Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8347548 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8347548

Odpowiedzi 37317

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Dzięki Innosowi(?), że te forum jest tak aktywne. Poważne pytanie: skąd wziąć zwoje do nauki czarów Stonnosa? W bractwie nikt nic takiego nie sprzedaje, i nie widziałem nigdzie indziej poza zapomnieniem i snem. I przy okazji, czytałem, że w poprzednim Returning była runa telekinezy; w 2.0 jest przesunięta do wyższych kręgów (5/6), czy nie ma jej wcale?
A sprawdzałeś u Baal Tyona? odnośnie run bractwa nic nie wiem.

Pokora22

Pokora22

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki Innosowi(?), że te forum jest tak aktywne. Poważne pytanie: skąd wziąć zwoje do nauki czarów Stonnosa? W bractwie nikt nic takiego nie sprzedaje, i nie widziałem nigdzie indziej poza zapomnieniem i snem. I przy okazji, czytałem, że w poprzednim Returning była runa telekinezy; w 2.0 jest przesunięta do wyższych kręgów (5/6), czy nie ma jej wcale?
A sprawdzałeś u Baal Tyona? odnośnie run bractwa nic nie wiem.

Tak, byłem. Dostałem w sumie questa nowego (przebiegłem za szybko obok strażników wcześniej), może po ukończeniu dostane opcje.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Zakładam, że on będzie miał zwoje lub poprostu pojawi się odpowiednia opcja dialogowa :)

Panowie, ktoś ma pomysł jak pokonać kruka v2 magiem?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
W moim przypadku mag wody.

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja pokonałem kosturem z 4 rozdziału, jak 3 rozdział to pozdrawiam :)

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Szkoda, myślałem, że da radę go w 3 jakoś rozłożyć. Bo chciałem skończyć z nim wątek i zrobić cały z S'neyakiem, żeby w rozdziale 4 dostać łup za niego jeszcze raz :D

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Ktoś pisał w dziale "solucja + porady" o tym, że jak załatwimy go przed 4 rozdziałem to jak wejdziemy w 4 rozdział to jego trup będzie leżał po raz drugi z łupem.

Podobna rzecz była w returningu 1.

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Używał ktoś magiem runy Uriziel? Jakaś straszna lipa bo w wersji 61 nie jest obaszarowa i zadaje nędzne ~750 dmg z 320 int. Czy to jakiś zart  :ayfkm: ?

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Coz, 4 rozdzial i szpon z dusza 1k obrazen ma wiec:v  Runa z Urka jest useless chyba :x

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam też szpon z duszą, dla mnie obie runy kompletnie nieprzydatne, duża kulka zadaje 1850 w pełni naładowana, a na grupki lepsza i tak jest mała burza. Najbardziej mnie irytuje, że nie jest obszarowy ten spell.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Powiedzcie mi jak już zabiłem Hoshkara to mogę się wynosić ze świątyni? Bo widziałem tam kapliczki oraz mam wpis w dzienniku "Śniący" Co robić?

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Runa uriziela tylko w g1 była obszarowa. Od pierwszego returninga ta runa była jedno celowa. Ale powinni to zmienić, bo po co nam taka jak jest skoro mamy szpon?

Pokora22

Pokora22

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co poza HP daje poświęcanie dusz Beliarowi? Wyświetla 'bonus +xxx', ale nie mam pojęcia do czego ten bonus... ani karma, ani żadne staty mi się nie zwiększają z tego co widze.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szkoda, myślałem, że da radę go w 3 jakoś rozłożyć. Bo chciałem skończyć z nim wątek i zrobić cały z S'neyakiem, żeby w rozdziale 4 dostać łup za niego jeszcze raz :D

Ja go zajebałem grając nekro w 2 rozdziale na poziomie normalnym. Generalnie nie polecam aż tak bardzo isc do pustyni adanosa w 2 rozdziale innymi klasami niz nekro. Zeby przejsc pustynie Adanosa grajac nekro to trzeba operowac zombiakami i miec wyuczona sankte omen.

Co do senyaka to ja to pisalem. Wrocilem do Jarka w IV rozdziale i trup senyaka lezal znowu z dropem do podniesienia. Nie wiem na ile to bug a na ile szczescie ale rzeczywiscie - tak bylo, nie zmyslam. :lol:

Co do run to zarowno runa urizieia jak i runa ze szponu to dwa bezuzyteczne smieci ktorymi praktycznie w ogole nie gralem, grajac magiem. Zaluje ze postanowilem oslabic te bronie na rzecz run.

SonGoku

SonGoku

Użytkownicy
posty123
Propsy46
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co poza HP daje poświęcanie dusz Beliarowi? Wyświetla 'bonus +xxx', ale nie mam pojęcia do czego ten bonus... ani karma, ani żadne staty mi się nie zwiększają z tego co widze.
1000 dusz =+10 do głównej statystyki. Nie wiem jak z maną bo nie pamiętam ale moim zdaniem powinno byc wiecej ale czy tak jest musialbym sprawdzic

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Quest z Loą kończy się na tym ,że ona odchodzi z latarni ? Później niczego nie ma ?

Już ogarnąłem. Wystarczyło wyjść i skręcić w prawo na skraj latarni,scenka włączy się wtedy automatycznie.

Procesor: i9-7900X
Grafika: GTX 1080 ti
Ram: 64gb

Asauke

Asauke

Użytkownicy
posty61
Propsy14
  • Użytkownicy
Jak otworzyć skrzynie z klejnotami w ratuszu? Ognista pułapka zabija od razu gdzie mam prawie 1000hp.

Pokora22

Pokora22

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1000 dusz =+10 do głównej statystyki. Nie wiem jak z maną bo nie pamiętam ale moim zdaniem powinno byc wiecej ale czy tak jest musialbym sprawdzic
Czyli raczej nie ogarnę. Mora Ulartu czy jak jej tam nie chce mi się ciągle rzucać, a dusza Senyaka może się przydać gdzie indziej.

0 użytkowników
Do góry