Zastanawiam się nad kilkoma rzeczami odnośnie tego moda. Mianowicie: jak wygląda sprawa strzelania z broni dystansowej? Czy podobnie jak w Enklawie (Trazage jako twórca i tego i tego)?
Nie wiem, jak wygląda w Enklawie ale to w Returningu 2.0 jako w pierwszym modzie pojawi się możliwość swobodnego celowania bronią dystansową. Trazege nie jest twórcą Enklawy, więc takich rzeczy nie pisz, bo to kłamstwo.
Jak tak to nie wiecie może czy strzelanie z kuszy zostało poprawione (chodzi mi o to, że wraz z użyciem celownika ekranowego bełt po wystrzeleniu leci tam po paraboli, gdy w rzeczywistości jest to ruch raczej po prostej)?
Będzie lecieć po prostej, nie jest to możliwe do zrealizowania.
Dodatkowo jeszcze za istnienia Recovery team przekazano, że dodano kilka nowych umiejętności, wiadomo o nich coś więcej, oprócz oczywiście informacji ogólnych? Kojarzę, że chyba stolarka się tam przewijała...
Nie wiem co pisało dokładnie Recovery Team, ale w dokładniejszej liście zmian na pierwszej stronie możesz poczytać o paru nowościach jakie dodano
Filmiki... Oglądaj filmiki.....
Wszystkie filmiki na obecnym kanale, poza tymi które tutaj dodałem są usunięte.
Obawiam się, że większość filmów z Returninga 2.0 pochodzi z wersji z 2013 roku, a z obecnych to tylko jazda na cieniostworze...
Cóż, wcześniej na tym kanale znajdowało się całkiem sporo nowych filmików, z 2015 i 2014 roku. Miło mi się oglądało np. pokaz Khorinis w R2.0 z muzyczką z G3, szkoda szkoda.
@Werewolf Pisali o tym na forum przeciez, co nie? jeszcze coś na rosyjskim czytałem.
Pisali, ale chyba jednak konsola będzie. Podejrzewam jednak, że osoba która napisze o jakimś błędzie i stwierdzi, że grała na kodach, to zarówno z polskiej strony, jak i z rosyjskiej pewnie nie będzie miała co liczyć na pomoc
CO DO CAŁEJ RESZTY: SKOŃCZCIE DYSKUSJE CZY MIELIŚCIE CZY NIE MIELIŚCIE CRASHY W REBALANCE 2.1, BO TO NIE JEST TEMAT, ANI TYM BARDZIEJ DZIAŁ OD TEGO.
Dziękuję, pozdrawiam