeśli dostałeś klucz od je ur thralla wie kto jak ruszyć wątek z asasynami?

3 rozdział, Baal Namib w obozie bractwa, quest Missing Novices

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Haluxd gdzie wypada ..
Fang sleeper ?

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Sereith123

Sereith123

Użytkownicy
posty25
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, 2 szybkie pytanka :)
- Gdzie znaleźć "Slokers"
- Może mi ktoś podać lokalizacje stworów od których można zabrać trofeum, jednego znalazłem obok słonecznego kręgu.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Jak zabijesz jednego to weź jego skórę i tyle, wystarczy jednego zabić ;)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Pytanko z czystej ciekawości: znalazł ktoś może mieczyk o nazwie "Deathly"? (340 obr, 50ogn) Jeśli tak, to gdzie? :D

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

SonGoku

SonGoku

Użytkownicy
posty123
Propsy46
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanko z czystej ciekawości: znalazł ktoś może mieczyk o nazwie "Deathly"? (340 obr, 50ogn) Jeśli tak, to gdzie? :D

Spoiler
Ze śniącego dropi

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Ja mam taki mały problem jak zrobić zadanie "Night Noices" Kompletnie tego nie rozumiem, z treści wynika, że mam sprawdzić co się dzieje w jaskini za nowicjuszami z sekty tam obok czarnego trolla, no to zakradam się do jaskini wieczorem i nic. I takie pytanie jak ruszyć wątek z assasynami, gadałem z Balamem, zresztą to dla niego robię to głupie zadanie ostrzegłem ich o ataku i co dalej?

Pokora

Pokora

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
- Może mi ktoś podać lokalizacje stworów od których można zabrać trofeum, jednego znalazłem obok słonecznego kręgu.

U mnie slokers był niedaleko tego samotnego myśliwego na wzgórzu przy mieście. W stronę latarni i w prawo całkiem ścieżką dalej. Co do trofeów to jest ich trochę, 2 fajne są np na pustyni.

Ja za to pytanie odnośnie modlenia się (znowu). Nie mogę nic więcej wyżebrać od Beliara, bo mi mówi, że nie jestem jeszcze gotów. Musi minąć ileś czasu, czy to zależne od poziomu, czy rozdziału?

SonGoku

SonGoku

Użytkownicy
posty123
Propsy46
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

U mnie slokers był niedaleko tego samotnego myśliwego na wzgórzu przy mieście. W stronę latarni i w prawo całkiem ścieżką dalej. Co do trofeów to jest ich trochę, 2 fajne są np na pustyni.

Ja za to pytanie odnośnie modlenia się (znowu). Nie mogę nic więcej wyżebrać od Beliara, bo mi mówi, że nie jestem jeszcze gotów. Musi minąć ileś czasu, czy to zależne od poziomu, czy rozdziału?
Jesli chodzi ci o dary beliara te za karme to co 10 lvli mozesz jeden.

@Draks
Spoiler
Po 24 uzyj zwoju przemiany w chrzaszcza(przed wejsciem do jaskini) wejdz tam i jak ci sie pojawi wpis w dzienniku to wejdz do tego pierwszego pomieszczenia za drzwiami  i ubij to co znajdziesz

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Zauważyłem, że w 4 rozdziale zaczyna spadać reputacja orków za ich wybijanie. Czy mogę najpierw wybić wszystkich orków w różnych lokacjach a dopiero później nabić reputację do wejścia do Ur-Thralla czy w tym wypadku reputacja osiągnie -100 i przepadnie mi ten wątek i świątynia śniącego?

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie można znaleźć fellangora - związanego z zadaniem dar szaleńca?

edit: dobra już mam.

Sereith123

Sereith123

Użytkownicy
posty25
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zna ktoś może lokalizacje demona dla zadania od Dagotha ? Potrzebował bym również wiedzieć gdzie znaleźć jakiś dobry mieczyk, najlepiej pod zręke, mój obecny do Berserkers Rage  nie daje powoli rady :P

Gyoshi

Gyoshi

Użytkownicy
posty35
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jeżeli chodzi o Luciana to jest w kotlince w jaskini tam gdzie był lester na początku gry

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak złapać dusze senyaka? Mam runę od  beliara, szpon oraz krzyż południa. Przywołuje demona za pomocą smoczego rogu, gadam z nich chwytając jego dusze, podczas walki używam runy niszczącej. Ale z demona wypada tylko krew, serce, esencja i zwój z zaklęciem. Żadnego kryształu duszy. Coś robie nie tak?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie gadam z nim chwytajac jego dusze? Musisz uzyc runy Mora Ultaru przed walka lub w trakcie.

0 użytkowników
Do góry