O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8347548
Odpowiedzi 37317
xardas33
Dzięki Innosowi(?), że te forum jest tak aktywne. Poważne pytanie: skąd wziąć zwoje do nauki czarów Stonnosa? W bractwie nikt nic takiego nie sprzedaje, i nie widziałem nigdzie indziej poza zapomnieniem i snem. I przy okazji, czytałem, że w poprzednim Returning była runa telekinezy; w 2.0 jest przesunięta do wyższych kręgów (5/6), czy nie ma jej wcale?
Pokora22
Cytat: Pokora22 w 2016-10-23, 21:02Dzięki Innosowi(?), że te forum jest tak aktywne. Poważne pytanie: skąd wziąć zwoje do nauki czarów Stonnosa? W bractwie nikt nic takiego nie sprzedaje, i nie widziałem nigdzie indziej poza zapomnieniem i snem. I przy okazji, czytałem, że w poprzednim Returning była runa telekinezy; w 2.0 jest przesunięta do wyższych kręgów (5/6), czy nie ma jej wcale?A sprawdzałeś u Baal Tyona? odnośnie run bractwa nic nie wiem.
tldr
lukee
Draks
Nubuku
Szkoda, myślałem, że da radę go w 3 jakoś rozłożyć. Bo chciałem skończyć z nim wątek i zrobić cały z S'neyakiem, żeby w rozdziale 4 dostać łup za niego jeszcze raz
SonGoku
Co poza HP daje poświęcanie dusz Beliarowi? Wyświetla 'bonus +xxx', ale nie mam pojęcia do czego ten bonus... ani karma, ani żadne staty mi się nie zwiększają z tego co widze.
bestiary
Asauke
1000 dusz =+10 do głównej statystyki. Nie wiem jak z maną bo nie pamiętam ale moim zdaniem powinno byc wiecej ale czy tak jest musialbym sprawdzic