Mroczne tajemnice czy returning 12609 21

O temacie

Autor bertol

Zaczęty 13.01.2016 roku

Wyświetleń 12609

Odpowiedzi 21

bertol

bertol

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy

bertol

Mroczne tajemnice czy returning
2016-01-13, 22:09(Ostatnia zmiana: 2016-01-13, 22:15)
Witam,  czas nie pozwala mi na ogranie dwóch tych modów w najbliższej przyszłości dlatego proszę byście doradzili, podzielili się opinią,  który z nich jest ciekawszy,  bardziej rozbudowany bardziej zbalansowany, który jest grywalniejszy,  który daje większą frajde,  jest dłuższy itd.
(Wiem że Mt do g1 a returning do nk xd)

Gepsiu

Gepsiu

Użytkownicy
chicken <3
posty233
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • chicken <3
Z miejsca Ci powiem. Złote Wrota, odpalaj i graj :)

cip cip cip Kukuryku cip cip cip

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wiadomo, że Returning jest lepszym bardziej rozbudowanym modem, bo jest addonem do Gothic 2 jest tez o wiele dłuższy i ma dodatkowy 7 rozdział. no i też jest 100 razy trudniejszy :p

= D

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Mroczne Tajemnice to tez addon tylko do gothic 1. Na trudnym mroczne tajemnice są trudne. Zanim spolszczenie do r2.0 wyjdzie lepiej zagrać w Mt.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tak tylko gothic 2 nk jest 3x dłuższy i bardziej rozbudowany od jedynki :P
zanim spolszczenie wyjdzie, to  przejdzie oba te mody po 3 razy.

= D

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Złote wrota to syf, nie polecam, zagraj sobie pierwsze w mroczne tajemnice, a potem Returning 2.0 PL :)

Gepsiu

Gepsiu

Użytkownicy
chicken <3
posty233
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • chicken <3
Ale jak masz juz wybierac to Returninga.

cip cip cip Kukuryku cip cip cip

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Oczywiście, że returning. MT bez pakowania rudy w napoje HP nie da się przejść, nawet na łatwym, ogólnie skopana gra.

PS Jeśli miałbym polecić innego moda, to Dark Saga. Moim zdaniem najlepszy mod jaki powstał.

OrtegaX

OrtegaX

Użytkownicy
Bractwo Gothica
posty362
Propsy304
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothica
Jasne, że Returning dodaje więcej rzeczy, silnik g1 nie pozwoliłby PoziomkaZ na dodanie tylu zmian co w Returnie. Polecam zagrać najpierw w MT, tyle, że góra na normalnym poziomie bo na trudnym nie ma co liczyć na ukończenie bez kodów. Poczekaj na PL Returna i wtedy zagraj, a teraz zajmij się MT :)

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Złote wrota to syf, nie polecam, zagraj sobie pierwsze w mroczne tajemnice, a potem Returning 2.0 PL :)
Multiplayery źle na ciebie wpłynęły, jeśli dla ciebie liczy się ilość, a nie jakość.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ale jakość ZW jest wątpliwa...

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Polecam zagrać najpierw w MT, tyle, że góra na normalnym poziomie bo na trudnym nie ma co liczyć na ukończenie bez kodów.
Da rade na trudnym bez kodów, ale jest to strasznie skitrane, bo pamiętam że WSZYSTKIE zdobyte PN musiałem walić wyłącznie w siłę, żeby pod koniec gry zadawać jakiekolwiek obrażenia silniejszym potworom. Taki poziom trudności jest bez sensu, wszystko walić w siłę i używać tylko dwuręczniaków żeby dać radę

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Co nie znaczy, że należy nazwać moda syfem. Zdaję sobie sprawę, że Mroczne Tajemnice to pierwszy duży polski mod, ale to nie jest powód by upychać wszystko na siłę.
Czy rozwijanie postaci do takiego stopnia, że atrybuty znacznie przekraczają limity, które pozwalają zabić silnego potwora jednym uderzeniem jest fajne? To już podchodzi pod gry MMO pokroju Metina.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

OrtegaX

OrtegaX

Użytkownicy
Bractwo Gothica
posty362
Propsy304
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothica
MT w wersji 2.2 jest gorsze od wcześniejszych

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Co nie znaczy, że należy nazwać moda syfem. Zdaję sobie sprawę, że Mroczne Tajemnice to pierwszy duży polski mod, ale to nie jest powód by upychać wszystko na siłę.
Czy rozwijanie postaci do takiego stopnia, że atrybuty znacznie przekraczają limity, które pozwalają zabić silnego potwora jednym uderzeniem jest fajne? To już podchodzi pod gry MMO pokroju Metina.

A to się zgadzam z tym syfem :P No i balansem i owszem ;d

bertol

bertol

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba nie sprecyzowałem dobrze pytania, chodzi mi returninga tego spolszczonego rebalance,  ale dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
W takim razie kup sobie okulary, bo to jeden z lepszych modów. Jedynie CZ, Velaya i Dark Saga dorównuje ZW. Z tym że wszystkie te mody wymienione graficznie nie dorastają do pięt ZW.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
W takim razie kup sobie okulary, bo to jeden z lepszych modów. Jedynie CZ, Velaya i Dark Saga dorównuje ZW. Z tym że wszystkie te mody wymienione graficznie nie dorastają do pięt ZW.

Są mody dorównujące ZW tylko ty nie miałeś okazji w nie zagrać. Graficznie? Przecież grafika jest taka sama.

Co do autora: MT nie polecam, jest to trzeci addon w jaki miałem okazję zagrać (wcześniej było CM i ER do G1) i jakość pozostawia wiele do życzenia, returninga nie wymieniam, bo nie grałem, a to nie dla mnie.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

My wszyscy wiemy o Twoich gustach do modów, dlatego z tobą dyskusji nie zamierzam prowadzić.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Odpowiedź na poziomie  :ok: Mój gust jest bardzo. :)

. Graficznie? Przecież grafika jest taka sama.
Nowe modele i tekstury?  :facepalm:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry