Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8380410 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8380410

Odpowiedzi 37317

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@bcklvr jest gdzieś spis broni które można zdobyć/znaleźć? :D Chciałbym popatrzeć, bo nie mogę się zdecydować, czy grać łukami (ulubiona broń w podstawce :D), 2h pod zręczność czy 2h pod siłe.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@pitappl
Co do trawy to jest taki pliczek nograss.vdf, który całkowicie usuwa całe to zielsko - ja osobiście zainstalowałem jak tylko zobaczyłem ile tego jest po wyjściu od Xardasa.

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
btw Co warto zrobić w 1 rozdziale? Dołączyć do gildii złodziei i gildii kupców? Coś oprócz tego?

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
do złodziei, kupców, myśliwych, zabójców najlepiej w I rozdziale w sumie, do tego 2 zadania od opiekunów możesz w I rozdziale zrobić bez problemu. a co do grania czy sila czy zreka... jak pod zreke idziesz to nie ma sensu tylko pakowac w bronie 2h czy 1h, najlepiej sie gra walka wrecz + łuk, albo jak pod siłe idziesz to 1h/2h + kusze.
Spisy gdzieś były, musisz poszukac bo juz nie pamietam gdzie.. ale eksplorujac teren i wazniejszych bossów na ktorych predzej czy pozniej bedziesz musial wpasc to bronie znajdziesz ;) @pitappl

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@bcklvr dzięki wielkie, to chyba robię zręczność 2h+łuk :D. A jeszcze jedno, jest jakieś znaczenie kolejności dołączania do gildii?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie trzeba rzucic mieso dla cieniostwora u assasynow?

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak wejdziesz do tej jaskinii i zejdziesz na sam dol, masz tam spory jakby plac okrągły. połóż je gdzieś na środku po prostu i przespij sie godzine czy dwie (poproboj to raczej w nocy, nie wiem jakie godziny dokladnie ale miedzy 23-3 najlepiej). pojawi sie jakby w jednej z odnóg tych mini jaskiń.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Gówno prawda za przeproszeniem, mięsa trzeba po prostu użyć w ekwipunku a nie wyrzucać, wystarczy to zrobić w największej otwartej przestrzeni na dole, Muritan pokaże się od razu niezależnie od godziny.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to cofam. ja zawsze wyrzucałem (może jednak też klikalem :D) i działało. Apropo godziny, to w sumie nawet w dzienniku jest napisane że w nocy trzeba to chyba zrobić ;p

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Niby tak, ale wiadomo jak jest. Gameplay and Story Segregation™.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

wisnicki49

wisnicki49

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Czego dokładnie potrzebuje do wywarzania strzał? (Nauczyłem sie u Niclasa, ale nie umiem sie doczytać w dzienniku czego mi brakuje)
2. Czy opłaca się uczyć u bospera wytwarzania łuków?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
1. Musisz ściąć "young tree", następnie piłujesz to drzewo na "log". Dalej na "workbenchu" wytwarzasz podstawę pod strzały i bodajże na kowadle groty (przynajmniej do bełtów tak jest, nie wiem czy do strzał leci identycznie). Na koniec wytwarzasz strzały na specjalnym stole w domu Bospera/u myśliwych/w wieży Dextera. W skrócie potrzeba piły, młotka, stalowych prętów, drewna i młota kowalskiego.

2. Praktycznie wszystko w tej grze się opłaca :F.

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zwiększyć poziom jewelcraftigu? Zrobiłem z 6 pierścieni STALOWYCH i dalej mam poziom 'beginner'.

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie marnuj tych kamieni! To nie tak działa, musisz czekać na następny rozdział i normalnie uczysz się u Matteo za kasę i PN.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pierdol stalówkę, tylko pierścienie z rudy są prawilne

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok w 4 rozdziale miałem naukę na złote pierścienie. Potem w 5 rozdziale będą z rudy?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Gaxio

Gaxio

Użytkownicy
posty44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wersja 00.66.2 Witam , mam pytanko czy jest jakiś sposób aby zmienić podejście Gallahada do postaci . Mianowicie sytuacja jest taka ze jako nagrodę wybrałem od niego miksturę na statystykę i teraz jedyne co mogę zrobić to sprzedawać mu nietypowe książki . Czy jest sposób aby zmienić mu opcje na handel i naukę run?.

a i jeszcze jedno pytanko , czy może mi ktoś napisać lokalizacje obozów bandytów za ktorych dostaje sie nagrody od Lorda Andre? 

Zabiłem Dextera , Tego w jaskinia z ryba dla halvora , za miastem naprzeciwko statku paladynów , tego w dodatkowej części wyspy jak się idzie od xardasa , tego pod miastem w jaskini z bronią orka i tych co porwali gritte.

Z góry wielkie dzięki

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w AB miałem w 4 rozdziale już z rudy.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jeden obóz bandytów jest tam jak w podstawce był golem, jak się szło do magów wody z laresem i jeden jest za jaskinią saggity, musisz pójść trochę dalej

0 użytkowników
Do góry