Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8380359 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8380359

Odpowiedzi 37317

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no jak Ci brakuje dusz

to CI brakuje dusz :F

najpierw musisz ulepszyć normalnymi, potem duszą Senyaka
Aha kurde :D a do jakiego poziomu zwykłymi ulepszyć? :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Maksymalnego, rzecz jasna. xD Bodajże 300 dusz potrzebujesz.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

LordAleksander

LordAleksander

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, słyszałem że w 2 akcie w Górnieczej Dolinie można zdobyć pancerz magnata. Czy może mi ktoś dokładnie opisać jak go zdobyć. Bo kombinowałem cały dzień, i dupa z tego...

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę się nauczyć wyciagania rogu z czarnego trolla jaskiniowego gdyż nic mi nie dropi z nich oprócz zwykłego skóry i zębów... a potrzeba mi do questa z kuszą

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Leci chyba z trolla na pustyni i w Dolinie Cieni.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@LordAleksander
Spoiler
Po zagadaniu z kucharzem Kliffem odczekujesz ze 2 dni, wtedy dostaniesz questa, żeby go wyprowadzić do obozu Netbeka za palisadą. W nagrodę dostaniesz klucz do skrzyni na piętrze starego domu Ryżowego Księcia w NO, w środku będzie klucz do skrzyni z pancerzem - znajdziesz ją na szczycie wieży w zamku.

You didn't grow.
You didn't improve.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Ech znowu mam buga :( :(

Mianowicie Wenzel dał mi zadanie bym przyniósł mu zbroję i miecz , zebrałem je w jaskini za wodospadem i nie mam opcji dialogowej by oddać ekwipunek Wezelowi mimo że mam go w  ekwipunku :( Ilość bugów w tym modzie powala

:D

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ktos wie u kogo sprzedawac rude z swojego obozu? Hagen nie ma zadnych opcji na ten temat

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone  a dałeś mu jedzenie oraz broń? może najpierw trzeba te 2 rzeczy mu przynieść

Post połączony: 2018-05-02, 15:30
@Trumm bo chyba nie każdy czarny troll to jaskiniowy. ten róg na pewno ma młody jaskiniowy troll z wątku assasynów oraz pilnujący drzewa na pustynii, gdzie jeszcze są te trole to nie pamiętam

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie są fragmenty z pustyni te do otwarcia piramidy z berłem adanosa? Bo nie mogę znaleźć jednego :/

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone  a dałeś mu jedzenie oraz broń? może najpierw trzeba te 2 rzeczy mu przynieść

Post połączony: 2018-05-02, 15:30
@Trumm bo chyba nie każdy czarny troll to jaskiniowy. ten róg na pewno ma młody jaskiniowy troll z wątku assasynów oraz pilnujący drzewa na pustynii, gdzie jeszcze są te trole to nie pamiętam

Dałem mu jedzenie i broń ale już nieważne po wczytaniu i powtórzeniu 30 minut gry już normalnie oddałem wszystkie 3 zadania od Wenzela  :F Szkoda że przez bugi już jakieś 8h gry powtarzałem  :antyprops:

:D

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy wątek kruka, lasu assasynów można w AB spokojnie odłożyć na IV rozdział?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy wątek kruka, lasu assasynów można w AB spokojnie odłożyć na IV rozdział?
Dlaczego przecież jest to bardzo łatwy i przyjemny wątek :)
Mam problem w lesie, otóż kiedy chce zabrać niewolników do kopalni złota to po rozmowie z Joaquina ten zamiast iść  do jaskini Osira to stoi obok Tiamanta czy jak on tam ma, nie mogę ruszyć głównego wątku dalej przez tą sprawe

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Zaraz, zaraz. Przecież Joaquin nigdy nie stał koło Tiamanta. Po kolei:
Spoiler
1. Po zbadaniu kopalni rozmawiasz z Osairem.
2. Znajdujesz Joaquina przy posążku Beliara, wyduszasz od niego list.
3. Składasz pełen raport Haniarowi.
4. Wracasz do jaskini Osaira, stoi tam Joaquin z niewolnikami, rozmawiasz z nim i odprowadzasz.

You didn't grow.
You didn't improve.

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Trumm
ja go zabiłem przy kapliczce, bo przez opcję wyduszenia listu zabrałem mu list ale od razu Bezi mu go oddawał i nie miałem opcji go przeczytać i mieć nowego wpisu w dzienniku...

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zaraz, zaraz. Przecież Joaquin nigdy nie stał koło Tiamanta. Po kolei:
Spoiler
1. Po zbadaniu kopalni rozmawiasz z Osairem.
2. Znajdujesz Joaquina przy posążku Beliara, wyduszasz od niego list.
3. Składasz pełen raport Haniarowi.
4. Wracasz do jaskini Osaira, stoi tam Joaquin z niewolnikami, rozmawiasz z nim i odprowadzasz.
No własnie jak wyduszam list ze niby chce tylko zobaczyc pokazuje go i mowi ze bedzie czekal w jaskini osaira, jak mowie haniarowi co odkryłem kaze mi jeszcze szukac i co mu dupe zawracam... dziwne cos to jest bo jak ostatnio robiłem to pamietam ze nie mialem zadnego problemu

Dobra teraz jak pogadałem jeszcze raz z Haniarem to niby ruszylo i przeteleportował się do jaskini Osira.

LordAleksander

LordAleksander

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kolejny problem. Wykonałem zadanie dala Klifa, a on mi dał ten klucz do skrzyni w Nowym Obozie. W tamtej skrzyni był kolejny klucz. Tamten klucz był do skrzyni w wieży w zamku. I tu jest problem. W tamtej skrzyni ( W zamku ) miał być pancerz magnata, a były tylko 600 bryłek rudy, kilka badziewi oraz notatka Gomeza że pozwala naprawić swój pancerz ( Czy coś w tym stylu ) I ja się pytam gdzie ten pancerz?! Dodam że gram na wersi 66.2 z Alternative Balanse. Czyżby został usunięty?? Proszę o odpowiedź...

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Jao
Joaquin stoi obok Tiamanta po dialogu przy kapliczce Beliara na temat listu - Osair dał mu zadanie dostarczenia listu. Dopóki z kimś tam, prawdopodobnie Gonzalesem się nie pogada to Joaquin stoi w pokoju Tiamanta.

I przy okazji moja dzienna porcja pytań :F :
1. Mam zadanie od Saturasa na temat mocy bagiennego ziela, gadałem z zielarzem niedaleko Słonecznego Kręgu i mam znaleźć artefakt - gdzie go szukać?
2. W piątym rozdziale Saturas kazał mi pogadać z Quarhodronem, gdzie ja tego dziada znajdę? Szukałem notatki od Myxira, którą się go przywoływało, ale gdzieś wyparowała.
3. W górach orków za Wolną Kopalnią potrzeba bodajże szaty orkowego szamana, którą daje Hosh-Nar za zabicie demona. Problem w tym, że mi jej nie dał, bo za wcześnie poszedłem do Ur-Thralla, nie dostałem questa i musiałem się bawić w GVE. Domyślam się, że to zamyka pokojową opcję rozwiązania wątku i pozostaje posiekać wszystko co się da?

Nardo

Nardo

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się jakoś zdobyć klucz Goraxa albo dostać się do skarbca bez 100 zręczności? Chciałbym wykonać zadanie "Magic Elixir"

Gdzie mogę zdobyć przedmioty do zadania z Loą? Chodzi mi o bukiet kwiatów itd.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Kwiaty rosną w Jarkendarze, za teleportem po drodze do Ash'Tara.
Naszyjnik wykona ci Matteo i również on ma książkę z poezją.

Goraxa spróbuj pobić, ewentualnie można się przeturlać przez ścianę jeśli twój kręgosłup moralny na to pozwala.

0 użytkowników
Do góry