Dyskusja na temat modyfikacji 836337 2122

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 836337

Odpowiedzi 2122

michalqq1

michalqq1

Użytkownicy
posty80
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to rozszerzenie zmieniające również niektóre aspekty wersji 1.0 . lepiej zacznij od 2.0

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Returning 2.0 to rozszerzenie fabuły z 1.0, czy całkowicie nowa? Nie grałem jeszcze w 1.0 i nie jestem pewien czy najpierw przejść jedynkę, a potem zacząć dwójkę, czy na jedno wyjdzie jak zacznę od dwójki?

Przejdź jedynkę, żeby mieć porównanie. Poza tym jeszcze trochę czasu minie zanim będzie 2.0 w PL.

I tak nie masz na co narzekac ja doszedlem do 6 rozdzialu zrobilem wszystko na zaginionej wyspie wracam na khorinis j*b czarny ekran dobranoc :D

Ile juz masz godzin nabitych?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
Spoiler
Jestem w tej Śnieżnej Dolinie, lodowy troll ubity, skóra oddana, Darek wolny i została mi tylko misja z przeciwnym klanem, ktoś wie jak tam i nich ten kopiec rudy rozwalić? xd
Spoiler
Jak się do niej dostać? xD Jeżeli pisałeś już o tym to sorry :V. A i mam mały problem, jak dostać się do lasu Assasynów. Bo jak idę za obóz Bractwa, to te przejście jest jakby zawalone kamieniami.

SonGoku

SonGoku

Użytkownicy
posty123
Propsy46
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

SonGoku

[G2] Returning 2.0
#303 2016-01-11, 00:04(Ostatnia zmiana: 2016-01-11, 00:13)
Returning 2.0 to rozszerzenie fabuły z 1.0, czy całkowicie nowa? Nie grałem jeszcze w 1.0 i nie jestem pewien czy najpierw przejść jedynkę, a potem zacząć dwójkę, czy na jedno wyjdzie jak zacznę od dwójki?

Przejdź jedynkę, żeby mieć porównanie. Poza tym jeszcze trochę czasu minie zanim będzie 2.0 w PL.

I tak nie masz na co narzekac ja doszedlem do 6 rozdzialu zrobilem wszystko na zaginionej wyspie wracam na khorinis j*b czarny ekran dobranoc :D

Ile juz masz godzin nabitych?

Miałem 75 ale dosyc sporo rzeczy pominąłem ze względu na to ze nie moglem rozszyfrowac dziennika z racji nieznajomosci Rosyjskiego :D

Post połączony: 2016-01-11, 00:13
Spoiler
Jestem w tej Śnieżnej Dolinie, lodowy troll ubity, skóra oddana, Darek wolny i została mi tylko misja z przeciwnym klanem, ktoś wie jak tam i nich ten kopiec rudy rozwalić? xd
Spoiler
Jak się do niej dostać? xD Jeżeli pisałeś już o tym to sorry :V. A i mam mały problem, jak dostać się do lasu Assasynów. Bo jak idę za obóz Bractwa, to te przejście jest jakby zawalone kamieniami.

Spoiler
Przez wolną Kopalnie (Ciekawscy trafia tam tak czy siak :D)

Vrona

Vrona

Użytkownicy
posty52
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć,

Zadanie dla Galahada, jeśli wybrałem złą opcję u Gerbrandta to czy jest jakiś sposób zdobycia jego podpisu czy całe zadanie zawalone?
Jeśli zawaliłem zadanie Gerbrandta to czy Gildie zabójców też mam zawaloną czy jest jakiś sposób by do niej dołączyć?

Staszek

Staszek

Użytkownicy
posty10
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Za kilka dni ma pojawić się patch , który będzie wymagał nowej gry.
Zrobisz to inaczej ;p

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Spoiler
Spoiler

Spoiler
Z lasem assasynów dostaniesz misje w 3 rozdziale, da ją strażnik przed obozem bractwa, potem musisz do jakiegoś tam balla iść, odwiedzić obozy zbieraczy, zabić zabójcę w winiarni Wino, pójść do Górniczej Doliny i zapytać Doriana czy jak tam się zwie kowal w bractwie w gd skąd pochodzi ten miecz, dalej nie wiem xD

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miazgun. W Returninga jeszcze nie grałem, tak jak w jeszcze sporo modyfikacji, zwłaszcza tych dużych: Dark Sagę, podstawowego Returninga, Odyseję, czy Mroczne Tajemnice oraz Czas Zapłaty, w które co prawda grałem, ale nie ukończyłem. Waga jak i lista zmian tego moda robią wrażenie. Widzę, że mod korzysta także z zasobów innych modyfikacji, ciekawie będzie zobaczyć jakieś elementy ze Złotych Wrót czy Z życia złodzieja, w którego właśnie gram.

Ale póki co poczekam sobie na Edycję Rozszerzoną pierwszego Gothica i wtedy zrobię sobie przejażdżkę przez trylogię Gothic, tyle, że zmodowaną:
Gothic + Edycja Rozszerzona (albo Reloaded Mod, jeśli wyjdzie w tym roku).
Gothic II: Noc Kruka + Returning (jeśli wyjdzie spolszczenie to w 2.0, a jak nie to pierwotną)
Gothic 3 + Community Patch 1.75 + Content Mod 2.6.2 + Quest Pack 4.2 + Konsekwencje
To będzie w sam raz okazja by uczcić 15-lecie serii Gothic. :)

Póki co gram powoli w pierwszego Gothica + Content Mod oraz w Z życia złodzieja. Przede mną jeszcze wieeele, wiele godzin, żeby przejść wszystkie ważniejsze modyfikacje. I pomyśleć, że te gry mają kilkanaście lat i ciągle powstaje nowa zawartość.

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spoiler
No więc byłem sobie zwiedzić te góry orków i tą świątynie co na końcu jest jakby opiekun który odprawia jakąś magię przy kuli z widokiem na Górniczą Dolinę. Czy ktoś wie z jakim wątkiem powiązana jest jego postać?

Ogólnie polecam przywołać postać assasyna ass_124_adept i pobawić się dualami :D

Vrona

Vrona

Użytkownicy
posty52
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak zdobyć klucz do kufra na wyspie złodziei?(Hana go nie daje po oddaniu księgi długów Lehmera)

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary

Squerol

[G2] Returning 2.0
#310 2016-01-11, 13:00(Ostatnia zmiana: 2016-03-03, 22:45)
...

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak zdobyć klucz do kufra na wyspie złodziei?(Hana go nie daje po oddaniu księgi długów Lehmera)
Może mieszka, który ci dała nie otworzyłeś?

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
No to gratuluje samozaparcia dla panów z góry, żeby w Gothica 3 dobrowolnie grać xD Chyba jak by mi przyłożyli pistolet do głowy, to bym tego ścierwa nie odpalił na 5 minut. No ale spoko co kto lubi. Ja tam na razie czekam na spolszczenie 2.0, chociaz Rebalance jeszcze nie przeszedłem.

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No bez przesady. O Gothicu 3 można powiedzieć wiele, ale na pewno nie to, że jest ścierwem. Bądź co bądź to kawał solidnego RPGa.

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No to gratuluje samozaparcia dla panów z góry, żeby w Gothica 3 dobrowolnie grać xD Chyba jak by mi przyłożyli pistolet do głowy, to bym tego ścierwa nie odpalił na 5 minut. No ale spoko co kto lubi. Ja tam na razie czekam na spolszczenie 2.0, chociaz Rebalance jeszcze nie przeszedłem.

nie no ścierwo to nie jest, ma jeden z lepszych otwartych światów jaki widziałem , ale niestety całej trylogii jest najsłabszy nie ma już tego klimatu co gothic i gothic 2 nk:)

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
A czy to jest temat o gothic 3? czy ktoś się pytał o twoje zdanie na temat tej gry? nie, więc nie spamuj.

= D

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Spoiler
Mam 5 rozdział i dostałem od Pyrokara misję związaną z Chromaninem, ktoś poradzi gdzie zacząć jego poszukiwania?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Piszę Wam tutaj jeszcze raz: Nie piszcie do mnie na PW, bo większość Waszych wiadomości ignoruję i nie udzielam informacji na temat spolszczenia. Poza tym, nie wiem skąd te infomacje, ale piszecie ludzie na różnych portalach że spolszczenie będzie luty/marzec. Gdzie, gdzie tak powiedziałem?! Ludzie, przez to, że Wy podajecie fałszywe info, MY będziemy bojktowani, że nie trzymamy się terminów. Powtarzam jeszcze raz: NIE MA ŻADNYCH TERMINÓW WYDANIA SPOLSZCZENIA!. BĘDZIE, KIEDY BĘDZIE!

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Ward pisał o 30 lutym, moze ktos uwierzyl :lol2:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Spoiler
Mam 5 rozdział i dostałem od Pyrokara misję związaną z Chromaninem, ktoś poradzi gdzie zacząć jego poszukiwania?
Może tam gdzie w zwykłym Returnie, czyli w krypcie z amuletem Angara. Albo wieża mgieł, jak w jedynce.

0 użytkowników
Do góry