Wiedźmin 2017 od Bagińskiego! 38563 109

O temacie

Autor Kuba

Zaczęty 8.11.2015 roku

Wyświetleń 38563

Odpowiedzi 109

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Netflix wyprodukował The Crown, serial dla znacznie bardziej waskiej grupy odbiorców niz Wiech za pieniadze o których HBO w zyciu nie śniło. Ten serial bije takim przepychem i misrzowska realizacją, że GoT i Westworld pod tymi wzgledami nie mają startu. Nikt z forum pewnie go nie widział bo to "nudny" temat.
trzeba dodać że grupą odbiorców nawet jeżeli nie oglądają są płacący abonament netflixa +-100 mln ludzi. ja widziałem the crown. xD

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Tak, ale dla Wieska zapewne sporo osob mozd wykupic subskrypcje. Kto wykupi dla serialu o Elżbiecie?

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Tak, ale dla Wieska zapewne sporo osob mozd wykupic subskrypcje. Kto wykupi dla serialu o Elżbiecie?
pamiętaj że pierwszy miesiąc jest za darmo, cwaniactwo oglądnie pierwszy sezon w 12 godzin lub mniej xD ja mam netflixa dla niego samego. czekałem na the crown xD

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
I to doceniam Kazzmir :D

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Mam nadzieję, że w roli wieśka obsadzą Zacha McGowana albo Travisa Fimmela, ewentualnie Madsa Mikkelsena. Reszta to pedały!

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Albo zebrowskiego

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Sporo czasu minęło. Czas na kilka świeżych informacji.

Ech, Geralt wygląda zupełnie zbyt atrakcyjnie, z dupą i w ogolę. Brak lekkiej brzydoty na twarzy. Żebrowskiego żaden aktor nie przebije, niestety. :P

Cirilla...
Jest szczupłą kobietą o naturalnie popielatych włosach oraz szmaragdowych oczach (...). ~ Wiedźmin Wiki.
Wybór aktorki nie jest zły. Została dobrana do odpowiedniej roli. Aczkolwiek liczyłem na ładniejszą.  :P

Wyróżniało ją także złe, ciemnofioletowe spojrzenie, rzadziej przybierające rozmarzony wyraz. (...).
 Czarodziejka nosi ubrania jedynie w kolorach czarnym i białym, podkreślając tym samym bladą cerę i przenikliwe oczy. (...). ~ Wiedźmin Wiki.

Tutaj zdecydowanie brakuje jasnej karnacji...

19 lipca ma się pojawić pierwszy zwiastun.

Więcej ciekawych informacji:
https://www.youtube.com/watch?v=t62esx_Skz8

https://www.youtube.com/watch?v=RMC5nfBoXi8

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ale miarą aktora nie jest wygląd, a gra aktorska. Yennefer, którą gra aktorka mająca 23lata nawet po charakteryzacji wygląda na jakieś +- 15, szczerze mówiąc to nie wygląda ciekawie. Raczej nie będzie to coś, co zrewolucjonizuje, ale zobaczymy jak to wyjdzie i co przyniesie zwiastun. A co do Ciri - jesteś pedofilem, że przeszkadza ci jej wygląd? Ona ma tutaj z dziesięć lat, więc czego oczekujesz? xD.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
>Oczekiwanie, że adaptacja będzie stuprocentową kalką z książki.
>Posiadanie szczątkowej inteligencji i godności człowieka

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Ale miarą aktora nie jest wygląd, a gra aktorska. Yennefer, którą gra aktorka mająca 23lata nawet po charakteryzacji wygląda na jakieś +- 15, szczerze mówiąc to nie wygląda ciekawie. Raczej nie będzie to coś, co zrewolucjonizuje, ale zobaczymy jak to wyjdzie i co przyniesie zwiastun. A co do Ciri - jesteś pedofilem, że przeszkadza ci jej wygląd? Ona ma tutaj z dziesięć lat, więc czego oczekujesz? xD.

Trudno zaprzeczyć. Na pełną opinię przyjdzie poczekać, aż zobaczę przede wszystkim grę aktorską. Wiadomo, że serial nie będzie oparty idealnie na książkach, ale przynajmniej liczę, że częściowo będzie. Zobaczymy jak sobie poradzi Maciej Musiał, który dołączył do obsady aktorskiej.  :P

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry