A gracze którzy są słabsi mają być karani, ja pierdole
Powiedzcie, ze jestem w ukrytej kamerze 
Słabi są karani , Silni nagradzani ;p
Tylko że Returning 2.0 nie uchodzi za moda, tylko za nieoficjalny dodatek o czym świadczy chociażby sposób instalacji. To tak jakby wydać grę, w którą większość nie zagra przeznaczoną jedynie dla niektórych graczy. Nie, to powinno być przystępne dla graczy, którzy nawet nie grali w G2NK i nie można takich karać.
Troszkę mnie nie rozumiecie , w mojej wizji wygląda to tak , że Gracze którzy przechodzą returninga na najwyższym poziomie trudności.
Będą mieli dostęp do kilku ukrytych zadań(mini-zadań) czy tam ester egg(ów) Namawia to do ponownego przejścia returninga , nie ma tu żadnej kary.
To jakby mówić , że osiągniecie w danej grze za jakiś super wyczyn jest karą dla słabszych graczy ponieważ oni nie dadzą sobie rady...
Tutaj możemy zakończyć dyskusję , ponieważ ów zmiany w Returningu miejsca nie będą miały.
Co nie zamienia faktu , że pomysł jest bardzo dobry tylko trzeba by go było dobrze umieścić w grze.
@Razakel poszukaj za obozem bractwa , ale musisz mieć +3 rozdział i wykonać pewne zadanko