pytanko:
Mój problem jest następujący: robiłem parę questów dla gildii złodzieji. Następnie xardaś - szata nowicjusza, bo bez armora pokonać tych bandytów co mają notatkę harvola było niemożliwe.
następnie attila, klucz do kanałów i quest na pierścień. Tutaj trochę odpuściłem gildię złodzieji, porobiłem masę innych zadań, podbiłem lvle i tak dalej. Po jakimś czasie wracam z pierścieniem do Cassi, a ta picza mi mówi że pierścień ok, ale nie może mi zaufać. (rozumiem że chodzi o to że chcę być magiem czy jak?)
i tutaj problem, bo nie nauczą mnie włamywania. Z thorbenem też przesrałem sprawę, bo wydębiłem od gritty kasę. A księgi lehmara bez otwierania zamków też nie wyłuskam, aby zdobyć zaufanie stolarza.
Wiem że mam max 10h w grze, ale nie chce mi się zaczynać od początku. Więc jest może jeszcze jakiś nauczyciel?
brak otwierania zamków zamknęło mi m. zadania dla galaharda (trzeba tutaj 4 listy a nie 3, więc brakuje mi tego od lutero. Po zabiciu go nie miał weksla w eq, więc pewnie jest w jednej z jego skrzyń)
czy idzie kogoś jeszcze dorwać w 1 rozdziale kto uczy otwierania zamków?
W sumie jest też 2 problem: int. Nauczyłem się z 10 rzeczy od myślwych, a nie podskoczył mi int ani o pkt. Dodatkowo mam bicie miecza na el bastardo (więc 5 pkt z samego tego powinno dojść) oraz przynajmniej ze 3 receptury warzenia potków, jakąś tam umiejkę od węża a int stoi 10, tyle ile nabiłem z książek. co się dzieje?