O temacie
Autor Leinnan
Zaczęty 20.11.2015 roku
Wyświetleń 91257
Odpowiedzi 361
Leinnan Administrator
kaczka RaveN Studio
Caesum
Czyżby wreszcie skin, na którym da się normalnie korzystać z forum? A myślałem, że to jest niemożliwe w przypadku SMF
Sawik
Usuń dwa działy w rzędzie :(Kolorystyka etc jest w sumie wporzo, zagospodaruj również te 950 px.
Adanos Administrator
Anonymized
w postach cały czas widoczny jest jedynie nick, avatar i tytuł użytkownika, reszta po wskazaniu na nick
po dwa działy w linii, oddaję pod dyskusję
Maciej
dobry pomysł, trochę słabe wykonanie (przynajmniej na podglądzie). Ogółem obecnie wydaje się to jedynie pogarszać czytelność forum i przeszkadzać w jego użytkowaniu. Grupa użytkownika jest akurat ważna i dobrze byłoby, gdyby była widoczna zawsze. Profile bez uzupełnionych danych (vide Buła na podglądzie) bez żadnych dodatkowych danych wyglądają zwyczajnie źle. Od siebie mam dwie propozycje - albo przerobić to na zwyczajne rozwijane menu typu "pokaż więcej" lub nieco rozbudować profile (np. o jakieś 'o mnie' :I), żeby przerobić ten podgląd na swoistą wizytówkę i żeby faktycznie był sens sprawdzania tego.
Osobiście schowałbym z powrotem przyciski Administracja/Moderuj - nie są zbyt często używane, a zamiast tego wrzucił do belki bez potrzeby rozwijania jakieś powiadomienia zrobione w sensowny sposób*. Prócz tych o wspomnieniach "@Porfiry Pietrowicz", z chęcią bym zobaczył także raporty do moderacji. W obecnej chwili są schowane tak głęboko, że nie chce się tam zaglądać, a to coś, co może akurat faktycznie poprawić forum
*-ikonka dzwoneczka z liczbą, w belce skrajnie po prawej stronie?
Mark56 Moderator
Wowoz