Nazwy kategorii mogłyby być na jakieś belce, chociażby takiej samej jak w "szybka odpowiedź", na moje za bardzo zlewają się z tłem. Zlewanie się i monotonność jest w sumie wszechobecna, rozumiem minimalizm jest w modzie i w ogóle, ale bez przesady.
Opisy działów (te takie małe literki pod nazwą działu) w których zawarty jest link (np. - Samouczki) źle się wyświetlają, sprawdzane na trybie jednej i dwóch kolumn.
Nie dałoby rady przywrócić wyświetlania działów podrzędnych tak jak było na wcześniejszym skinie? Poprzednia forma była o wiele wygodniejsza, chociażby dlatego że od razu było widać w których działach pojawiła się nowa zawartość.
EDIT: Tryb jednej kolumny nie działa poza stroną główną.
EDIT#2: Źle wyświetlają się nazwy użytkowników poza tematami. Np. dla Zkirtaem'a wyświetla się Meatrikz, a dla Ciebie Pagan. Patrząc po datach wydaje mi się że nazwa użytkownika jest brana z momentu wysłania wiadomości. Jednak nie, wczorajszy post Rybka jest podpisany "Pagan".
EDIT#3: "Ostatnie wiadomości" wyglądają nieestetycznie przez wspomniane wcześniej zlewanie się, co druga linia mogłaby mieć inny odcień, jeżeli nie chce Ci się lub byłoby to problematyczne zmniejszenie ilości wyświetlanych tam postów do pięciu powinno załagodzić sprawę.