Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8251694 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8251694

Odpowiedzi 37317

michalqq1

michalqq1

Użytkownicy
posty80
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nauczyłem się już tej runy , ale jest napisane ze nie mam wszystkich składników. no i właśnie nie wiem czy potrzebne są mi już sztabki magicznej rudy do zrobienia lepszej runy

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wygląda sprawa z runą, którą mamy dostać od Beliara za dostarczenie amuletu...? Trzeba mieć wymaganą liczbę karmy u niego? (mam 300). Po kliknięciu opcji dialogowej, uderza w nas piorun,pojawia się demon, który każe oddać szpon i... Nic. Amulet znika, runy brak.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Szpon wyrzuć z eq, a z Beliarem spróbuj parę razy, jest jakaś procentowana szansa, że się zgodzi.

Aaa, no i jaka gildia?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie mi się udało. Nie wiem, czy to kwestia % szansy czy nie - bo w wieży u Xardasa próbowałem ponad 10 razy. Zrezygnowałem, czekając na odpowiedź, i zająłem się zadaniami u Opiekunów... W Wieży Mgieł, u Creola, jest posąg Beliara - tam za pierwszym razem udało mi się uzyskać runę po modlitwie u niego. Jako paladyn.

@Edit: Nie mogę znaleźć sfery w obozie na bagnie... Czy została przeniesiona w inne miejsce, w porównaniu do poprzedniego Returninga?

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Właśnie mi się udało. Nie wiem, czy to kwestia % szansy czy nie - bo w wieży u Xardasa próbowałem ponad 10 razy. Zrezygnowałem, czekając na odpowiedź, i zająłem się zadaniami u Opiekunów... W Wieży Mgieł, u Creola, jest posąg Beliara - tam za pierwszym razem udało mi się uzyskać runę po modlitwie u niego. Jako paladyn.

@Edit: Nie mogę znaleźć sfery w obozie na bagnie... Czy została przeniesiona w inne miejsce, w porównaniu do poprzedniego Returninga?
Tak do kopalni żelaza orków :)

Malixer

Malixer

Użytkownicy
posty12
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie wiem czy już było ale dlaczego nie mogę dodać 5 punktów do siły jak mam 45? mam 30 punktów nauki i 300 złota więc to nie może o to chodzić.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Bo trzeba dodawać +1 do tam 50 punktów czy iluś tam, zabezpieczenie przed oszukiwaniem.

Post połączony: 2016-09-28, 22:33

A no to widzisz, Paladyn ma przesrane xd

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w wersji 0061 są zmienione zasady dodawania punktów intelektu? Czytałem, że np nauka alchemii daje punkty, w moim przypadku nie dodało nic.

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w wersji 0061 są zmienione zasady dodawania punktów intelektu? Czytałem, że np nauka alchemii daje punkty, w moim przypadku nie dodało nic.

Intelekt wzrasta dopiero po tym jak dołączymy do gildii magicznej. Książki i przepisy można ponownie przeczytać i nie tracimy inta ale niestety nauka alchemii bez gildii to strata bezpowrotna. Moim zdaniem to trochę bez sensu, no ale taki zamysl twórcy moda :)

Ecstasy

Ecstasy

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam mały problem z Lobartem na początku gry podchodzę do niego a on mi mówi że ukradłem jego strój farmera i zaczyna mnie bić. Sprawdziłem jego skrzynie gdzie jest ten strój farmera i tego stroju nie ma.

CCichociemny

CCichociemny

Użytkownicy
posty8
Propsy2
  • Użytkownicy
@Ecstasy Polecam przedostać się do miasta sposobem za 500PD, pójść do Ignaza, wziąć zadanie związane ze zwojem amnezji i użyć go na Lobarcie :)

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Takie pytanko czy opłaca się pakować w kondycję bo strasznie ona irytuje jak się ma 0 poziom normalny

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1 wyuczony punkt kondycji = 10 punktów na pasku. Regeneracja wynosi 10 % posiadanej kondycji, więc im więcej jej mamy, tym więcej będzie się jej odnawiać. Osobiście, by długo sprintować - wyuczyłem się jej.

212samuraj

212samuraj

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak pokonać strażników na pustyni adanosa co wyglądają jak śniący w wersji 0.61?

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Można znaleśc ten młotek na kamienne strażniki? w Jarkendarze.. bo znalazłem jakiś tylko acient axe czy cos...

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Tak, ale dopiero po ucieczce Kruka.l

zielakxar

zielakxar

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy gdybym chciał ukończyć grę walcząc tylko bronią jednoręczną pod zręczność to czy w późniejszych rozdziałach znajdę odpowiednio silne rapiery w porównaniu do zwykłych 1 i 2h broni na siłę?
Założenie jest takie by nie utrudnić sobie bardzo rozgrywki - możliwe? Czy w pewnym momencie po prostu będę w taki sposób musiał używać znacznie słabszych broni bo nie będzie mocnych odpowiedników pod zręczność? Gram na poziomie normalnym.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najemnik nadal najbardziej "OP" na woja?

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Jak pojechać smoka Azoga w II rozdziale grając strażnikiem miejskim ?

Tigorner

Tigorner

Użytkownicy
posty11
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuję owczych skór dla strażnika z obozu bractwa.

Pytanie więc mam, gdzie je mogę kupić, albo EWENTUALNIE gdzie mogę łatwo owce zaszlachtować? (wszystkie skóry owiec co znalazłem lub z misji Balthazara  to sprzedałem w obozie myśliwych)

0 użytkowników
Do góry