MassEffect: Andromeda 20400 73

O temacie

Autor kaczka

Zaczęty 16.01.2016 roku

Wyświetleń 20400

Odpowiedzi 73

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2155
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Niestety @Zirael, Mac Dun ma tym razem rację.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Mac Dun nie grałeś w DA1 to nie pierdol.
Dla mnie ME > DA1 >Kotor! To jest moja opinia uzasadniona, bo tą grę przeszedłem. To nie kwestia racji ale swoich odczuć i przyjemności doznanych podczas gry. Jak ktoś ma swoje inne zdanie niech zatrzyma to dla siebie, a nie spina dupę w tym temacie. Koniec dyskusji.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Oklepana fabula, questy poboczne gdzie w większości trzeba przynieść cos/ubic kogoś i milion wrogów na każdym etapie gry

Czyli jak w jakiś 99.9% questów w grach RPG.

Dajcie sobie spokój z tym mac dunem, przecież dla niego przyjemna gra to risen 2 i 3 xD On jakby gówno postawić przed nim to by nie zauważył i pytał się czemu to tak ładnie wygląda, a za to z czymś co wygląda naprawdę ładnie by pytał się czemu to takie brzydkie i be.

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

MassEffect: Andromeda
#63 2016-12-21, 22:46(Ostatnia zmiana: 2016-12-21, 23:33)

Gralem kilka razy  :pokerface:  Może nie zauwazyles tych wad zabijajac hordy wrogow  :lol:

Dajcie sobie spokój z tym mac dunem, przecież dla niego przyjemna gra to risen 2 i 3

I mówi to ktos kto patrzy tylko na grafikę i walkę w rpg   :facepalm:
GRAFIKA TO NIE WSZYSTKO

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Nie wiem w jakich czasach ty żyjesz, ale myślę, że już najwyższa pora byś wyszedł ze swojej jaskini, bo grafika w Dragon Age 1 szału nie robi.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Gralem kilka razy  :pokerface:  Może nie zauwazyles tych wad zabijajac hordy wrogow  :lol:

Dajcie sobie spokój z tym mac dunem, przecież dla niego przyjemna gra to risen 2 i 3

I mówi to ktos kto patrzy tylko na grafikę i walkę w rpg   :facepalm:
GRAFIKA TO NIE WSZYSTKO

No ta, bo taki gothic 1, gothic 2, wiedzmin 1, fallouty 1,2, tyranny czy pillarsy mają taką świetną grafikę xD tak samo mass effecty xD Weź mnie nie rozśmieszaj

Tak samo w tyranny czy pillarsach walka jest taka niesamowita, efektowna i emocjonująca gdzie od połowy gry jest to ten sam powtarzający się schemat xD

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Spoiler
Stary, nie ma co nawet dyskutować. On i tak jeszcze tego nie pojmie, mózg na wczesnym etapie rozwoju.
Proponuje najpierw choc raz zagrać w cos co się wypowiada aż tak zle o takiej grze

Pewnie nawet nie wiesz co ten skrót oznacza -_-

Ty jesteś pojebany, umiesz czytać? Napisałem wyraźnie, że grałem, inaczej bym się nie wypowiadał.  :facepalm:
Chodzi Ci o skrót DA1? Tak wiem, co oznacza, to Dragon Age 1, który jest z mojego punktu widzenia lepszy od twojego gównianego kotora. Tyle w temacie. Zanim zaczniesz podejmować dyskusję to spieprzaj do szkoły i się ucz. Bo mózg masz jak u niemowlaka.

DA ssie pałę, a od KOTORA to ty się odpierdol.
Nie, Kotor ssie pałe.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=102168

15zł demo xD

a później w dniu premiery dodatkowe 200zł.

Demo ME3 było za darmo...

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2155
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=102168

15zł demo xD

a później w dniu premiery dodatkowe 200zł.

Demo ME3 było za darmo...

Demo to nie trial. Poza tym za te 15zł masz full innych gier :P.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
No tak, bo to abonament. A wersja trial czym się różni od dema? W obu przypadkach zasada jest taka sama, masz dostęp do fragmentu gry i ją sobie testujesz.  :P

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2155
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
No tak, bo to abonament. A wersja trial czym się różni od dema? W obu przypadkach zasada jest taka sama, masz dostęp do fragmentu gry i ją sobie testujesz.  :P

Demo ma zazwyczaj wycięty/e element/y, a wersja trial wygląda tak jak oryginał tylko po pewnym czasie traci się dostęp, można też raczej przenosić postęp i grać dalej po zakupie pełnej wersji. W przypadku demo raczej nie.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny

Demo ma zazwyczaj wycięty/e element/y, a wersja trial wygląda tak jak oryginał tylko po pewnym czasie traci się dostęp, można też raczej przenosić postęp i grać dalej po zakupie pełnej wersji. W przypadku demo raczej nie.

Dobrze wiedzieć.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny

Evgarr

Evgarr

Użytkownicy
posty62
Propsy36
Profesjabrak
  • Zbanowany
Hm...

https://www.youtube.com/watch?v=kai60rnAMxs

https://www.youtube.com/watch?v=I66yzFRwmTg

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry