dlatego nie należy na nich głosować
Nie, dlatego trzeba ich odsunac od wladzy, nawet jesli to oznacza glosowanie na PiS. Nie widzisz jednej rzeczy - jezeli teraz PiS wygra. Tfu, nie jeżeli, a GDY PiS wygra, to jezeli beda rzadzic chujowo, to da sie ich odsunac od wladzy. Jezeli wygraloby PO to niestety - ale ni chuja ich juz nie odsuniesz od wladzy, tak to swoje gowno zabetonują.
popadam w depresję, właśnie napisałem żeby na nich nie głosować, mam ci jeszcze laske zrobić?
a ja mimo wszystko nalegam na eksperyment myślowy o którym pisałem wcześniej, co by było gdyby:
korwin rządzi po swojemu, mamy nowe wybory i pojawia się partia która obiecuje rzeczy które polakom nie są potrzebne...
polakom nie są potrzebne obietnice PO i PISu, wcale ich nie potrzebujemy, wręcz uważam za zbędne dalsze eksperymentowanie na cierpliwości polaków. utożsamianie władzy ze sprawowaniem rządów to zupełnie dwie różne rzeczy. partie powinny robić to drugie a nie być u władzy. bycie u władzy powoduje nie spełnienia obietnic i napierdalanie na przeciwników. sprawowanie rządów jest tym czego potrzebuje polska. nie władcy tuska, kopacz, kaczyńskiego, ale zarządcy potrzebujemy, kogoś kto sprawi że firma o nazwie polska zacznie przynosić zyski.
gdyby polska naprawdę była firmą to oni wszyscy już dawno staliby u pośredniaka, a z takim kurwa cv jakie mają żadnej rozsądnej pracy poza czyszczeniem kibli by nie dostali. żadnej z nich. a ty chcesz oddać władzę pisowi bo pisowi władzę można odebrać?

kurwa mać ja pierdole.